Ates dustugu yeri yakti

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Ben de iyileşme şansı en fazla olan kanser türleri arasında olduğunu duymuştum bağırsak kanserinin. İnşallah ablanız da biran önce atlatır. Etrafında onu seven bir sürü insan varmış, bu bile hastalığa karşı sizi bir sıfır öne geçirir. Eşimin ailesinde bir çok kanser hastası var. Hem de mesane ve göğüs kanseri gibi en illet türleri. Bazıları yıllardır tedavi görüyor, bazıları erken teşhisle atlattı. Allaha şükür daha kimseyi kanserden kaybetmedik. Umudunuzu canlı tutun lütfen.

Zaten hastanede kalicak.ama inleye inleye agliyor. Adini dahi soyleyemiyor. Ilk cocuk.maddi sikintilsrla dogmua hastalanmis.gun yuzu gormemis. Sabahtan beri gozlerim sis. Ailecek diyoruzkk bizim basimkza gelseydide ona gelemseydi.doktorlar bile gozleri dolu dolu ilgilendi..yalvariyorm dua edin
Gozlerım dolu dolu okudum cok uzuldum Dualarım kardesinle:dua: Rabbim şifa versin acıları bır an önce bitsin...

Çok kötü oldum ya benimde engelli bir ablam var kendi halinde zararsız, günahsız melek gibi Rabbim inşallah ablanıza şifa verir bir daha tırnağı taşa değmez.

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
Allahım yardımcı olsun şifa versin inşallah. Sizlere de dayanma gücü versin.

Babamı kanserden kaybettim. Annemde erken teşhis ve kemoterapi ile kanseri yendik çok şükür. İnsan küçük hastalıklarda önemli olanın sağlık olduğunu anlayamıyor maalesef. Ama Rabbim büyük inşallah kardeşinize şifa verir, türü ve evresi çok önemli. Sizin de güçlü olmanız lazım ki güç verebilesiniz kardeşinize.
İnşallah kardeşim kanseri yendi diye konu açtığınızı görürüz burda...

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
Çok üzüldüm Allah şifa versin. Halam da bağırsak kanseriydi bundan 20 sene evvel kurtuldu çok şükür. Geçtiğimiz yaz yakın bir arkadaşım yakalandı ama o da ameliyattan sonra kemoterapi bile almadan kurtuldu çok şükür. İnşallah ablanız da bir an evvel kavuşur sağlığına.

Canim normalde cokk dua eder ve okurdum.ben boyle kotu gunlerde malesefki cabuk yikiliyprum.bugun toparlanacagim insallah.Allahim hayirli kapilar acsin
Aminn Rabbim hayırlı kapılar açsın. Olacagı varsa zaten kimse engel olamaz er ya da geç başına gelecektir sadece Allah sebepler yaratır o nedenle bu hastalığı kişiye şuna buna baglamayın lütfen. Evet ilk başta bocalama olabilir ama siz kendinizi toplayın ve önünüze bakın hep Allahtan herşeyin düzeleceğini umut edin ki herşey daha güzel olsun çünkü inanarak dua etmek sizi her zaman daha güçlü yapar inşaallah. Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin. Hem unutmayın ki ol demesi ile hastalığı veren Allah ol demesi ile hastalığı yok eder şifayı verir..

Rabbim tez elden şifasını verip size bağışlasın inşallah :(
Dua şuan yapılacak en büyük güzelliktir.
Rabbim size de ona da sabır versin....

Iki hafta sok doneminde olucaksiniz sonra normale donup onunicin neyapabilirim kismini dusunuceksiniz
Gecmis olsun moral verin iyi bakin temizligi yemesi icmesi cok onemli sonrasi kolay

İstanbulda özel bir hastanede tedavi gören birini duymuştum. Düzeldi çok şükür. 40 bin falan tutmuş tedavi. Ama hastane iyileşmesinde çok etkili olmuş. İmkan oluşturup gitmenizi tavsiye ederim

gözlerim doldu çok çok üzüldüm, Allahım tez zamanda şifasını versin, acılarını dindirsin
benim kızım da işitme engelli, ablanız için düşündüklerinizi içimde hissettim aynı hisleri yaşıyorum, korkuyorum gelecekte yaşayacağı sıkıntılardan :( ama hep diyorum ki Allahım yaşayacağı en büyük sıkıntı bu olsun kuzumun
inşallah ablanızın da görüp göreceği sıkıntılar bununla son bulur tez zamanda sağlığına kavuşur

gözlerim doldu çok çok üzüldüm, Allahım tez zamanda şifasını versin, acılarını dindirsin
benim kızım da işitme engelli, ablanız için düşündüklerinizi içimde hissettim aynı hisleri yaşıyorum, korkuyorum gelecekte yaşayacağı sıkıntılardan :KK43: ama hep diyorum ki Allahım yaşayacağı en büyük sıkıntı bu olsun kuzumun
inşallah ablanızın da görüp göreceği sıkıntılar bununla son bulur tez zamanda sağlığına kavuşur
Lutfen isitme cihazi taktirin.ilerleyen zamanda cok rahat konusabilir.ablamin hic oyle sansi olmadi.ama hisleri cok kuvvetlidir. Cok beceriklidir.tertemizdir oyle guzel yemekler yaparki yoktan var eder.10 yasinda basladi biz okuduk o evdeydi.bir kere yuzunu bize burusturmadi. O haliyle bile benim elimi turmus opuyor. Dun geceden beri aglamaktan canim cikti. Onlara hayat cok zor. ALLAH size omjr versin okullarini ihmal etmeyin

Lutfen isitme cihazi taktirin.ilerleyen zamanda cok rahat konusabilir.ablamin hic oyle sansi olmadi.ama hisleri cok kuvvetlidir. Cok beceriklidir.tertemizdir oyle guzel yemekler yaparki yoktan var eder.10 yasinda basladi biz okuduk o evdeydi.bir kere yuzunu bize burusturmadi. O haliyle bile benim elimi turmus opuyor. Dun geceden beri aglamaktan canim cikti. Onlara hayat cok zor. ALLAH size omjr versin okullarini ihmal etmeyin
4,5 aylıktan beri işitme cihazı kullanıyor kızım, olabildiğince eğitimne eğiliyoruz ama korkularım azalmıyor işte insanlar çok acımasız kim nasıl yaklaşacak kızıma kestiremiyorum
canı gönülden ablanıza şifa diliyorum Allahtan, hamilenin duası kabul olur derler, Allahım umarım umarım dualarımı kabul eder.
siz güçlü durun siz mutlu olmaya çalışın yanında sizden güç alsın

Moralini yüksek tutun maneviyata inanıyorsanız ilaçlar dışında kaç yaşındaysa o kadar hucurat suresini okuyun ablanıza Ya Şafi ismini okuyun şifa Allahtan inşallah iyileşir geçer bu günler kaç yaşında ablanız

Canım çok üzüldüm içim acıdı okurkenRabbim tez zamanda şifasını versin, diğer arkadaşların da dediği gibi bağırsak kanseri iyileşme şansı en yüksek olanlardan biri, bir de tavsiye olarak yurtdışındaki bir arkadaşım söylemişti, Yılan Yağı'nı araştır lütfen, arkadaşım türkiyede kanser hastası olan bir akrabasına gönderiyormuş ve iyileştiğini söylemişti ben de aklımın bir kenarına yazmıştım ,benim rahmetli babam da akciğer kanseriydi, o zaman bunu bilmiyorduk ama 4. evrede olmasına rağmen çörek otu yağı çok fayda etti ,belki de o sayede biraz daha uzun yaşayabildi canımıniçi...

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin

Back
X