Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

JULıA dün bende demiştim benide sor diye bakalım ne diyecek dedim unuttun sanırım bu akşam sor bakalım...

evet welcome bay güzel bir gün olur inşallah hepimiz için...
julia sen enteresan süpriz diye buna denir ya ... kız bebek beklerken oglan sok olur insan ya..

Benim hiç akıntımın olmadığı günler de oldu,bekleyecez görecez,Özlemin akıntısı çoktu ama adeti geldi ,bakalım inş bebeğin seninle olsun bize sürpriz yapsın :)

Evet 4. aydan sonuna kadar her seferinde kız bebk demişti doktor sadece annem erkek bekliyordu gittiarabalı şeyler aldı,gülmüştüm doktordan iyi mi bileceksin diye :) baksana karnına o erkek dedi ,oğlumuz geldi cidden.Benim de 2.5 aylıkken doktor kontrolümde yanımda gelmişti ultrasonu gördü ilk,oğlum da zıplıyo dönüo falan " aa bu erkek" dedi,doktorum gülmüştü o zaman daha erken belli olmaz ki demişti ."yok belli bu erkek "dedi doğru çıkmıştı :)

hayırlısı artık beklemek zorundayız allahtan 2 gün var cuma günüde yüksek çıkarsa cumarteside test yaparım inşallah..
benim nisan ve mayıs erkek çıktı bir arkadaşımız koymuşya ordan yaptım...
sizin ne çıkıyor arkadaşlar..
geçmiş olsun juliainşallahdaha rahat geçirirsin...

1. gün --------------- ölçmedim malesef
2. gün ----36,5
3.gün ---- 36,4
4. gün --- 36,4
5. gün ----36,4 çalşma :hulya:
6. gün --- 36,1
7.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
8.gün ---- 36,0
9.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
10.gün -- 36,1
11.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
12.gün -- 35,9
13.gün -- 35,9 çalışma :hulya:
14.gün -- 36,1
15.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
16.gün -- 36,1 çalışma :hulya:
17.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
18.gün -- 36,2
19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
25.gün -- 36,4
26.gün -- 36,6
27.gün -- 36,5
28.gün -- 36,3
29.gün -- 36,6
30.gün -- 36,5
31.gün tabloya göre regl tarihim

selam kızlar herkese günaydın bugünkü değerimde böyle umarım düşüşe geçmez daha fazla

Ay JULıA demekki var diyor inşallah canım ya...
Bende yaptım kızlar...Zaten tüzük falı bende bekarlığımdan beri tep tek erkek çıkartıyor...Rus takvimi çin takvimi birde yalnış olmaması için çin takviminin bir yerde otomatik hesaplayıcısını bulmuştum ondada bu ay hep erkek çıktı zaten bu ay sadece sağda tek yumurtam vardı buda erkek demek oluyormuş...

Ben oğluma da bu ay hamile kalmıştım ,takvimlerde erkek çıkıyordu yine aynı :)

oğlumu da kendim gibi yaptım fotoğraf delisi oldu ,bunu bir arkadaşım çekmişti, bu fotoğrafla da bir sitede derece yapmıştı,günün fotoğrafı seçildi galiba:) Burda 2.5 yaşında daha benim boncuk :)

Az önce gebelik üzerine eğer bebiş varsa 1 mayıs ta tam 4 haftalık 0 günlük gösteriyor...Eğer pozitif çıkarsa nezaman kese görünür 1 hafta sonramı...

tüzük ne welcome ya..
ben yüzük elimde yaptım 3 tane çıkıyor eşimdede aynı kız oglan kız bir kızım var zaten benim..
kızlar evi süpürmem lazım ama canım istemiyor ya

Maşallah canım...Allah onu sizlere bağışlasında askerliğini düğününü hatta torunlarınızı bile görün...

ayy yerim ben onu herkes hamişş hee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…