ATEŞ BARUT YANYANA NE KADAR DURABİLİR.Fikriniz benim için önemli lütfen yardımcı olun

balikkadin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
16
0
16
İstanbul
hanımlar soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ancak açtığım konuyu nasıl sileceğimi bulamadım.bu konuda yardımcı olur musunuz?site çok karşık kullanımı zor yanı daha duzenli ve anlaşılır bi şey yapsalar iyi olacak.yardımlarınızı bekliyorum açtığım konuyu nasıl kaldırabilir silebilirm?

Son düzenleme:
ben hata olur diye düşünüyorum. o zaman evililiğin ,ilk gecenin anlamı kalır mı sence. bence kalmaz arkadaşım. ayrıca hayatta hiçbir şeyın garantısı yok sevıyor esviliyoruz çok şukur ama sevdiğimiz insanın bizim yanımızda ne kadar duracağı belli mi. belli değil. hayatta hiçbir erkeğe yuzde yuz guvenemezsin. guven olmadan yaşanmaz tabı kı ama bir ihtımal her zaman vardır
asla boyle bir hata yapma derim

varsayımlar üzerine konuşmuşsun... yarın bir gün böyle bir şey olabiliride olmayabilirde bunu bilemeyiz... yine aynı şekilde sonucunuda bilemeyiz... sen diyorsun ki nasılsa evlenicez, o zaman işin şu boyutunu düşünelim ya evlenemezseniz. onun ailesi problem çıkarırsa vb şeyler yüzünden ve o zaman böyle bir şey yaşamaış olsanız problem olur mu senin için? ki büyük ihtimalle olur... ama yok olmaz ben yoluma bakarım dersen sana kalmış
diğer türlü düşünürsek zaten evleneceksiniz aynı evde yaşanıyor planlı bir şekilde ilşkiye girmek değilde duygulara kapılıp böyle bir durumun olması bence sorun değil...zaten evleneceğinizi düşünürsek(evliliğin garanti olup olmamasına girmiyorum tabi diyelim ki garanti yüzde yüz)
her şey olacağına varır zaten...
ama sen en kötü ihtimali düşün...

Son düzenleme:
senı o kadar iyi anlıyorum kı bi yanın ıstıyo ama bi yanın da hayır ben ona cok alıstım ben onsuz duramam dıyo demı. cok haklısın cünkü aşkın önüne geçilmiyo bız burda ne dersek dıyelım senın gönlün nişanlını göndermeye razı gelmez onun ıcın bunun kararını sen vereceksin

Fiziksel olarak belli bir sınıra kadar gelmişsiniz gerisi de gelecektir. Sen mantığını kullan artık yada duyguların ile hareket edeceksin ama hata asıl o zaman olur.

bence seninle kalması ve ondan uzakta kalmaya çalışmak, ayrı evde olmasından daha zordur. aynı evde oldugunuz surece kacınılmaz bı son gıbı bu. kadınlar duygusal ınsanlarız. suan engel olabılırım dıebılırsın ama bazen oyle bı an gelır kı cok duygusal davranıp engelleyemeyebılırsın. bence suyun yolunu bastan kesmek lazım. ne kadar ıstemesen de bence evlerı ayırmalısınız. ya da evlenin zaten aynı evdesiniz

Ne yani birlikte olmak günah da aynı evde yaşamak değil mi?Ya da daha mı az günah?
Kendinizi zora sokmayın bence ateşle barutun ne kadar yanyana durabileceği belli olmaz.

Evlendik 6 ay oldu hala da birlikte olamadım ve bunun tek nedeni toplum baskısı. Evet hersey mesrulasti bir kağıdı imzladik ve şimdi hersey mubah.

Evlendik 6 ay oldu hala da birlikte olamadım ve bunun tek nedeni toplum baskısı. Evet hersey mesrulasti bir kağıdı imzladik ve şimdi hersey mubah.
Vajinismus gibi bir durum varsa geç kalmadan tedavi olun, gun gectikce yipratir... Cozulmeyecek bir sorun degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…