Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Benim hiç akıntımın olmadığı günler de oldu,bekleyecez görecez,Özlemin akıntısı çoktu ama adeti geldi ,bakalım inş bebeğin seninle olsun bize sürpriz yapsın :)

Evet doğru geçen ay bugünlerde ve öncesi günde 5-6 kez çamaşır değiştiriyordum ateşim çok yüksekti ama det geldi bu ay çok üşüyorum akıntım varla yok arası

bencede gitmewelcome benimkide bazen diyor ama ben hayır dedim bir daha sesini çıkartmadı lmaz::roflol:
napsın bebek istemek kolay degil öyle bekliyecekler..

Gitme Welcome kocanın yanına çok tehlikelii :))))))

kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile Ewet sakıncalı ama dün anlattım ona durumu oda tamam diyor ya...Okadar zorluk çekiyoruz olması için diyor sende kendini üzme diyor ama öyle melüm melüm bakıyor ya...

amin canım yaaa inşallah

canım son 10 gündür falan 5,15 te ölçüyorum tam öncesi 5,30 du saatimi kuruyorum uyanır uyanmaz hemen yataktan çıkmadan ölçüyorum yanı başımda duruyo zaten termometrem ve her akşam başka bi heyecanla giriyorum yatağa ölçüm yaparkende çok dua ediyorum içimden inş. güzel sonuçlanır bu sefer:Saruboceq:

Geçen gün bakıcının sitesindeki kadınlara annemin yumurtası çatladı içinden kardeşim çıktı demiş ,off çenesi çok düşük.Bu tickerı görmüştü o yüzden öyle söylemiş aslında ama tutturdu tabirleri yani :))

kızlar ben dün uzayan akıntı gördüm ya gerçi çok azdı yani çok afedersiniz parmağımla alıp baktım ancak öyle anlayabildim yani bekleseydim iç çamaşırıma gelmesini göremeyecektim.bugün ise süt gibi beyaz akıntım gelmeye başladı daha yoğun.geçen ay süt gibi akıntı yumurta beyazı uzayan akıntıdan önceki gün gelmişti.acaba hala yumurtlamamış olabilirmiyim belim ve kasıklarım hiç ağrımadı normalde ağırırdı

Kızlar son günlerde aşağıya böyle boncuk gibi diziliyoruz ne güzel oluyor ozaman fazla muhbbet zaman geçiyor çabuk...
JULıA ozaman senin bu çocuk bu ay bizleri hamile çıkartmaya kararlı...Nekadar güzel...

maşşallah 10 kişi olmuşuz yanlız listede adı olup günü geçenler haber vermiyor onları siliyorum kızlar g.ardı var dahahaber yok silicem onuda birgün daha bekliyorum..

Canım benimde bu ay elimle anca 2 defa yakalayabildim benimkide çok azdı çamaşırıma bekleseydim bende göremezdim ama o akıntıyı yakaladığım zamanlarda ağrılarım oldu ama doktora gittim çatlamamıştı daha demekki çatladıktan sonra ağrı kalmıyor...

walla melekcim tablodan pek anlamam biliosun ama iremede aynısını demiştim öle birden içime doğdu sanada dedim işte Allah hayırlısını verecek bak ta gör hehehhe tatil yaradı sana

İreem fotoların harika,ellerine sağlık

Sagol caniiim :) Bu sitenin guzel tarafi fotolarini boyle buyuk buyuk bastirabiliyorsun. Yaprakli olani bastirdim mesela.

Vay vay vay. Zeki sirin seni. Nasil da kapmis hemen yumurta falan.

Kizlar akinti konusunda size igreeenc bir tuyo vereyim. Buyuk abdestten sonra bakin. Cunku bu tur akinti biraz kasinca rahat cikiyor. Ayy tiksincim. Ama ben hep oyle rahat yakaladim.:tomato:

AA doğru en çok o aman belli oluyordu ya,ırem haklısın valla.Artık iğrençlik mi kaldı ne olursa söylüyoruz zaten bu da normal yani :)

Kızlar bugün hastalarımı iptal ettim çok yoğun değildim zzaten,evde dinlenecem,başım dönüyor ,arada evden bakarım,hadi görüşürüz sizlere iyi sohbetler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…