Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

elaleme bakma aynen dedigin gibi hic susmuyorlar
bu iyi zamanlarin, ayaklansin gorursun bilmem ne
herkesin tecrubesi kendine ama boyle sozler insani geriyor biraz
bence de harika bir duygu ve insallah isteyen herkes kavusur melegine

amın..cok dogru dedın every cım selam... nasılsınbakalım bebegın nasıl cok sukur ve oglum ıyıyız perkızı cım every dogru dıyo banada dıolardı hamıs kal cok zor normal sakın dogurma cok zor sancı dogurdum gazı cok olur dısı arsız olur derken elhamdulıllah ıyıkıde dogurdum ve su gunlerde oglusum 11,5 aylık oldu ve ben 2.ıcın calısmalaa baladım allah ın ıznı ıleeee

merhaba suzancim snei gormek cok guzel
saglikla buyusun oglusun, biz de iyiyiz 14 aylik olduk biz de
ikinci mi hayirli olsun cok guel bir haber bu, gonlundeki olsun canim :)

cok sukur bıze bu gunlerı goztere
sanıırm yenıden ates olcmeye baslıcam every cım dun gece regl oldum bıle hayırlısı oglusum kucuk bılıyorum ama ya gene gec olursa dıyerekden nasıp klısmet dedıkk
:)

merhaba
ben geldim yine ateş almaya
oğlum 1 yaşına girdi
hala yürümedi. bu sene işe başlamadım ama eylülde başlayacağım. zor olacak benim için çok alıştım yapışık ikiz gibi. arkadaşlık ediyoruz oğlumla
çok sevimli kereta
aynı böyle oynuyor

kızlarrrrrrrrrrrrr
sizi görmek ne güzel
nerelerdesiniz bebişlere dalıp iyice boşladınız buraları

Kızlar selam! Maşallah bebekler büyüyor! Benim gibi henüz mucizesine kavuşmamış arkadaşlarım da tez zamanda bu duyguları tatmaları için Allah'a dua ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

everyyy nasılsın canım burayı yokh takip edip buldum sevindim seni gördüğüme bebeişi büyütmüşsün maşşallah
darısı başımıza dua et ben ancak yapabildim

canım sen nasılsın ya senin ateş tablonu takip ediyorum arada yeni bi tüp denemesimi yaptın
inşallah hayırla sonuçlanır dualarımdasın

canım 9 ay cım dua ıle rabbım ın bır bıldıgı vardır baktını beklıyordur ınsallah kı sende gec de olsa guc olmadan alacaksın bebegını kucagına ınsallah dua ıle canımm

yokh rezene bebekler ev iş yemek utu derken aksam oluyor face dede grub olunca kk cokk zaman yok ama ates olcmeye yenıden baslıcam gıbı hayırlısı ama vakıt bulamıyorum onada :d hayırlı gunler olsun herkese ınsl ıyı geceler

ma
topiginiz hayırlı olsun.. bende ateş ölçerek hamile kaldım hayırlısıyla 21 günü kaldı melegimin gelmesine darısı tüm bekleyenlere
asallahhh denızasker cım hakkında hayırlısı ınsl bır avazda sag saglım kucagına al ınsll yavrunu ınsl bısde ıkıncı ıcın dua edıyoruz artık oglusum 15.ayına gırdı hayrlısı ılee dua ıle

kızlar selam
hayırlı olsun bebişleriniz Rabbim sağlık versin bana da ateş ölçme yöntemini yada farklı yöçntemleri anlatabilirmisiniz

Arkadaşlar ateş ölçme ile nasıl oluyor hamileleik ,agız mı koltuk altı ateş ölçer ile mi yapılıyor ?

Canimmm hamilesin demek
tesadufen gordum inan cok cok sevindim
saglikla kavusursun insallah kuzuna

Reactions: 9ay
Canimmm hamilesin demek
tesadufen gordum inan cok cok sevindim
saglikla kavusursun insallah kuzuna

Canım benim çok teşekkür ederim. Şükürler olsun ki Allah kısmet etti. Çok uzun zaman geçti ama gerçekten de insan hepsini unutuyor.

İnşallah tamamına da erdirir. Sen de büyütmüşsün ne kadar güzel. Allah sağlıklı ve huzurlu ömürlerler versin evlatlarımıza.

Amin canim insallah saglikla kavusursun yavruna. Allah eksikliklerini gostermesin.
saka maka buyuyorlar zaman cabuk geciyor. darisi sana insallah bi dogsun bak nAsil buyudugune inanamayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…