Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

pembenm benim nasılsın canım
yumurtlamay a göre yarın adet günüm hilalcim ama ne bileyim yok gibi ama ateşim düşmesi gerekirdi sabit gitti dün bugün yarın ne olacak ondan anlarız
adetten önce 2 gün lekelenme olur sonra adet olurum şimdide böyle oldu ama ateşim beni şaşırttı

heheh cnm bizde öyle yaptık burdkai eczanelerde bilmio

inş. hamilesindir emelcim ateşinde düşmediyse olabilir neden olmasın 3. anne sen olacan şubat ayında senin arkandanda ben gelicem inş.

lovelım benım ates dusmustu hamıle oldugumu ogrendgm gun..

bence ates olayı degısıyo...üsümelerim de artmıstı sankı adte olacakmısım gbı yanı degısmeyen tabular yok anlatabıldım mı kuzucum...

nasıpse olacak ınsallah

kızlar bugün rüyamda bi bebeğim vardı ve ona cam bardağın içinde berrak bir su içirdim...
cam bardak içinde suyun anlamına baktım.. eğer rüyada cam bardağın içinde su sana veriliyorsa çocuğa yorumlanır diyor.. bardak kadına içindeki su da kadının karnındaki bebeğe yorumlanır diyordu..
ama suyu ben bebeğe içirdim ben içmedim.. rüyalar hakkında bilgisi olan varsa biri rüyamı yorumlayabilir mi
acaba bebeğimin olmasını çok istediğim için , bu gördüğüm rüya bilinçaltı olabilir mi psikolojik mi ki

ooo maşallah 9 kişi okuyor
loveli+, ceylann09, pembe50, sevgi_25, trapper55, Tuba373+, zcigdem 2 de misafir

oras öylede kahverengi lekelenme olması adetten önce böyle olur ben de ondan çok umutlanmıyorum pembecim
gittin mi dr ne diyor yeğenimiz nasıl iyi dimi maşşalah kuzuya

sabah erken saatlerde 7-8 gibi yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun ve not alıyorsun adet günü başlayabilirsin en azından kaç derece ateşle adet olduğunu öğrenirsin yumurtlamaya kadar ateş düşüktür yumurtlama günü düşer ertesi gün yükselir 3 gün gibi yüksek seederse yumurtlama olmuş deriz ateş yumurtlamamdan sonra yükselir ya adet günü düşer ya da bir kaç gün kala kademeli düşer

sevgicim geçmişi pek okuyamadım, belki sorulmuştur soru ama ben merak ediyorum sormak istiyorum
belirtin falan var mıydı test yapmadan önce

sevgicim geçmişi pek okuyamadım, belki sorulmuştur soru ama ben merak ediyorum sormak istiyorum
belirtin falan var mıydı test yapmadan önce

yok cnm normal adet belirtileri vardı (kasıklarda ağrı, göğüslerde şişlik fln )bugun öylesine test yaptıydım beklemiodum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…