Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

çalışmalara devam ttalım:hulya:kaydirigubbakcemile3

nasılsın canım görüşemedik bu ara

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan

hoşgeldin kanki olumunekankayizsmile benim tabloma bir yorum sengözlerimebaksanab
yaparmısın ...

canım tebrikler:hooray::teytey::teytey::teytey:
allahım hayırlısyla bebegini görmeyide nasip etsin çok mutlu oldum yaaa negüzel gelsin bebişler patlama olsun bu ay opuyorumnanaktan

yatıp dinlen canım hamileymiydin sen ..
belkide hamilesindir ondan karnın açıkıyordur canım bizde seni özledik opuyorumnanaktan

tatlım hamdolsn ıyıym sızlerı gordm ıyı oldum

cok ozledm sızı yaaa...

sızler de ıyısnz masallah...

Allah daha da ıyılıkler versn...calısmalar super.. atesten anlamıyrm bılıyrsn o yuzden yorm yapamıyrm cnm

bu kadarmı olur yaaa... canım benim iyiyim dün giremedim dsmart bozuldu onunla ugraştı eşim bide apartmanda mevlüt vardı giremedim canım.. sen nasılsın bakalım...

Son düzenleme:
pembecim hamile oldugunu unutmuşum bebeşin nasıl . kendini yorma dikkat et dinlenmeye bak
çamaşır asıp geliyorum..

bu kadarmı olur yaaa... canım benim iyiyim dün giremedim dsmart bozuldu onunla ugraştı eşim bide apartmanda mevlüt vardı giremedim canım.. sen nasılsın bakalım...

cannım benim bana mı dedin yorum az geldi sanırım ama çok anlamıyorum ki canım benim daha ortalardasın ya hani ovulasyon zamanın sanırım.. ateşin 2 gün düşük çıkmış bugün yükselmiş bundan sonrası önemli sanırımopuyorumnanaktan

aabeyazmeleğim inş canım dualarla inş..

bizim birbirimize yaptığımız dualar Allah katında çok büyük anlam ifade ediyor.. dualara devam opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

canım tablonu anlayamadım. 1. gün dediğin neyin 1 . günü.. reglin 1. günü ise ilşki olmuş anlamadım. ????? biraz daha ayrıntılı yazarsan eğer yorum yapmamız kolaylaşır şekerciğimopuyorumnanaktan

AMİN inş. emelcim ikizlerin olur ellerinden bıkarsın :))) ben bu tatlı bedduayı kime ettiysem normalde gerçekten beddua etmem çocuğu oldu şans ya :))) ama tabi ikiz olmadı belki senin olur.

bana da bana da dua et hayırlı sağlıklı ikizlerim olsun inşopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
nasılsın canım inş iyisindiropuyorumnanaktan

pembecim hamile oldugunu unutmuşum bebeşin nasıl . kendini yorma dikkat et dinlenmeye bak
çamaşır asıp geliyorum..

hımm

tatlım 2 gun sonra carsamba kontrolum var bakalım bebıs nasıl? ben de bılmyrm keyfı nasıl?

ıns.ıyıdır.. opuyrm tatlım ev supurulecek beklıyo kocısı:) aksam aksam da temızlık olur mu olacak mecbur..

sızde ıyı bakın tatlıcım

ceylancığım ateşin çok ümit vericiopuyorumnanaktan bak canım dediğim gibi yerleşme olabilir çıkmış ateşin sabırsızımın da böyleyd tabloopuyorumnanaktan sen kendini fazla kaptırma canım ama inş hayırlı haberlerle gelirsin:CüvCüv::ecrin_bebek:

ateşe ve ilşkiye göre 21.günü ovulasyon oldu desek 1 hafta sonra nasıl pozitifi yakaladın çok ilginçCADIARZU demek ki bünyeden bünyeye değişiyor çok ilginç.. çünkü en erken 21. gün ilşki olmuş ve o gün ateşin de düşmüşopuyorumnanaktan

sabırsızım ve sevgiciğim aeş tablonuzu ayrınıtılarıyla hamilelerin ateş tabloları topiğine yazar mıısnız örnek olur

vallahi şimdi içimden dedim ki sabırsızım gels de tabloma yorum yapsa vallahi geldin başka bişey isteseydim bariopuyorumnanaktan

Ben ben geldim, daha yeni kalktim. Bugun kardan dolayi heryer tatil, evdeyim yani yasasin:)))
bir gecmisi okuyup geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…