Offf valla sıkıldım artık. Bazen ya hiç olmazsa deyip sıkıyorum kendimi bazende olmazsa olmasın napim diyorum. Zaten dünyanın çivisi çıkmış artık bu dünyaya bir bebek getirsekde olur getirmesekde. Anlayacağın yanar döner oldum iyice. Dün eşime kan testimi yapsak acaba dedim. Şaka yaptığını söyledi ama ne bilem kırıldım. Bekleyelim 45-46. günlere kadar olmazsan öyle yaparız boşuna para vermemiş oluruz dediben eşim üzülüyo diyorum o üzülmesin diye geç yapayım diyorum o para boşa gitmesin dedi yaaaa.. Sonra bozulduğumu farkedince şaka yaptım hayatım üzülüyorsun sonra ondan istgemiyorum dedi. Şimdi ben kimin için doğuracam ki bu bebeği ne gerek var. Olursa olur ama olmazsa da hiç umrumda olmaz zaten son zamanlarda baya sorun yaşamaya başladık olmaması belkide daha iyi sonumu göremiyorum çünkü...
Bebeklik canım sana değl kızgınlığım kendimee. Nolur sen de bana kırılma bitanem gerçekten sıkıltılı sancılı günler geçriyoruz eşimle. Buluttan nem kapar hale geldim tekrar özür dlerim canım kusura bakma söyldiklerie katılıyorum aslında ama doktora gitmeye bile çekiniyorum. Söyleyeceği şeyi biliyorum çünkü "kilo ver" yda "bu kiloyla nasıl bebek düşünyorsun" alıyorusun bunları dşyecek biliyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?