ponispon öncelikle hayırlı uğurlu olsun
biz burda ne düşük ateşle hamile kalan arkadaşlar gördük
sen baştan ölçmediğin için yumurtlamayı görememiştir arkadaşlar o yüzden sana ya yumurtlayacaksın ya adet olacaksın demişlerdir
ne baştan ölçmüş olsan sana daha sağlıklı bir yorum yapılabilirdi
bana burada u ateşle hamile kalamasıın demişlerdi ama kalınıyomuş çok düşüktü ateşim
açıkçası bu cümlen beni rahatsız etti
burda arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışmışlar ama sen bence kırıcı yazmışsın
geçmişe bakarsan arkadaşlarım ateş ölçen arkadaşlara yabancı sitelerden ateş tabloları buluyor bakın düşük ateşle hamile kalınabilir moralinizi bozmayın diyorlar
bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah
kimse bişey demeyecekmiiiiiiisenağlamasenağlama
iyiyim özlemcim teşekkürler sen nasılsın yok daha 8. günümdeyim bugün başlarız heralde :)
bende iyiyim canım şükürler olsun adet gelmedi testte negatif bakalım bekliyorum öyle :) yarın 11 de randevu aldım tedavi için görüşmeye gidicem inşallah tatil dönüşü ağustosa mikroenjeksiyon yaptırmak istiyoruz kararı aldık doktor ne diyecek bakalım.
adet günüm geçmedi canım....4 temmuzda gelecek gelirse...canım senin ateşin normal bence adet günün geçtiyse test yapabilirsin düşüş göremiyorum zaten senin ateşin hep düşük seyretmiş
adet günüm geçmedi canım....4 temmuzda gelecek gelirse...
inşallah canım inşallah...ilgillendiğin için tşk ederim sana...nedirki bu çektiğimiz...bu arada 2 gündür kasıklarım ve belim çok rahatsız edici bir şekilde ağrıyor...erkenmi gelecek ne anlayamadımhayırlısı canım inş. gelmez
canım kan testi yaptırsaydın keşke herşey hakkında hayırlı olur inş. tatlım ne diyeyim benimde ramazandan sonraya kaldı inş. ikimizede gerek kalmaz gelir bebişlerimiz Allahım kucağımızı boş bırakmasın sana çok dua ettim Rabbim kabul eyler inş.
dur duruşah belkide hamilelik belirtisidir canım ateşin iyi sen takma bakarsın yarın yükselir sıkma caanını..
özlemcim hayırlısı olsun hakkında
hilalcım bende yarın başlıyorum çalışmalara kısmetse ..yarın 6günüm benimde aramızda 2 gün var..
emelcim ronyacım agzınıza saglık valla bende dirak onun yazısını görünce şaşkınlıkla okudum daha önce ben yorum yaptım sanki hamile dgilsin yazdım sanırım yanlış hatırlamıyorsam ..
Allah razı olsun canım dualarını eksik etme rabbim hayırlı zamanda göndersin inşallah.
inşallah canım inşallah...ilgillendiğin için tşk ederim sana...nedirki bu çektiğimiz...bu arada 2 gündür kasıklarım ve belim çok rahatsız edici bir şekilde ağrıyor...erkenmi gelecek ne anlayamadım
4 temmuzda adet olacağım.ateş ölçme,soğan kürü ve yakı...haaa birde ayrıca rahim filmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?