Ates dustugu yeri yakti

Kanserin ne oldugunu bilmior. Karin agrisi saniyor canim.yani kanserin Allah korusun ama sonu kotu bittiginj bilmiyor. Ölenlerin hep kalp krizinden yada kazadan oldugunu dusunuyor. Bilmez yani kanseri tansiyonu o tarz hastaliklari
O zaman hani ona uygun bi dille bikaç ay böyle olması gerekiyomuş normalmiş karnının ağrısının geçebilmesi içinmiş falan gibi anlatın bi şekilde çünkü çok korkar bilmediği bişey var ve sürekli bedeninin dışında bağırsaklarını görürse çok kötü hisseder ve yanında ağlamayın şüpelenmesin
Biliyosunuz moral tedavi için çok önemli stresli olmaması lazım
Gerçekten hayırlısı olsun hakkında inşallah bizde burdan güzel haberlerinizi alcaz

Allahım şifa versin. Evet insanın sevdigini acı içinde görmesi çok zor ama bu hepinizin imtihanı belli ki. Siz sabredin ayette de geçtigi gibi sabır ve namaz ile Allahtan yardım isteyin diye. Allahım daha büyük acılar vermesin. İnşaallah çektiği tüm acıları günahlarına kefaret olacaktır. Benden tavsiye sürekli La havle vela guvvete illa billâhil aliyyil azim (güç ve kuvvet büyük ve güçlü olan Allahın yardımıyladır.) bu zikri anlamını düşünerek şifa niyetine ve agrılarının hafiflemesi niyetine çekmeniz. İnancınız tam olsun ki kardeşiniz sizi aglayarak gördügünde daha çok üzülüp içi yanacaktır r. Siz metanetli olun tamam evinize geçip aglayın ama onun karşısında güçlü olup sürekli moral verin. İnşaallah herşeyin düzeleceğine, bu agrılarının günahlarına kefaret olduğuna, bu yaşadıklarınızın sizi daha güçlü insanlar yapacağını... Falan söyleyin. Umuttan bahsedin. Bence kardeşinizin yanımda yüzünüz hep gülsün ki onu da güldürün. Onun için şifa niyetine Yasinler okuyup/okutup kuranlar hatimler yapabilirsiniz...

Geçmiş olsun:)Sakın moralinizi bozmayın.Moralsizliğiniz onada yansımasın.Çaresi var inşallah:).Allah tez zamanda şifa versin.Kurtulanlar tanıyorum:)

Allah yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda şifaya kavuştursun bende sizler için dua edeceğim Allah büyüktür ondan umut kesilmez.

Geçmiş olsun... Tanıdığım bağırsak kanserini atlatan üç kişi var, tabii keno süreçleri zordu ama sonunda iyileştiler. İnşallah ablanız da iyi olacak, siz olabildiğince pozitif olun. Onun da moralini bozmasına izin vermeyin, gülün eğlenin yanındayken. Bu zor günler de geçer inşallah.

Gönlünü ferah tut. Allahım öyle büyük ki 2 ay once bende esimin kanser oldugunu ogrendim cok şükür kemoterapisiz atlattık.
Sende atlatacaksın Rabbimin sınavı. Moral verin ablanıza aglamayın sızlamayın yanında. İleri evre oldugunu hiç düşünmüyorum amelıyat ve ardında. Ke oterapiyle atlatırsınız

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin. Çok geçmiş olsun ben bile burdan gözlerim dolu dolu okudum.
Eminim yaşadıklarınız çok zor ama ona belli etmeyin ne olur. Hastane de kalması onun için iyi devamlı kontrol altın da olur.
Rabbim acılarına şifa olsun acılarını dindirsin inşallah

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.

Allah ablaniza guzel gunler nasip etsin.
Benim 2 teyzemde bagirsak kanseriydi su an iyiler sukur.
Bagirsak kanseri en kolay atlatilabilen kanser turu.

rabbim sifa versin keske. yazdiklarim sizin uzuntunuzu unuttursa .hayat bole bagzen alir bazen verir sevdiklerimizi bazende bu sekilde birakir caniniz cok yaniyor biliyorum sadece rabbimden ona sifa dilemek gerekir sadece onu mutlu edin mutluluk antibiyotik gibi ona sifa olcak belki iyilestrmwyecek ama en azindan acilarini dindirecek tabiki allahtan hic bir zamn umut tukenmmez

Zaten hastanede kalicak.ama inleye inleye agliyor. Adini dahi soyleyemiyor. Ilk cocuk.maddi sikintilsrla dogmua hastalanmis.gun yuzu gormemis. Sabahtan beri gozlerim sis. Ailecek diyoruzkk bizim basimkza gelseydide ona gelemseydi.doktorlar bile gozleri dolu dolu ilgilendi..yalvariyorm dua edin
Çok geçmiş olsun bağırsak kanseri iyileşebilen bir kanser inşallah Rabbim ablanıza şifa verir size ve çocuğuna bağışlar. Moralinizi bozmayın hastalığın adını dahi ağzınıza almayın, kanseri atlatıp uzun yıllar yaşayan tanıdıklarım var, ablanızın yanında hep güçlü olun lütfen, dualarım sizinle.

Bağırsak kanserini atlatmayan olmadı çevremde. Dayımda dahil dört kişi tanıyorum . Hepsi gayet iyi. Üstelik dayım geç evre idi. Kalbinizi ferah tutun. Rabbim şifa versin

Janet surekli gidiyorum. Ama onceligimiz tabiki o. Yani o isitme cihazi dahi kullanamadi. Doktora hep ben goturdum malesefki en sonkj chekup iki sene once ben nisanliyken.ben baska sehre gelince kaldi. Simdj boyle aglar aglar dururuz. Agzi yok dili gok bizim hatamiz erken gotursekdik ilerlemezdi
Hayır öyle düşünmeyin sizin hatanız değil. Takdiri ilahi Hem durun evrene kötü mesaj göndermeyin, iyi olacak derseniz ve buna siz de inanırsanız eminim iyi olacaktır. Güçlü olun lütfen

Allahım şifa versin. Evet insanın sevdigini acı içinde görmesi çok zor ama bu hepinizin imtihanı belli ki. Siz sabredin ayette de geçtigi gibi sabır ve namaz ile Allahtan yardım isteyin diye. Allahım daha büyük acılar vermesin. İnşaallah çektiği tüm acıları günahlarına kefaret olacaktır. Benden tavsiye sürekli La havle vela guvvete illa billâhil aliyyil azim (güç ve kuvvet büyük ve güçlü olan Allahın yardımıyladır.) bu zikri anlamını düşünerek şifa niyetine ve agrılarının hafiflemesi niyetine çekmeniz. İnancınız tam olsun ki kardeşiniz sizi aglayarak gördügünde daha çok üzülüp içi yanacaktır r. Siz metanetli olun tamam evinize geçip aglayın ama onun karşısında güçlü olup sürekli moral verin. İnşaallah herşeyin düzeleceğine, bu agrılarının günahlarına kefaret olduğuna, bu yaşadıklarınızın sizi daha güçlü insanlar yapacağını... Falan söyleyin. Umuttan bahsedin. Bence kardeşinizin yanımda yüzünüz hep gülsün ki onu da güldürün. Onun için şifa niyetine Yasinler okuyup/okutup kuranlar hatimler yapabilirsiniz...
Canim normalde cokk dua eder ve okurdum.ben boyle kotu gunlerde malesefki cabuk yikiliyprum.bugun toparlanacagim insallah.Allahim hayirli kapilar acsin

Back
X