- Konu Sahibi denizakyka
-
Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.
Kelimesi kelimesi sana katılıyorum canım. Ama ne yazikki aramızın değerini anlamayan bir nesil yetişiyor. Ben fanatik Kemalizm ciyim. Çocuğumu da aynı şekilde Aramızı severek büyütüyorum. Ne mutlu Türküm diyene.Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.
Kim olursa olsun eğer Atatürk'e hakaret ederse,saygı göstermezse asla tanımam!!! benim için biter o insan.ona karşı olan sevgim bambaşka,biz Atatürk sevgisiyle büyüdük,her 10 kasımda ağlayarak büyüdük,bütün herşeyimizi ona borçluyuz.o bize Allahın gönderdiği bir mucize.
Ben de yaptırmak istiyorum aynısından ama iğneden çok korkuyorum.Acidi mi acaba yaptırırken?
Ben de yaptırmak istiyorum aynısından ama iğneden çok korkuyorum.Acidi mi acaba yaptırırken?
Inşallah ben de yaptıracağım.10 dakikaysa iyiymiş ben kafamdan 1 saat falan olur diye kuruyordum:)Peki yaptırdığınız boya su geçiriyor mu bilginiz var mı bu konuda?Acı hissetmiyorsunuz öyle başta birazcık oluyor,sonra normal devam ediyor 10 dakika filan sürmüştü yapılması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?