Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
9ayyyy cokk sevındım cokk sukur canım nasıl oldu anlatırmısın bende ıkıncı melegımm ıcın yenıden ates olcmye basladım hayırlısı ıle ınsallah cınsıyetınızde bellı olmustur artık kayde hayırla saglıcakla kavus o kdr guzell lerkııı anlatılmaz yasnırr ınsallahhh
Amin canim insallah saglikla kavusursun yavruna. Allah eksikliklerini gostermesin.
saka maka buyuyorlar zaman cabuk geciyor. darisi sana insallah bi dogsun bak nAsil buyudugune inanamayacaksin.
selam yokh nasılsınn dogan buyuyor hesabındaa cok sukur bısde 22 aylık olduk bılee

Reactions: 9ay
Arkadaslar adetim 7 gun gecikiyo 4. Gunu kan testi negatufti gec dollenmdn supeleniyorm ovulasyon testinde 21. Gun yumurtam catladi 26 gunde bir adet olurum atesim 37 den asagiya dusmedi gebelik olabilir mi

Kizlar ben adetimden 17 gun sonra yapmaya basladim ates olcumu
15. Gun bilmiyorum ama degerlendirdik
17. Gun 36,5 *
18.gun. 36,3
19. Gun 36,4
20. Gun 36, 5 *
21. Gun 36,5
22. Gun 36,4
23. Gun 36,7
24. Gun 36,6 *
25. Gun yani bugun 36,3
Yildizli isaret degerlendirdigim gunler. Bugun baya dusuk cikinca umitlerim suya dustu bu ay da biraz

Aaaa varmis meger ben de bilmiyordum. Olur sekerim buraya da yazariz. Haftaya cumaya kadar saga sola saricam zaten. Amnio alinip sonuc gelene dek. Sıkılan olursa soylesin simdiden

Ben geldim inşallah hamile kalırım takılırım sizlere.topiğin sahibini ateş topiğinden tanıyorum.uzun süre ateş ölçtük birlikte.zamanında ilk oğluna hamile kalınca açmış topiği.şimdi ikinci bebeğine hamile Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin.

amin canım inşallah...Rabbim dileyen isteyen her kula nasip etsin canımcım...

Kızlar nasılsınız? Ben ikili test zamanımdayım ama yaptırmayacağım. Boşuna strese girmeyeyim diyorum eşimde benim gibi düşünüyor sonuçta sadece down sendromunun ihtimalini veriyormuş sonuç.

Selam kızlar ve veson elhamdulillah her anımıza anılar tazeleniyor darısı basına bacım
Evet hamileyim elhamdulillah yeniden bir kızım olacağını da bugun öğrendim darısı basına basınıza Allah ın saglıcakla kucağınıza almak nasip etsın

Kızlar nasılsınız? Ben ikili test zamanımdayım ama yaptırmayacağım. Boşuna strese girmeyeyim diyorum eşimde benim gibi düşünüyor sonuçta sadece down sendromunun ihtimalini veriyormuş sonuç.
Ben oglum dada kızımda da yaptırmadım Allah A emanet

Hayırlı olsun canım.... Inşallah benim kızımada bir erkek kardeş gelir...Sağlıkla Rabbim cümlemize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin canım... Aminnnnnnn...

Ne güzel cnm bir kız bir oğlan herkesin hayali.rabbim kucağına almayı nasip etsin.kızlar ateş ölçerek hamile kalanlar biraraya gelelim dedi ben de bu topiği önceden biliyordum kızları buraya çağırdım Rabbim inşallah bana da burda hamile olarak yazmayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…