9ayyyy cokk sevındım cokk sukur canım nasıl oldu anlatırmısın bende ıkıncı melegımm ıcın yenıden ates olcmye basladım hayırlısı ıle ınsallah cınsıyetınızde bellı olmustur artık kayde hayırla saglıcakla kavus o kdr guzell lerkııı anlatılmaz yasnırr ınsallahhhCanım benim çok teşekkür ederim. Şükürler olsun ki Allah kısmet etti. Çok uzun zaman geçti ama gerçekten de insan hepsini unutuyor.
İnşallah tamamına da erdirir. Sen de büyütmüşsün ne kadar güzel. Allah sağlıklı ve huzurlu ömürlerler versin evlatlarımıza.
selam yokh nasılsınn dogan buyuyor hesabındaa cok sukur bısde 22 aylık olduk bıleeAmin canim insallah saglikla kavusursun yavruna. Allah eksikliklerini gostermesin.
saka maka buyuyorlar zaman cabuk geciyor. darisi sana insallah bi dogsun bak nAsil buyudugune inanamayacaksin.
evet gebelik gelişimlerimizi burdan yazabiliriz...Aktif değilmiş en son 2015 te yazılmış bizden önce. Buradan da yazarız
amin canım inşallah...Rabbim dileyen isteyen her kula nasip etsin canımcım...Ben geldiminşallah hamile kalırım takılırım sizlere.topiğin sahibini ateş topiğinden tanıyorum.uzun süre ateş ölçtük birlikte.zamanında ilk oğluna hamile kalınca açmış topiği.şimdi ikinci bebeğine hamile Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin.
Selam kızlar ve veson elhamdulillah her anımıza anılar tazeleniyor darısı basına bacımBen geldiminşallah hamile kalırım takılırım sizlere.topiğin sahibini ateş topiğinden tanıyorum.uzun süre ateş ölçtük birlikte.zamanında ilk oğluna hamile kalınca açmış topiği.şimdi ikinci bebeğine hamile Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin.
Ben oglum dada kızımda da yaptırmadım Allah A emanetKızlar nasılsınız? Ben ikili test zamanımdayım ama yaptırmayacağım. Boşuna strese girmeyeyim diyorum eşimde benim gibi düşünüyor sonuçta sadece down sendromunun ihtimalini veriyormuş sonuç.
Hayırlı olsun canım.... Inşallah benim kızımada bir erkek kardeş gelir...Sağlıkla Rabbim cümlemize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin canım... Aminnnnnnn...Selam kızlar ve veson elhamdulillah her anımıza anılar tazeleniyor darısı basına bacım
Evet hamileyim elhamdulillah yeniden bir kızım olacağını da bugun öğrendim darısı basına basınıza Allah ın saglıcakla kucağınıza almak nasip etsın
Selam kızlar ve veson elhamdulillah her anımıza anılar tazeleniyor darısı basına bacım
Evet hamileyim elhamdulillah yeniden bir kızım olacağını da bugun öğrendim darısı basına basınıza Allah ın saglıcakla kucağınıza almak nasip etsın
Tesekkur ederim kuzum benimm sagolasinnn eeeee nasilsiniz kizlar heppinize selamun aleykum@Ecrin ensar bebek_elif canım burdada sohbet ediyoruz... Sende katıl bize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?