ultlar canım evet bende şaşırdım düşmesine adet döngüm 30 gün sürüyor çok düzenlidir....ilgilendiğin için saol çok içten ve fedakarsın....
bu arada geçmişi okudum senin sevinçli haberini allah tamamına erdirsin en güzel şekilde canım...
Utlarcım cnm adetime 3 gün var ya( bu saatten sonra yükselse bi işe yararmı dersin.perşembe adet olmam lazım cnm...
utlarcım saol cnm .seninde gögüslerin adet olcakmış gibi şişmişmiydi.benim şuan ölede....her adetimden önce hep şişer...şimdide öle ....acaba genemi olcam diyorum...
kıvırcık cnm yap istersen ama çıkmazsada erken diye çıkmamış olur yapacaksanda sabah ilk idrarınla yap bence alcaz güzel haberleri senden:)
aay insallah cok heyecanlandim yaaaff..
idrarimi yaptim bekliyooinsallah idrarin tarihi zamani yoktur cabuk gececek..sırnaşık şey
hehe bilmiyorum ki cnm var mı evde test şimdi yapıcak mısın?
du bakalım hemen üzülme cnm belkide erken diye çıkmamıştır...28.gün 36,7
29.gün 36,8
30.gün 36,7
31.gün 36,7
32.gün 36,8
33.gün 36,7
sabah test yaptım negatif((
evde 1 tane testim var canim.. dun pembe lekem geldigi icin bugun sabaha adet olurum ve atesim duser demistim. ama atesim hala 37 derece. birazdan yapicam test insallah cift cizgi cikar..
hadi canım bekliyorum burdayım bende besmele çek :CüvCüv:
caniim ya yaptim 2-3 dakika sonra cok silik bi pembe cizgi cikti.. ama cook silik...
senceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?