Gelİncİk kader arkadaŞım Çok sevİndİm İnŞallah pazartesİde onaylanır dahada mutlu olurum ...
Lore tebrİkler allahım sagsalİm kucagına almayı nasİp etsİn
hİlalcım gÖzÜn aydın sonuÇların temİz ÇıkmıŞ sevİndİm
julİa İkİzlerİn dİgerİ prensmı prensesmİ bakalım merak İÇİndeyİm...
Ronya ateŞİn buay ÇoŞmuŞ degİŞİk bİr Şey olmuŞ ..
Özlemcİm welcome sİzler nasılsınız nasıl gİdİyor
gelincik lore hamilemişsiniz kızlar hayırlı uğurlu olur inş.
ateşin düştümü peki ? nasıldı bende regl 2 gün kaldı ateşim yükseldi ve sabıtlendi
Gelİncİk kader arkadaŞım Çok sevİndİm İnŞallah pazartesİde onaylanır dahada mutlu olurum ...
Lore tebrİkler allahım sagsalİm kucagına almayı nasİp etsİn
hİlalcım gÖzÜn aydın sonuÇların temİz ÇıkmıŞ sevİndİm
julİa İkİzlerİn dİgerİ prensmı prensesmİ bakalım merak İÇİndeyİm...
Ronya ateŞİn buay ÇoŞmuŞ degİŞİk bİr Şey olmuŞ ..
Özlemcİm welcome sİzler nasılsınız nasıl gİdİyor
kımse yok sanırım herkese bol şans ve kesınlıkle kafanıza cok takmayın ben bu ay cok rahatımm gecen ay hergun ateş ölçtum strese gırdımm bu ay sadece 4 gun fılan olçtum yumurtlamayı kesınletırmek ıcın..kafama gore takılıorum gezıorum hayatımı yasıorumm napayım herkes normal yolla coocuk sahıp olacak değil yaa olmazsa agustosta tüp bebek yaptıracaz zaten..derlerdı ama bana alay edıolar gıbı gelırdı asla basaramam gıbı gelırdı ama madem bebek gelmıo barı hayatımı yaşıorum takmıorum kafama sızde deneyın cok öptumm hepınızı gusel haberlerı beklıorum...
kıslar nbr nasılsınız bakalım hamile arkadasları tebrik ediyorum
ronya özlem .julia emel ,melek hepınız ıyısınızdır ınsallah
sene sobnu karne işlerı yuzunden giremedım hiçç kıslar benımde yumurtam çatladı ateşim yukseldı beklemedeyım bakalm bu ay cok çalıştık ilk defa ateşim yukselene kadar çalıştık yalnız ben artık uzayan akıntımı kontrol edemıorum preseed kullandığım ıcın gelen akıntı preeseddı kalıntılarımı benım akıntımmı anlayamıorum sızden nbr kıslar?
selam canım ben de bu ay preseed aldım gg sitesinden. ama çok zor sıkılıyor acaba hatalı mı diye merak ettim. sanki damla damla zor çıkıyor. kullananların da öyle mi oldu acaba?
canım bende kullanıyorum ebaydan aldım hiç öyle bir problemle karşılaşmadım.canım enjektörün ucunu tüpün ucuna çevirerek geçir hiç boşluk kalmasın o arada tüpü sık ve enjektörlede gelen jeli çek tabi biraz zor çekiliyor jel ama bozuk olduğunu düşünmüyorum son kullanma tarihinde bak
evet yaaa iremcim gelsin artık ronya ateşin gARİP valla hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?