Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Sabır kuşum sabır...

Son günler geçmiyor canım yaa ama ben çok üşüyorum bir görsen beni ve bugün kol altımdan göğüslerim çok fena önceden uç kısımlardan acırdı ve kasık ağrılarımda geçti

tüzük ne welcome ya..
ben yüzük elimde yaptım 3 tane çıkıyor eşimdede aynı kız oglan kız bir kızım var zaten benim..
kızlar evi süpürmem lazım ama canım istemiyor ya

Ay kız yanlış yazmışım yine yüzük o yüzük...Bende eşime yaptım o yüzük falını ondada tek erkek çıkıyor...

maşallah diyelim julia nazar degmesin pek şeker...
tam zamanında ikinciler geliyor allahım nasip ederse bende öyle düşünüyorum..

nasılsın juliacım halsizliğin devam ediyormu?walla takmıcam artıkateşi falan yüksekte olsa biliosun değişmio bende yüksekte olsa regl gelio hehehe ama ağrılarım kesildi bence yerleşti o yerine hehehe

Son günler geçmiyor canım yaa ama ben çok üşüyorum bir görsen beni ve bugün kol altımdan göğüslerim çok fena önceden uç kısımlardan acırdı ve kasık ağrılarımda geçti

Canım o üşüme bendede var bugün başladı düne kadar ince penyelerle geziniyordum evin içinde bugün polar tipi eşortmanlayım ve üstümdede yelek var...Benim kol altından göğüs ağrım nerdeyse 1 haftadır var...Sadece sol göğüs ucumda acıma vardı dünden beri soldada azda olsa başladı...

beyaz melek sanırım senin bi çocuğun var ateş tablonu görmüştüm hamilelerin ateş tabloları topiğinde

ozaman devam etcanım en azından kendini tanırsın hergün aynı saatte olçuyorsun dimi prensses...
allah seni welcome sen daha ayılamadınmı yoksa kız kaydirigubbakcemile3

kızlar o üşüme hali bendede var 3 gündür donuyorum resmen bide benim 10 gündür falan göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum bile

ozaman devam etcanım en azından kendini tanırsın hergün aynı saatte olçuyorsun dimi prensses...

evet canım ben sabah namazına kalkıyorum 5,15-5,30 gibi o zaman ölçüyorum hep başından beri yalnızca ilk adet olduğum dört gün 7,30 gibi ölçtüm namaz kılamadığım için ama gerisi hep aynı saatte

Vallah kız ayılamadım sanırım...kaydirigubbakcemile3Kızlar o üşüme acaba havalardanmı nedir bilmiyorum...Burası 3-4 gün oldu güneşli ama rüzgar esiyor ama neden bugün üşüme başladı bende koçiş uyuyor hala kolayını bulsam girecem yine yanına ama sizleri bırakamıyorum...

İreeeemmmm oğluma seni sordum oğluşu olacak dedi :)))
bakalım tutacak mı :)

Ayyy yerim ben onuuuuu. Maşallah maşallah Canım yaaa. Julia fottom sitesine mi koyuyorsun fotolarını, ben oraya koyuyorum, adım da aynı nevetna :) Bak oradan da ödül alırsın kesin bu foroğrafla. Valla sağlıklı olsun da. Ama doğru çıkarsa oğluna topik açarız: Julia'nın Oğluşu Cinsiyet Tahmin Ediyor diye :)))))

çin takvimi ile rus takvimine bak ireeeemmmmmmmmmmm
gelince bakacammm

Ya nerden bakıcam onlara? Googledan mı?

Prenses iyi gidiyor düşmez inşallah. Hamilesindir inşaaallllaaaah.

beyaz melek sanırım senin bi çocuğun var ateş tablonu görmüştüm hamilelerin ateş tabloları topiğinde

evet var ama melek kızım benim 6aylık erken dogum yaptım canım topikte var ateş tablom..

Maşallah maşallah maşallahh hamilesin

ayyy oley hamileyim demek sende inşallah canım güzel haberler olacak buay yaza merhaba yasayacagız...

canımm saat önemli 5 :15 o saatte aynı dakika yani saatini kur öyle ölç

Fotokritik bir de ipernity benim siteler,fottom u bilmiyordum dur ordan da bakayım :)
fotoiz.coma da yüklemiştik bir ara orda da pek populer oldu.Ayy valla uzman cinsiyet tahmincisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…