Ates basmasi, ben cozemedim yardim.

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Iki gundur bende acaip bir ates basmasi var. Sicak soguk terler dokuyorum. Dun regl oldum, uc gun gecikti. Bir ara zehirlendigimi dusundum. Bugun menopoz geldi aklima. 36 yasina daha yeni girdim. Menopoz olma ihtimali var mi acaba. Bir de kolumda ve ayagimda bazen uyusma oluyor iki gundur. Hic boyle olmamistim. Ne yedigimi hissediyorum, ne ne yaptigimi. Basit bir soguk alginligi mi yoksa erken menopoz baslangici mi?

ALLAH korusun. Daha erken değil mi menopoz için ? Bence menopoz değildir.
Stresten ve ya hava değişimlerinden olabilir.
Ya da kullandığın bir ilaçtan. Bilemedim. Ama bence doktora gitmelisin :/

ALLAH korusun. Daha erken değil mi menopoz için ? Bence menopoz değildir.
Stresten ve ya hava değişimlerinden olabilir.
Ya da kullandığın bir ilaçtan. Bilemedim. Ama bence doktora gitmelisin :/

Hic halim yok suan cok kotu olursam ambulans cagiririm. Mutlaka gidicem bu hafta doktora. Kullandigim bir ilacta yok ki. Umarim gecer ve menopoz degildir.

Hic halim yok suan cok kotu olursam ambulans cagiririm. Mutlaka gidicem bu hafta doktora. Kullandigim bir ilacta yok ki. Umarim gecer ve menopoz degildir.

Annen ne zaman menopoza girmiş biliyor musun ? Kaç yaşlarında ?

muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. dışarıda içtiği bir bardak limonata eşime bunları yapmıştı, oradan biliyorum. üşütmüş de olabilirsin, yazın terle soğu derken daha kolay üşütülüyor.menepoz olacağını sanmam, böyle birden ortaya çıkmaz belirtiler.

muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. dışarıda içtiği bir bardak limonata eşime bunları yapmıştı, oradan biliyorum. üşütmüş de olabilirsin, yazın terle soğu derken daha kolay üşütülüyor.menepoz olacağını sanmam, böyle birden ortaya çıkmaz belirtiler.

Umarim oyledir:( Ben normalde terleyen biri degilim cunku. Bir kere Turkiye'de yedigim bir dondurmadan zehirlenmistim ve o soguk soguk terdi. Bu sicak sicak ve uyusmada var, bilmiyorum ya kan testi yaptirinca belli olur.

Iki gundur bende acaip bir ates basmasi var. Sicak soguk terler dokuyorum. Dun regl oldum, uc gun gecikti. Bir ara zehirlendigimi dusundum. Bugun menopoz geldi aklima. 36 yasina daha yeni girdim. Menopoz olma ihtimali var mi acaba. Bir de kolumda ve ayagimda bazen uyusma oluyor iki gundur. Hic boyle olmamistim. Ne yedigimi hissediyorum, ne ne yaptigimi. Basit bir soguk alginligi mi yoksa erken menopoz baslangici mi?

Klima karşısında oturdun mu bu aralar? Üşütme gibi geldi bana..
ama yine de doktora git tabi

Back
X