Ates dustugu yeri yakti

Benim annemde aynı hastalıkla mücadele etti daha doğrusu hep birlikte ettik,aynı şekilde bağırsagı dışarı alındı, kemoterapi gördü,ve şuan çok şükür 5 sene geçti,sadece kontorlleri yapılıyor,eskisinden dah sağlıklı çok şükür,hiç korkmayın tedavisi çok kolay artık böyle hastalıkların,adı kötü sadece o kadar,kalp krizinden ve gripten bile ölen çok sayıda insan var.

Canim ablam 37 yasinda. Onu surekli doktora goturuyordumm ama evlendim tayin icin baska sehre gelince kaldi. Artik bir yeri agriyinca gitrurulerdi. Son zmanalrda agrilari artinca bi goturelim dedik.en cok neye uzuluyorum oglu ona baktikca agliyo bembeyaz cocuk kirpkirmizi kesiliyor. Okuldan cikip kosa kosa eve gekiyor annem bugundemi hasta diye. Aldik bize getridik.

kiyamam masum yavruya, Rabbim ablacigina tez vakitte sifasini versin ve ogluna kavustursun.. amin

Lütfen sizler de çocuklarınız da yılda bir check-up yaptırın.
Allah ablanıza ve diğer hastalara şifa versin. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve ağlamayın güçlü olun ki o da üzülmesin. Kıyamam ya.
Janet surekli gidiyorum. Ama onceligimiz tabiki o. Yani o isitme cihazi dahi kullanamadi. Doktora hep ben goturdum malesefki en sonkj chekup iki sene once ben nisanliyken.ben baska sehre gelince kaldi. Simdj boyle aglar aglar dururuz. Agzi yok dili gok bizim hatamiz erken gotursekdik ilerlemezdi

Rabbim bizimde yuzumuze gulsun hastalarimiza sifa versin sizlere bir daha yasatmasn canm.ne olur dua edin ablama rabbim ogluna bagislasn

Hayat 3 gün zaten. Çok sevgili bir ailesi var daha kıymetli ne olabilir. Üstelik teknoloji çok gelişti, doktorlar umut olmayan hastaya çok vakit ayıramazlar. Bunun en büyük ilacı mutluluk ve sizler varsınız. Dilerim mutlu haberlerinizi alırız. Ben dua ederim, tüm gönlümle.

Teyzemin kocasi bagirsak kanseriydi. Ameliyat oldu,kemoterapi de gordu. Bagirsagi disari alindi. Şuan iyi cok sukur. Bi şeyi yok. Calisiyor, ailesine bakiyor.
Gecmis olsun. İnsALLAH ablaniz da kolay atlatir. Cok uzuldum ((( ALLAH yardimciniz olsun ...

Ne denir bilemedim rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah cok zor aile kardeş evlat acısını rabbim kimseye yaşarmasın

Allah şifa versin Rabbim kimseye acı çektirmesin onun için hayırlısını versin ya şifa ya huzur
Bunu söylüyporum diye kızma nolur

Bi tanıdığımın oğlu çok yüksekten düştü bi ap..l yüzünden aylarca yoğunbakım da yattı hiç umut yokken uyandı ama ne fayda beynin haraket merkezi mi ne vatmış kafamızın solunda onun o kaybolmuş bizi biliyo ama konuşma haraket yok sıvı besleniyo boğazındaki delikden temizliyolar sürekli altını falan boşver 14yılı geçti 30 yaşına girdi yeni 14 yılda bi tane yara çıkarmadılar sırtında bebek gibi baktılar ama anne babası yaşlı artık biz evladımoz gözünü bi açsa diye dua ettik ona sağlık dilemeyi unuttuk yavrum gözümün önünde eriyo sağlıklı diyo doktorlar ama benim yavrum ölmek istiyo hergün insan evladım ölsün der mi ama ben diyorum çünkü onun hergün acı çekmeai beni öldürüyo diyo annesi her duası ya şifa ha huzuruna kabul et Allah'ım diyo
Şifası yokmuş çünkü beyinde yayıp var ve onun nakli mümkün değil

Dua edin ablanız için ama dua ederken bile dikkat edin gerçekden bu akrabam bende çok şey değiştirdi

Kizlar zaten gelismelerden haberdar edecegim.biz ona iyi bakariz elimizden geldigince. Ailemizde eski kadin cok. Yani kansere yakalanan bir kac hastamiza kemik suyu ilik suyu kemik kaynatma ve doktprun veridigi diyetlere gore davranip iyielsmesine yardin ettiler. Ama iste onlar kolon kanseri iste cilt kanseri veya meme kanseriydi. Belkide ablam cok agrisi oldugu icin ben bu kadar umutsuzluga dustum. Doktorlarin gozunun icine bakiyorum hani iyi birsey desinler diye. Doktorlar bize anlatiyor sonra ablam soruyo ne diyor diye. Ona anlatana kadar aglamaktan icim sisiyor. Yatin yine yanindaym.Allahim nasil dua etsem nasil kabul edersn. Isyan olarak algilama diyorum ama sifa versin ogluna bagislasin. Bizim ne umutlsrimjz vardi oglunun konusma engelinin olmadugini ogrendigmz zaman diyorduk sen annene bakarsin artik.

Rabbim şifalar versin. Insallah iyileşecek. Bu türün iyileşme olasılığı yüksek. Teyzemin eşi de yakalandı, tedavi oldu iyileşti, teyzemi aldattı, başka kadınla bırakıp gitti hala turp gibi. Sizin için çok zor tabi, ama destek için güçlü olmanız lazım.

Canim hamilesin duan kabul olur. Yalvariylrum senden dua istyorum. Hayirli duayi sen et.ben sabahtan beri acimdan ne isyanlar ettim. Aklima bir anim geliyor birinci sinifa gidiyordum.o gelip aliyordu ben utaniyordum ondan konusamiyo diye. Ama 6 yasindaydim.8 yasinda onu canmdan cok sevdim. Ve bugune kadar.omrumun sonuna kadar. Ben hayirli dua edemiyorm canim yaniyo

Diyorum insan ömrü iste.ilk cocuk hep sikinti keder dert gordu bize bakti evimiz kotuydu catisi damlardi kotuyduk.buyuduk okuduk cok guzel evimiz oldu evlendik.Allah yuru ya kulum dedi.ama ablamin ömür gitti.

Dualarım gerçektwn sizinle Rabbim evladı için şifa versin Rabbim onlara hayırlı kapılar açsın bi anne için en zoru evladını duyamamak ona yavrum diyememektir bi evlat içinde zordur annesinden duyamamak onlar bunlardan mahrum ama rabbim onları ayırmasın şifa versin
İçini karartma olumlu düşün sizi gördükçe kahrolur anlatın ama çünkü bağırsakları dışa alındığında anlıcak hazırlıklı olması lazım güçlü olması lazım

Kanserin ne oldugunu bilmior. Karin agrisi saniyor canim.yani kanserin Allah korusun ama sonu kotu bittiginj bilmiyor. Ölenlerin hep kalp krizinden yada kazadan oldugunu dusunuyor. Bilmez yani kanseri tansiyonu o tarz hastaliklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…