noldu gene
hilalim bana ikiz duası etmiş inşallah sağlıklı hayırlı evladımız olur
sevgicim çok sevindim maşallah şubatın 2.bebeği
sevgicim oldu oldu:)))) Aramiza hosgeldin:)) heheeh
canlarım benim nasılsınız
bugün daha iyiyim
komik olan yumurtlamaya göre yarın adet olmam lazım ateşim 36.5
düşmesi lazımdı ya kahverengi akıntım var ama azaldı valla rengi de açıldı
durun bakalım yarınki ateşim ne olacak düşmezse aynı kalırsa test yapacam
ümitli değilim ama olsun
ee sende nie 4 hafta yazıo bakim
sabırsızım ben de söylememe taraftarıyım bana da nazar çok değer
yemek yiyip geliyom canlarım
kızlar ben bu düşünceye katılmıyorum.. eşime diyordum ki tekrar hamile kaldığımda hemen söylemeyelim ilk bebeğimizi hemen 1 aylıkken söyledik düştü nazar dğmiştir diyor annemler hemen söylemeyin diyorlar dedim... hayır! dedi ne demek söylememk nasıl dayanılır ki böyle güzel bi habere.. evet kızlar nasıl dayanılır ki hele de biizm gibi 3 yııllık evli olup da bu kadar bekleyince söylememek olmaz kızlar... düşünsenize herkezin gözü üzerinizde zaten habire bebek var mı yok tedavi olun yok bilmem ne deyip deyip moral bozuyorlar, söyleyip de rahatlamak bziim için en hayırlısı sanırım... hem Rabbim koruyunca ona kimse zarar veremiyor. nasibi varsa bu dünya da inanın hoplasan da zıplasan da bir sürü ilaç içsende geliyor o bebiş merak etmeyin kızlar.. çok örnekleri var çevremde. bütün gün yatıp dinlenenin düşüyor benim gibiama hoplayıp zıplayan ilaçlar içen eltim mesela şu an 5 aylık (((( tevekkül edelim dua edlim ve gayret edelim yeter inş...
Tubiscim dogru diyorsun gelecegi varsa geliyor zaten, ben ilk hamileligimde farkinda degildim hamile olduguma 7,5 haftaliktim, herseyo yaptim su parklarindan mi kaymadim, daglara mi tirmanmadim, tatildeydim de:) ee dusmeyince dusmuyor.
Sadece ben nazara inaniyorum cunku cok saf temiz kalplyim bazen acele edip soyluyorum bazi olaylari, bu is olabilir, baska sey olur, olacakken o kadar zor oluyor ki, doyorum agzini biraz tut:)
bu benim kisisel birsey tabi:)
Ceylancim atesin biyle gitsin bakalim:)) ne zamam adet gunun!
canlarım benim nasılsınız
bugün daha iyiyim
komik olan yumurtlamaya göre yarın adet olmam lazım ateşim 36.5
düşmesi lazımdı ya kahverengi akıntım var ama azaldı valla rengi de açıldı
durun bakalım yarınki ateşim ne olacak düşmezse aynı kalırsa test yapacam
ümitli değilim ama olsun
arkidislar, ben yine bir cikip geliyorum:)
canım 14 şubat adet günüm çok az kaldı... ümitle bekliyorum o günü..
sevgicim çok sevindim hayırlı olsun bebişin.. inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın meleğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?