Hamileyimmmmm ............... :) gercetn cok mutlu oldummmm 124 cıktı degerimmmm 2 gun gecmisti allah herkese kısmet etsin hayırlısı ile insallahhh
pellycim böyle olacağını bilsem alırdım testlerden
diyorum ya kocamın peşindeyim bugun düştü bugun düştü diye::)
işte bundan bahsediyordum dün:)
ya aslında 9unda da akıntım oldu ama azdı, yani son 2 gune göre daha azdı.
9 10 11 akıntı vardı 12 kuruydu 13 14 hele 14 de akıntı max.düzeydeydi??
ama şeyi bilmiyorum, akıntının maximum düzeyi yumurtlamanın hangi gunune geliyor,
akıntı daha çok haberci gibi. benim mesela Salı günü yoğun şekilde yumurta akı kıvamlı akıntı oldu ve çarşamba sabahı da hem ateşim düştü hem de monitörde 3. seviyeyi gördüm. yani LH pik yaptı ve yumurta da bugün atıldı. dünden beri akıntım daha yapışkan, daha beyaz ama bolca geliyor. senin geçen aylar kullandığın klomen yüzünden bu ay yumurtan erken gelişmiş olabilir. o günlerde çalışmışsın da artık beklemekten başka yapacak birşey yok.
9. gün çatladıysa 24. gün regl olman lazım, yok 14. gün olduysa bu sefer 28-29. gün gibi. sonuçta gene birlikte bekleyeceğiz.
iyice kompl teorisi yapayım, 5 gün arayla 2 ayrı yumurta atılmış da olailir belki yerimseniben
kardeş seni bu yüzden cok seviyorum - aynısı benimde aklıma geldi:)))
çok düşünmemek lazım tabi:)
görüşürüz.
Hamileyimmmmm ............... :) gercetn cok mutlu oldummmm 124 cıktı degerimmmm 2 gun gecmisti allah herkese kısmet etsin hayırlısı ile insallahhh
6. Gün 8 ekim... 36.4
7. Gün 9 ekim... 36.6
8. Gün 10 ekim...36.5
9. Gün 11 ekim...36.5
10. Gün 12 ekim...36.2
11. Gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. Gün 14 ekim...36.5 pozitiff
13. Gün 15 ekim...36.5
kızlar günaydın
şimdi sonucuma bakıyorum malesef düşük yapıyorum herhalde deli gibi kanamam var zaten şimdi değerde çok düşmüş negatifte yani
her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişlerr
canim cook sevindim tebrik ederim,,,ahhh su gusel haberin arkasina bide cicekcik ablamizdan gusel haberler gelse kanamam durdu bebisim benimle kalmaya karar verdi fln dese,,,
tekrar tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin ins ins ins
sagsalim saglikli ve hayirli evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins
inş.. çiçeğimden güzel haber gelir bende onu bekliyorum.... hayırlısı allahtan o iyi olsunda..
canim cook sevindim tebrik ederim,,,ahhh su gusel haberin arkasina bide cicekcik ablamizdan gusel haberler gelse kanamam durdu bebisim benimle kalmaya karar verdi fln dese,,,
tekrar tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin ins ins ins
sagsalim saglikli ve hayirli evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?