Benim hiç akıntımın olmadığı günler de oldu,bekleyecez görecez,Özlemin akıntısı çoktu ama adeti geldi ,bakalım inş bebeğin seninle olsun bize sürpriz yapsın :)
Welcome herkesi sordum da o herkese bebeği var karnında dedi,şüphelendirdi beni yani :)
Gitme Welcome kocanın yanına çok tehlikelii :))))))
Ayyy yerim ben onuuuuu. Maşallah maşallahCanım yaaa. Julia fottom sitesine mi koyuyorsun fotolarını, ben oraya koyuyorum, adım da aynı nevetna :) Bak oradan da ödül alırsın kesin bu foroğrafla. Valla sağlıklı olsun da. Ama doğru çıkarsa oğluna topik açarız: Julia'nın Oğluşu Cinsiyet Tahmin Ediyor diye :)))))
Ya nerden bakıcam onlara? Googledan mı?
Prenses iyi gidiyor düşmez inşallah. Hamilesindir inşaaallllaaaah.
bencede gitmewelcome benimkide bazen diyor ama ben hayır dedim bir daha sesini çıkartmadılmaz::roflol:
napsın bebek istemek kolay degil öyle bekliyecekler..
kızlar ben dün uzayan akıntı gördüm ya gerçi çok azdı yani çok afedersiniz parmağımla alıp baktım ancak öyle anlayabildim yani bekleseydim iç çamaşırıma gelmesini göremeyecektim.bugün ise süt gibi beyaz akıntım gelmeye başladı daha yoğun.geçen ay süt gibi akıntı yumurta beyazı uzayan akıntıdan önceki gün gelmişti.acaba hala yumurtlamamış olabilirmiyim belim ve kasıklarım hiç ağrımadı normalde ağırırdı
evet var ama melek kızım benim 6aylık erken dogum yaptım canım topikte var ateş tablom..
ayyy oley hamileyim demek sende inşallah canım güzel haberler olacak buay yaza merhaba yasayacagız...
canımm saat önemli 5 :15 o saatte aynı dakika yani saatini kur öyle ölç
İreem fotoların harika,ellerine sağlık
Geçen gün bakıcının sitesindeki kadınlara annemin yumurtası çatladı içinden kardeşim çıktı demiş ,off çenesi çok düşük.Bu tickerı görmüştü o yüzden öyle söylemiş aslında ama tutturdu tabirleri yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?