- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Zaten hastanede kalicak.ama inleye inleye agliyor. Adini dahi soyleyemiyor. Ilk cocuk.maddi sikintilsrla dogmua hastalanmis.gun yuzu gormemis. Sabahtan beri gozlerim sis. Ailecek diyoruzkk bizim basimkza gelseydide ona gelemseydi.doktorlar bile gozleri dolu dolu ilgilendi..yalvariyorm dua edinAllah ‘ ım şifa versin .. İnanın burdan ben bile üzüldüm .. Allah çocuğuna bağışlasın ..
Bu hastalıkların en büyük şifa kaynağı psikoloji.. yanında ağlamayın .. bir de her duyduğunuzu yapmayın derim , bu hastalıklarda bağışıklık zayıflıyor , düzeltelim derken başka yerden sorun çıkmasın .. her atacağınız adımda doktorunu bilgilendirin lütfen
çok etkilendim yazdıklarınızdan dualarım ablanızla olacak bu süreçte.siz de lütfen ara ara bilgilendirin bizi.hayır da şer de allah tan gelen .umarım tez zaman da iyileşir moralli olunAglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
Hayatta ki mucizelere İnanın lütfen .. elbet dua ederiz , ama sizlerde keşke bizim başımıza gelseydi diyerek yanlış dua etmeyin lütfen ..Zaten hastanede kalicak.ama inleye inleye agliyor. Adini dahi soyleyemiyor. Ilk cocuk.maddi sikintilsrla dogmua hastalanmis.gun yuzu gormemis. Sabahtan beri gozlerim sis. Ailecek diyoruzkk bizim basimkza gelseydide ona gelemseydi.doktorlar bile gozleri dolu dolu ilgilendi..yalvariyorm dua edin
Allahim evladina bagislasin.tum hastalara sifa versin Rabbim.cok zormus.o haliyle bile bana isaret ediyor uzulme aglama.kanserin ne oldugunu bile bilmiyor dedik karnin agriyo.ama nasil denir ne denirki.ben Allaha isyan etmis gibi oluyorm agladikcaBağırsağın hastalıklı kısmı alınır,
Kalan kısım ile hayatına devam eder.
Komşumuz öyle olmuştu.
Şu an torunları ile park park geziyor :)
Üzülmeyin lütfen , geçmiş olsun.
Inanin yemek bogazima dizildi.telefondan beni ariyor her iki dakikada bir daha hevesini alamadi. Goruntulu arayip surekli gormek konusmak istyorm ben burda agliyorum o orda inliyor. Acisi dindikce ariyor.isaret ediyor ogluma yemek ver doiye. Kafami duvaflara vyra vura aglamak istyorum.anne yine evladink dusunuyor o haldeçok etkilendim yazdıklarınızdan dualarım ablanızla olacak bu süreçte.siz de lütfen ara ara bilgilendirin bizi.hayır da şer de allah tan gelen .umarım tez zaman da iyileşir moralli olun
ilk hafta bağıra bağıra ağlanır normal ben de kendi hastalığımı öğrendığımde aynını yapmıştım.sonra silkiniyorsunuz hayata farklı bakıyorsunuz ve her tedavi ımkanlarını zorluyorsunuz.hayat güzel çünkü herkese güzel gözü görmeyen insanımıza da duyamayana da yürüyemeyene de ağır hastalıklarla savaşanlara bile güzel.güçlü olun gerekırse psıkıyatra gidin destek alın.tedavisi olan bir kanser türü bu bildiğim kadarıyla buna da şukur değil miInanin yemek bogazima dizildi.telefondan beni ariyor her iki dakikada bir daha hevesini alamadi. Goruntulu arayip surekli gormek konusmak istyorm ben burda agliyorum o orda inliyor. Acisi dindikce ariyor.isaret ediyor ogluma yemek ver doiye. Kafami duvaflara vyra vura aglamak istyorum.anne yine evladink dusunuyor o halde
Allah'tan ümit kesilmez, Allah şifa versin inşallah...Ameliyattan sonra kurtulup hayatına devam eden çok kişi var bu hastalıktan.Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?