Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canlarım benim nasılsınız
bugün daha iyiyim
komik olan yumurtlamaya göre yarın adet olmam lazım ateşim 36.5
düşmesi lazımdı ya kahverengi akıntım var ama azaldı valla rengi de açıldı
durun bakalım yarınki ateşim ne olacak düşmezse aynı kalırsa test yapacam
ümitli değilim ama olsun

hilalim bana ikiz duası etmiş inşallah sağlıklı hayırlı evladımız olur
sevgicim çok sevindim maşallah şubatın 2.bebeği

tubacım nedense tablon hamiş gibi nedense bu ay tablolar çok iyi rabbim ellerimizi boş bırakmasın

lovelim cok sevindim iyi olmana.. Onceki mesajimi okumadin sanirim, umarim gerek kalmaz da ama olsun, aklinda bulusun, hemencik pes etmek yok..

Bu arada ben erken test yaptigim icin biliyordum hamile oldugumu, bana adet gunumden 1-2 gun once kavhrenge akinti geldi sonra durdu..
Bekle bakalim yarin ki atesin nasil olacak:)

sabırsızım ben de söylememe taraftarıyım bana da nazar çok değer
yemek yiyip geliyom canlarım

ee sende nie 4 hafta yazıo bakim

Dedim ya ben yumurtlama gunume gore yaptirdim. Ben bu ay erken yumurtladim da. 11. gunumde, normalade due date i hesaplarken standard 14. gun aliyorlar da ondan:))

Senki sen de erken yumurtlamassin, tablona gore 11. gun derim ama sen bilirisn:)
Zaten dokotra gidince ultrasonda onlar sana tam zamanini soyluyor, bunun icin ama 7 hafta gecmesi lazim:)

aynen tubacım katılıyorum benim eltiminde 5 aylık ama görsen 2 dk yerinde durmuyo ya biz kafaya taktıyoruz stres yapıyoruz ondan sonrada ah vah ediyoruz.Ama dahada takmayı düşünmüyorum .:teytey:

Bence de katılıyorum bende nazara inanıyorum valla milletin gözü götürmüyo siz siz olun kimseye söylemeyin düşük tehlikesi geçene kadar yani 3 ay bitince söyleyin...

valla süper inş. dualarım tutar emelcim senin adına çok sevinirim kan tahlili yaptırsan çıkardı hemen adetine 3 yada 4 gün kala yaptır bence yine sen bililrsin.hihoyyyt

arkidislar, ben yine bir cikip geliyorum:)

canım bugün çıktık eczaneleri gezdik eşimle komik ama bulamadık adamlara ovulasyon testinin isimlerini söylüyorum bilmiyorlar bile :))) bana gebelik testini gösteriyorlar ovulasyon testi diyorum anlamıyorlar yani bir ezcacının bunu bilmemesi ne kadar tuhaf demi :roflol: neyse eşimde internet üzerinden istetti core test aldım yarın kargoyla inş. elimde.içinde 10adet ovulasyon+2 gebelik testi var.

canım 14 şubat adet günüm çok az kaldı... ümitle bekliyorum o günü..

sevgicim çok sevindim hayırlı olsun bebişin.. inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın meleğini kucağına

sağol cnm. amin darısı tüm bekleyenlerin başına olumunekankayizsmile

sabırsızcım noral adet gününde gelir miydi
ben de gelirdi ondan ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…