Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Sevgicim tebrikler ama bayagi koyu cikmis vay be demek istiyorum. 1 haftasonrasi gibi gozukmuyor. Hangi testi yaptin?
Ohhh, cok cok tebrikler:)

canım 1. gün dediğim adet bitiminin birinci günü tatlımm

Sevgicim tebrikler ama bayagi koyu cikmis vay be demek istiyorum. 1 haftasonrasi gibi gozukmuyor. Hangi testi yaptin?
Ohhh, cok cok tebrikler:)

cnm eşim eczaneden almış mirantech die bi marka. teşekkürler bu arada sağlık ocağına gittim erken daha yrn kan testi yapalım dediler.

Sevgicim senin graphine gore erken zayen yumurtlamissin 11. Gun o zaman normal o kadar koyu cikmasi:)) tekrar tebrikler

tatlım hoşgeldin...

ama sevgiciğim en erken 21. gün ilişki olduğunu yazmış anlamadım. 1 hafta da nasıl da böyle çıktı. acaba ilşkiyi mi hatırlamıyor ya da test mi orjinalopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende vücut ısımı ölçüyorum fakat şabah 6'da ölçtüğüm ısım 36,0-36,3 arası yukarı çıkmıyor ama akşam 11,30 gibi ölçtüğüm ise 36,0-3,6 çıkıyor akşamları daha iyi çıkıyor ben şimdi hangisini baz alıp ilişki kurmalıyım anlamadım

tatlım hoşgeldin...

ama sevgiciğim en erken 21. gün ilişki olduğunu yazmış anlamadım. 1 hafta da nasıl da böyle çıktı. acaba ilşkiyi mi hatırlamıyor ya da test mi orjinalopuyorumnanaktan

Bence iliski olmustur ya, olmadan olmasi imkansiz. O aralarda yapmistir,9-10-11 gibj,,Ya da test orijinal olablir dedigin gibi?

halev hoşgeldin tatlım sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ki vucut ısını baz almalısın canım

Sabahlari dogru atesi verir, cunku basal ates demek vucudun esktra enerji sarfetemedigi anladi ki sicaklik demek. Merak etme isin yukselir ama zaten isi yukselmeden onceki iliskiler hamile olmak icin daha iyi. Yumurtlama oncesi, yumurtlama gunu ve 1 gun sonrasi

Tubacim. Aabeyazmelek ve tatlikiz hadi olcumlwre devam, siz de bir grafik yapsaniza FF de ya da excel de guzel gozukur hem, hem de daha cok anlasilir..

tatlım hoşgeldin...

yok cnm ilişki yanlış değil. yarın kan testi yaptırcam doğruyu görcez o zmn.. belkide test yanlıştır

sağol canım içimi rahatlattınız vallahi yaaaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…