ama ben bilmiyorum tablo yapmasınıııı:sm_confused:
kızlar ben bu düşünceye katılmıyorum.. eşime diyordum ki tekrar hamile kaldığımda hemen söylemeyelim ilk bebeğimizi hemen 1 aylıkken söyledik düştü nazar dğmiştir diyor annemler hemen söylemeyin diyorlar dedim... hayır! dedi ne demek söylememk nasıl dayanılır ki böyle güzel bi habere.. evet kızlar nasıl dayanılır ki hele de biizm gibi 3 yııllık evli olup da bu kadar bekleyince söylememek olmaz kızlar... düşünsenize herkezin gözü üzerinizde zaten habire bebek var mı yok tedavi olun yok bilmem ne deyip deyip moral bozuyorlar, söyleyip de rahatlamak bziim için en hayırlısı sanırım... hem Rabbim koruyunca ona kimse zarar veremiyor. nasibi varsa bu dünya da inanın hoplasan da zıplasan da bir sürü ilaç içsende geliyor o bebiş merak etmeyin kızlar.. çok örnekleri var çevremde. bütün gün yatıp dinlenenin düşüyor benim gibiama hoplayıp zıplayan ilaçlar içen eltim mesela şu an 5 aylık (((( tevekkül edelim dua edlim ve gayret edelim yeter inş...
siz söyleyin bence beklemeyinkapansın çeneleri tickerim olmuşmu nie -1 yazıo ya yanlışmı yaptım
Julinn bence de 12 de yumurtlamissin, bakalim degerlerin bayagi yuksek, gidisat nasil olacak? Bu ilk ates olcumun muydu? Normalde nasil adet olacagin zaman ne kadae dusu okuyor ve hangi gun dusuyor, biliyor musum?
Sevgicim en son adet gununu yanlis girmissindir
Benim ikinci ayım ateş ölçümünde,geçen ay başlamıştım.
Benim değerlerim daha öncede söyledim 36.5 un altına pek düşmüyor :)Adet olacağım güne kadar yüksek oluyor o gün düşüyor , 26 gün sürüyor periyodum.En son 36.6 idi geçen ay değerim ,sonrki gün hastalanmıştım , bakalım bu ay nasıl olacak?
orda due date yazıodu o beklenen tarih değilmi kasım 18 girdim.
Haklisin Tubiscim, tevekkul olmak lazim. Mutlulugumuzu da doyasiya yasamak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?