herkez böle olumlu konuşmuyo ki hamileyken karnında ki hallerine şükret doğunca görürsün , doğdu çok uyusaydın bu daha iyi günlerin, büyüdü diş çıkarsın ozamn görürsün şimdide bi ayaklansın çocuğu ozman anlarsınher kafadan bi ses ama ben şunu anladım ki tabi ki zor ve sorumluluk gerektiren bi durum çocuk ama herşeye rğmen iyi doğurmuşum dediğim harika bi duygu Allah isteyen bi bi kadının kucağını boş bırakmasın
elaleme bakma aynen dedigin gibi hic susmuyorlar
bu iyi zamanlarin, ayaklansin gorursun bilmem ne
herkesin tecrubesi kendine ama boyle sozler insani geriyor biraz
bence de harika bir duygu ve insallah isteyen herkes kavusur melegine
amın..cok dogru dedın every cım selam... nasılsınbakalım bebegın nasıl cok sukur ve oglum ıyıyız perkızı cım every dogru dıyo banada dıolardı hamıs kal cok zor normal sakın dogurma cok zor sancı dogurdum gazı cok olur dısı arsız olur derken elhamdulıllah ıyıkıde dogurdum ve su gunlerde oglusum 11,5 aylık oldu ve ben 2.ıcın calısmalaa baladım allah ın ıznı ıleeee
bence de harika bir duygu ve insallah isteyen herkes kavusur melegine[/QUOTE
amın..cok dogru dedın every cım selam... nasılsınbakalım bebegın nasıl cok sukur ve oglum ıyıyız perkızı cım every dogru dıyo banada dıolardı hamıs kal cok zor normal sakın dogurma cok zor sancı dogurdum gazı cok olur dısı arsız olur derken elhamdulıllah ıyıkıde dogurdum ve su gunlerde oglusum 11,5 aylık oldu ve ben 2.ıcın calısmalaa baladım allah ın ıznı ıleeee
Amın everyooo maşallah Suzan ne güzel Allah 2. Sinide sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. :)
cok sukur bıze bu gunlerı gozteremerhaba suzancim snei gormek cok guzel
saglikla buyusun oglusun, biz de iyiyiz 14 aylik olduk biz de
ikinci mi hayirli olsun cok guel bir haber bu, gonlundeki olsun canim :)
bence de harika bir duygu ve insallah isteyen herkes kavusur melegine[/QUOTE
Amın everyooo maşallah Suzan ne güzel Allah 2. Sinide sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. :)
daha ıkıncı nasıp olmadı perı cım hayırlısı dua ıle ınsll
merhaba suzancim snei gormek cok guzel
saglikla buyusun oglusun, biz de iyiyiz 14 aylik olduk biz de
ikinci mi hayirli olsun cok guel bir haber bu, gonlundeki olsun canim :)
merhaba
ben geldim yine ateş almaya
oğlum 1 yaşına girdi
hala yürümedi. bu sene işe başlamadım ama eylülde başlayacağım. zor olacak benim için çok alıştım yapışık ikiz gibi. arkadaşlık ediyoruz oğlumla
çok sevimli kereta
aynı böyle oynuyor
bence de harika bir duygu ve insallah isteyen herkes kavusur melegine
Kızlar selam! Maşallah bebekler büyüyor! Benim gibi henüz mucizesine kavuşmamış arkadaşlarım da tez zamanda bu duyguları tatmaları için Allah'a dua ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım 9 ay cım dua ıle rabbım ın bır bıldıgı vardır baktını beklıyordur ınsallah kı sende gec de olsa guc olmadan alacaksın bebegını kucagına ınsallah dua ıle canımmKızlar selam! Maşallah bebekler büyüyor! Benim gibi henüz mucizesine kavuşmamış arkadaşlarım da tez zamanda bu duyguları tatmaları için Allah'a dua ediyorum.
merhaba
ben geldim yine ateş almaya
oğlum 1 yaşına girdi
hala yürümedi. bu sene işe başlamadım ama eylülde başlayacağım. zor olacak benim için çok alıştım yapışık ikiz gibi. arkadaşlık ediyoruz oğlumla
çok sevimli kereta
aynı böyle oynuyor
asallahhh denızasker cım hakkında hayırlısı ınsl bır avazda sag saglım kucagına al ınsll yavrunu ınsl bısde ıkıncı ıcın dua edıyoruz artık oglusum 15.ayına gırdı hayrlısı ılee dua ıletopiginiz hayırlı olsun.. bende ateş ölçerek hamile kaldım hayırlısıyla 21 günü kaldı melegimin gelmesinedarısı tüm bekleyenlere
Denizzzztopiginiz hayırlı olsun.. bende ateş ölçerek hamile kaldım hayırlısıyla 21 günü kaldı melegimin gelmesinedarısı tüm bekleyenlere
Kızlar selam! Maşallah bebekler büyüyor! Benim gibi henüz mucizesine kavuşmamış arkadaşlarım da tez zamanda bu duyguları tatmaları için Allah'a dua ediyorum.
Canimmm hamilesin demek
tesadufen gordum inan cok cok sevindim
saglikla kavusursun insallah kuzuna
Canım benim çok teşekkür ederim. Şükürler olsun ki Allah kısmet etti. Çok uzun zaman geçti ama gerçekten de insan hepsini unutuyor.
İnşallah tamamına da erdirir. Sen de büyütmüşsün ne kadar güzel. Allah sağlıklı ve huzurlu ömürlerler versin evlatlarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?