Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
aleykum selam canim ben iyiyim çok sukurr sizler nasilsiniz
Elhamdulillahhh kusma bulanti ve yemek yiyememe disinda iyi sayiliriz teyzosu napalim bunada sukir 8 + 3gunluk bebisim sali gunu dr randevjm var tekrar gormeye gidicem bide hamilelikte rutin testleri yapocam idrar testini yaptramadiydim hehehe heyCnliyimda sali gunu 9 haftalij olucak ins sag saglim kucaklaualim insaAllah cinsiyetidr merak etmiuo degilim acikcasi ama coooook erken

Doktordan gelince yaz hemen merak ederiz sonra canım... Güzel haberlerle gel inşallah Ecrincim....

Kızlar size tahlil sonuçlarını atayım aklıma takıldı bende taksoplazma filan yok hiç.. . Doktor gebelik rutinlerine bakalım demişti oysaki.

Eklentiler

• IMAG0558_1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMAG0557_1.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMAG0556_1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar hakkinizi helal edin benden yana helal olsun suan zor duumdayiz esim sehir disinda korkudan hastaneye gidemiyorum butun gece olanlari izledik ve kanim dondu resmen tas kesilmis her yerim bebekte baya hzusuzdi her ne kadar kucuk ve brn hissedemesemde cok rahatsizlandim korkidan cikamayoruz disari dua edin bize allaha emanet olun hakkim varsa helal olsun kanama vs yok cok sukur

Yok mu benim tahlilleri bır cevap Sizin de mi bunlara bakıldı eksik gördüğünüz var mı ? Çok geçmeden yaptırayım varsa diye soruyorum

Valla kizlar erkek hossediyorum hep guclu bi sekilde ama saglikli dogsun kucagima alayim hayirliyla da cinsiyei onemli degil ins hayirlisiyla kucaklariz yavrucaklarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…