Bebek Beslenmesi Ateş ölçer önerileriniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Loresma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
25
5
86
40
Kizlar mrhaba. Ateş ölcer konusunda bi oneri alabilir miyim. Marklar arasi neden bu kadar fiyat farki oluyor. Neye dikkat etmeliyim bilemiyorum.

:)) biz e ebebekten kulaktan ölçen weewell marka almıştık gayet memnunuz sorun yaşamadık:)temazsız dijital olanlarıda var bir bakın isterseniz

Kafami karistiran bazi fiyatlar cok yuksek. Ve ucuz bise alip yanlis yapmak istemiyorum. Pahaliya da bisuna para vermis olmak istemiyorum :)

Biraz önce tesadüfi bir yazı okudum,bebeklerde koltukaltından yada temazsız ateşölçerler tavsiye edilmiyor.en iyi yöntemin kulaktan olduğu hatta hastanelerde doktorlarım çoğunun kulaktan ölçüm yaptıkları söyleniyor..biz weewell kulaktan ateş ölçeri 89 lira gibi bi fiyata almıştık.bu fiyattan daha daha pahalısına gerek olduğunu düşünmüyorum,daha pahalısı birazda marka adına para ödemek sanırım..weewell alman markası sanırım ve ben bu elektronik ürünlerde iyi olduklarını düşünüyorum

Bizde de uzaktan ölçen dijital var ama onlarin ayda bir kalibre edilmesi gerekiyormus. Nasıl yapilir kime yaptirilir bilmedigim için bi köşede duruyor. Gerci internette niye arastirmadiysam şimdi aklima geldi kedin vidyosu falan vardir

ben smartthermomether kullanıyorum çok rahat sürekli geceleri çocuğu rahatsız etmek zorunda kalmıyoruz. ateş takibi yapmak istediğimizde koltuk altına bağlıyoruz. pan,k değer olarak 38.5 ayarladık herhangi bir zamanda ateş 38.5 gecerse bizi telefonumuzu çaldırarak uyarıyor. onun dışında istediğimiz anda telefonun ekranından çocuğumuzun ateşinine bakabiliyoruz.

Back
X