- 30 Eylül 2014
- 166
- 76
- 43
- 40
- Konu Sahibi denizakyka
-
bende arkadaşım bende ..ne kadar mutlu oldum sizin gibi birilerinin varlığını bilince..Atatürk deyince içim acıyor..ne çok özlüyor varlığına ihtiyaç duyuyorum ..duygularıma tercüman olmuşsunuz...saygılar benden size..Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.
Bendende size saygı ve sevgiler... izmirde yaşıyorsun profiline baktımda.ayrıca izmirin güzel insanına bin selam olsun.bende arkadaşım bende ..ne kadar mutlu oldum sizin gibi birilerinin varlığını bilince..Atatürk deyince içim acıyor..ne çok özlüyor varlığına ihtiyaç duyuyorum ..duygularıma tercüman olmuşsunuz...saygılar benden size..
o şiir insanı kahrediyor zatenKonuyu görünce aklıma direk Başkomutanımızın ''Yıkın Heykellerimi'' şiiri geldiHerşeyi anlatıyor aslında oradaki kelimeler cümleler mısralar.
izmirden kucak dolusu sevgiler...Bendende size saygı ve sevgiler... izmirde yaşıyorsun profiline baktımda.ayrıca izmirin güzel insanına bin selam olsun.
İzmire kucak dolusu sevgiler :) yariyil tatilinde ordayim insallah cok ozledim:) en cok da ataturkumun o guzel heykelini ozledim.. Her ne kadar o yoldan gecerken cekemesem de fotografini:)izmirden kucak dolusu sevgiler...
güzel izmirimin güzel insanları...atamızın izindeyiz..son nefesimize kadar..son zamanları anlatan harika bir klip var teneke trampetin mutlaka seyredin....İzmire kucak dolusu sevgiler :) yariyil tatilinde ordayim insallah cok ozledim:) en cok da ataturkumun o guzel heykelini ozledim.. Her ne kadar o yoldan gecerken cekemesem de fotografini:)
Hemen seyrediyorum tesekkurlerrrgüzel izmirimin güzel insanları...atamızın izindeyiz..son nefesimize kadar..son zamanları anlatan harika bir klip var teneke trampetin mutlaka seyredin....
seyret bakalım...Hemen seyrediyorum tesekkurlerrr
kuzum seyrettin mi teneke trampetiHemen seyrediyorum tesekkurlerrr
Canm gun boyu disardaydim ama aklimda babamin annemin falan evde oldugu bi gun hep birlikte izlemeyi teklif edicem :)kuzum seyrettin mi teneke trampeti
gezi olaylarını canım türkiyemin hallerini başarıyla anlatmış süper bir klip...iyi seyirler olsun şimdiden..Canm gun boyu disardaydim ama aklimda babamin annemin falan evde oldugu bi gun hep birlikte izlemeyi teklif edicem :)
Cok tesekkur ederim canim eminim cok guzeldir :)gezi olaylarını canım türkiyemin hallerini başarıyla anlatmış süper bir klip...iyi seyirler olsun şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?