çok teşekkür ederim kızlar çizgiler tam eşit değil ama zaten daha adet günüm gelmedi. ovulasyon testi yaptım. ama hep silik çıkmıştı 24 ocaktan itibaren sanırım ondan öncesinde yumurtladım. ilişki günleride 21,23,24,26 ocak başkada ilişkide bulunmadıkeşim çok sevindi şimdide sağlık ocağına gitçem ordada bi test yaptırayım :) sizce doktora ne zaman gideyim.
canım tablonu anlayamadım. 1. gün dediğin neyin 1 . günü.. reglin 1. günü ise ilşki olmuş anlamadım. ????? biraz daha ayrıntılı yazarsan eğer yorum yapmamız kolaylaşır şekerciğimopuyorumnanaktan
benim grafiğime bakın bakalım excelde yaptım ben
Sevgicim tebrikler ama bayagi koyu cikmis vay be demek istiyorum. 1 haftasonrasi gibi gozukmuyor. Hangi testi yaptin?
Ohhh, cok cok tebrikler:)
Sevgicim senin graphine gore erken zayen yumurtlamissin 11. Gun o zaman normal o kadar koyu cikmasi:)) tekrar tebrikler
tatlım hoşgeldin...
ama sevgiciğim en erken 21. gün ilişki olduğunu yazmış anlamadım. 1 hafta da nasıl da böyle çıktı. acaba ilşkiyi mi hatırlamıyor ya da test mi orjinalopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende vücut ısımı ölçüyorum fakat şabah 6'da ölçtüğüm ısım 36,0-36,3 arası yukarı çıkmıyor ama akşam 11,30 gibi ölçtüğüm ise 36,0-3,6 çıkıyor akşamları daha iyi çıkıyor ben şimdi hangisini baz alıp ilişki kurmalıyım anlamadım
sabırsızcığım tablomı görmedin sanırım:kedi:
tatlım hoşgeldin...
ama sevgiciğim en erken 21. gün ilişki olduğunu yazmış anlamadım. 1 hafta da nasıl da böyle çıktı. acaba ilşkiyi mi hatırlamıyor ya da test mi orjinalopuyorumnanaktan
halev hoşgeldin tatlım sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ki vucut ısını baz almalısın canım
Tubacim. Aabeyazmelek ve tatlikiz hadi olcumlwre devam, siz de bir grafik yapsaniza FF de ya da excel de guzel gozukur hem, hem de daha cok anlasilir..
Sabahlari dogru atesi verir, cunku basal ates demek vucudun esktra enerji sarfetemedigi anladi ki sicaklik demek. Merak etme isin yukselir ama zaten isi yukselmeden onceki iliskiler hamile olmak icin daha iyi. Yumurtlama oncesi, yumurtlama gunu ve 1 gun sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?