canım ya bu kadar karamsar olma bende 15 aydır uğraşıyorum ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum nasip bu işler.inşallah burda hepimiz güzel haberleri alıcaz belkide sen o güzel haberi bu ay vericeksin bize.inşallah inşallah canım Allah gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
13 eylul (1.regl gunum)olcmedim
14 eyul (2.regl gunum)olcmedim
15 eylul (3.regl gunum) olcmedim
16 eylul (4.regl gunum) olcmedim
17eylul (5.regl gunum)olcmedim
18eylul (ne zaman bitti de temizlendim tam hatirlayamiyorum )
19eylul'
20eylul
21eylul 36.2
22eylul 36.2
23eylul 36.1
24eylul 36.3-2 tam yazamamisim uyku sersemi
25eylul 36.2
26eylul 36.2 +++
27eylul 36.3 +++
28eylul 36.4 +++
29eylul 36.5 +++
30eylul 36.8 +++
1ekim 36.6 +++
2 ekim 36.7 +++
3ekim 36.7 +++
4 ekim 36.4+++
5 ekim 36.5+++
6 ekim 36.7
dun gece kilotlu corapla uyuyakalmisim ondan boyle yuksek cikmis olabilirmi acaba kafama takildi,,,dunden beride sol gogsumun ucu kasiniyo gerginlik gitti ama agri var biraz halaaa,,,son uc gun uff gecmek bilmiyor,,,her gun dua ediyorum nolur gelmessin adetlerim allahim diye,,,ins ins ins rabbim guzel haberler verir bize 3 gun sonra,,,,
cnm benım gusel haber verıceksın sen bıze bu ay inşallah
cnm benim cok saol moral verici yazin icin ins ins ins dedigin gibi olurda bende gusel haberleri verebilirim size,,,
bi sorum olucak atesi boyle yuksek olupda adet olan varmidir aramizda acaba ???
sanki adet olcakmisim gibi agrilarim basladi normalde adet olucaksam 1 hafta onceden huzursuzluklar baslardi hafif hafif agrilar olurdu,,,ama bu ay 3 gun var daha ama sanki karnim agriyo,,,ufff allahim nolur gelmesin kirmizilar nolur melegim gelsin nolluurrr....
canım sen merak etme herşey güzel olacak.bence sen kendini dinlemeyi bırak o zaman daha rahat geçer 3 gün.eminimki sen 3 sonra güzel haberi vericeksin bizi meleğin kesin seninlee........
ayyyyyy ins ins ins canimm yaaa okadar istiyorumki benimde elleri pamuk gibi yumuk yumuk boncuk gozlu bi melegim olsun diye...ins ins ins sen hakli cikarsinda guzel haberi size verebilirim ayyy 3 gun gecer diyorum ama sabredemiyorum,,,ama beklemekden baska bi caremde yok zaten,,,doktorum temmuzda gittigimde eger hamile aralik a kadar hamile kalirsan hemen bizi ara yeni randevu yapalim yoksa aralikda zaten randevu yollicam ben sana demisti ins ins ins onun gondermesine gerek kalmaz ben ararim hamileyim diye,,,,canim cok saol cok guzel destek oluyosun allah binlerce kez razi olsun senden ve diger arkdslarimdan,,,,rabbim senide diger arkidisleride ins ins ins tez zamanda meleklerinize kavusturur benide tabiki ins ins ins,,,,
selam kızlar size bişey sormak istiyorum ateş ölçme yöntemini ilk defa burda duydum gün aşırı aralıklarla bende ölçtüm bu ay normalde 36 civarlarıydı ama 2 gün önce 34 düşmüştü ilk defa sizce bu ne demektir????*CADIARZU
ayyyyyy ins ins ins canimm yaaa okadar istiyorumki benimde elleri pamuk gibi yumuk yumuk boncuk gozlu bi melegim olsun diye...ins ins ins sen hakli cikarsinda guzel haberi size verebilirim ayyy 3 gun gecer diyorum ama sabredemiyorum,,,ama beklemekden baska bi caremde yok zaten,,,doktorum temmuzda gittigimde eger hamile aralik a kadar hamile kalirsan hemen bizi ara yeni randevu yapalim yoksa aralikda zaten randevu yollicam ben sana demisti ins ins ins onun gondermesine gerek kalmaz ben ararim hamileyim diye,,,,canim cok saol cok guzel destek oluyosun allah binlerce kez razi olsun senden ve diger arkdslarimdan,,,,rabbim senide diger arkidisleride ins ins ins tez zamanda meleklerinize kavusturur benide tabiki ins ins ins,,,,
selam kızlar size bişey sormak istiyorum ateş ölçme yöntemini ilk defa burda duydum gün aşırı aralıklarla bende ölçtüm bu ay normalde 36 civarlarıydı ama 2 gün önce 34 düşmüştü ilk defa sizce bu ne demektir????*CADIARZU
şanslı bence de ıyi gidiyorsun :)şanslı forever ve gulus sizin grafiğinizi albümüme koydum bakabilirsiniz şanslı valla az kalmış hadi bakalım
canım ya çok güzel olmuş eline sağlık,ama en kötü grafik benimki herhaldeCADIARZU
gulus valla belli olmaz bence ayrıca eger en düşük vücut ısın baz alınıyorsa bence hala umut var dıyorum ama benim ilk ateş ölçme denemem yorum konusunu tecrübeli arkadaşlara paslamakta fayda var 36.4 ile bile hamile kalan görmüştüm topicde vücut ısısı herkese göre farklı bence umut yitirmeyelimopuyorumnanaktan
PARDON CANIM YA 35.9 DİYECEKTİM SAKIN PANİK OLMA :)özür dilerim valla istersen hamilelerin tablolarını görebilirsin 1292 sayfada damla umut vermişti sanırım
canım ya benim bu ay hiç ümidim yok:çok üzgünüm: inşallah meleğim bana bir sürpriz yaparda gelir inşallah bende bu tabloyla hamiş kalırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?