sagolun arkadaslar destekleriniz için.beni bu olay üzmedi aksine sevindim bile diyebilirim.çünkü normal yolla olabilecegine olan inancım azalmıstı.şimdi tekrardan inanıyorum..
nurdercim gebelik olsa çıkardı sanırım şimdiye kadar senin de.ama günün de epeyce bir geçmiş.hayırlısı neyse o olsun canım.belki mevsimsel değişikliklerden dolayıdır.ama mutlaka dr a git.
Nur canım, buranın en çok bu yönünü seviyorum işte. İyi günde de kötü günde de herkes birbirine destek. Birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz canım amacımız aynı çünkü. Bizi bizdeden başka kimse anlamıyor canım. Dediğin gibi bu olay her nekadar üzücüyse de hamile kalabiliyor olman çok sevindirici bence. Hadi bakalım ısı ölçümüne devam canım:)) Ben hala ölçüyorum hala olmadım ama... son üç gündür 0,1 derece yükseliyo düzenli olarak ama ne ki bu?
11/06/08..36.gün…36,2
12/06/08..37.gün…36,4
13/06/08..38.gün…36,4
14/06/08..39.gün…36,3..*
15/06/08..40.gün…36,4
16/06/08..41.gün…36,5
17/06/08..42.gün…36,6
:sm_confused:
ya canım yazıalrını takib ediyorumda sen en iyisi şu ateş ölçme olayını bırakta en kısa zamanda dr git baksana 42 gün olmuş ve sen hala ateş ölçüp dr gitmiyorsun.
acıbadem bakırköyde bildiğim çok iyi ve bu konuda doçent bir doktor var..isteyenlere ismini verebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?