Ates dustugu yeri yakti

ALLAHım sabır versin size ablanızada dayanma gücü versin atlatsın inşALLAH RABBimin izniyle.
Çok güzel bir ailesiniz kol kanat gerip yine üstesinden gelirsiniz inşALLAH.

Arkadasimin annesi 15 yildir bagirsak kanseri ve yasiyor.....unutmayin hastalik omur kisaltmaz ecel yazilmadikca.rabbim sifa versin cnm.

Ablanizin sizin gibi bir kardesi var ailesi var her seyi atlatir.
Sakin o yasamasaydi demeyin neyin bizim icin iyi oldugunu bilemeyiz ablaniz da guzel karsiliyor hep boyle olsun.
Ikinizi kardes olmasini saglayan bu guzelligi yaratan Allah ablaniz icin de iyisini murad ediyordur acinizi anliyorum yasayin sizin icin en guzeli olsun.

Allah şifa versin. Moral her şeyin ilacı.

Allah sabir versin ablanizada acil sifalar nasip etsin rabbim.insallahh kisa sürede atlatir.benim kardesimdede bagirsakta tümör vardi cok sukür kanser cikmadi ölduk öldük dirildik cok zordu Rabbim düsmanima yasatmasin.simdi ameliyat oldu bagirsak karindan disariya verildi o sekilde 1 sene duracak.zor gerckten icim aciyo gordukce ama yasiyoya diyorum nefes aliyo ya bu bana yeter..lütfen ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin biz herkesten dua istedik gelmeyin dua edin dedik Rabbim bi kalbi temizin duasini kabul etti cok sükür..

Canımmmm kurbanımmm , bak benim anneannemde kolondan ölmüş. Benim annemde de 26 nisanda teşhis konuşdu ama şükür rektumda değil yani makatı iptal edip bağırsağını dışarıya vermediler. Kapalı oldu. Kalın bağırsaktan kaç cm olduğunu unuttum okadarını çıkardılar patalojiye gönderdiker ve evre 3. Dediler. Lenflere sıçramış.10 gün hastanede kaldı sıvı ile beslendi ama gaz çıkışı çok önemli ne zaman gaz çıkarırsa ozaman iyleşiyor yemek yiyebiliyor. 10 gün zordu sonuçta hastane ameliyat ve odada kalan diğer kanserli hastalar ve hikayeleri . Neyse sonrasında kemoterapi görmesi gerekiyor 15 günde bir 6 ay boyunca son ikisi kaldı.
Evet kemo sonrası 1 hafta etkileri çok zor ölmek istiyorum diyor inan çok zor sende ölmek istiyorsun o böyle dedikçe. Ama annemin saçı az döküldü o da kendi diyor kilo vermedi aksi kendine baktı biraz aldı. Bak kemo sonrası yemek değil su önemli günde en az öldüm dese 2 lt içecek yoksa toparlanamaz. Yani şuan iy görünüyor organik besleniyor tabii kemo birsin daha da çok şey araştıracak. İnan iyi görünüyor ama işte bilemiyorsun ki kuzum neye göre ne zamana kadar iyi. Allahım kimseye yaşatmasın asla asla asla.

Rabbim sifasini versin insallah. benimde bir akrabam var.onunda bagirsaklari alindi.tabiyki surec zor.ama hayatta ve saglikli tek sikintisi bezlenmek.insallah ablanizda sifasini bulur.

Biraz icime su serptiniz Allah hepinizden razi olsun. Son zamanlarda duayi cok biraktim.diyorum Allahim bununla kalsin.sadece ben yikilmadim diger kucuk kardeslerim cocuklar perisan. O bizim ablamizdi annemizdi.bize hep o bakti. Gun yuzu gormeyisi bundandir. Bir insan bir telefona sirf goruntulu arayip konusablcek diye o kadar sevinmezdi yani. Aklima bunlar geliyo. Daha cok agliyorum.evde kedisi var halamin engelli oldugunu bilirdi kapi zil caldiginda kesi kapiya yonelirdi. Simdi halamin yatagina gidiyormus.hayvancagiz bile anlamis diyoruz kendi kendimize

Rabbim şifalar nasip etsin insallah çok uzuldum arkadasim Allahim cocuguna bagislasin onu

Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah.Duanın gücüne çok inanırım ben.Rabbim dilerse yer yerinden oynar bir temiz kalplinin duasıyla...Şifa ayetleri vardır Kuran'da.Yeğenim bir ay hastanede kaldığında çok dinlettik,okuduk onları.Ölümden döndü.Dinletmenizi tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.
Hersey iyi olur insallah hemencecik iyileşir.
Allah herkese sağlık sihhat versin. Hastalara da sifa versin .

cok gecmis olsun, öncelikle kendisinin kanser oldugunu bilmemesi iyi bisey cünkü en azindan kötü bir önyargiyla bakmaz hastaligina, siz de moralli gözüküp kendisine de moral verirseniz insaallah hersey yoluna girer, arkadaslarin dedigi gibi ameliyati her hastaya yapmazlar cok ilerlemis olsa ameliyata yanasmazdi doktor diye düsünüyorum. evre kac dedi doktor ve ablaniz kac yasinda? dualarim sizinle .

Lütfen sizler de çocuklarınız da yılda bir check-up yaptırın.
Allah ablanıza ve diğer hastalara şifa versin. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve ağlamayın güçlü olun ki o da üzülmesin. Kıyamam ya.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Insallah kolay toparlar.

Geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…