Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

bende 1.64cm boyum ıdeal kılom bana gore 46.... suan 49.5kıloyum bakalım beraber verebılecek mıyız... gelmıyorsunuz.... benim de başım agrıyo.. gecerse gelirim canlar...

1. 06 Ocak R
2. 07 Ocak 36.5 R
3. 08 Ocak 36.2 R
4. 09 Ocak 36.6 R
5. 10 Ocak 36.7 *****ov. testi çok belirgin ve kont.çiz.çok yakın koyulukta
6. 11 Ocak 36.5 ov. testi çok çok silik yok gibi
7. 12 Ocak 36.7 *****ov. testi negatif bomboş
8. 13 Ocak 36.9 ov. testi negatif

iyi akşamlar kızlar ben gelene kadar kimse kalmamış ya, ben bugün çok yoğundum da daire dışında görevliydim bugün sabahtan beri hiç bakamadım, akşam da misafir vardı, ancak gittiler ben de yeni geldim.
Baktım da boy kilo muhabbeti yapılmış, ben de söyleyeyim hemen dur önce gidip bir tartılayım bakayım nedir son durumum hemen geliyorum....
Kızlar baktım kilom 60 olmuş ya, boyum da 1.68 benim, gerçi benim normal kilom bu değil, aslında 56-57 yimdir genelde, ama pek takıntım olmadığı için fark etmemişim çoktandır tartılmadıydım ama ne ara olmuşum daha bu kist problemi çıkmadan 55 tim neyse olsun ben kışın alırım yazın veririm zaten...

Şekerim çok sevindim gerçekten herhangi bir olumsuzluk olmadığına kaldığın yerden devam, ateş ölçmeye başlıyor musun yeniden?

hatuncuğum maşallah bu ne ateş yahu:)
kesin tutturdunuz hamişsin he :)

maşallah maşallah

ay tubacım ne tutturması kız dur daha dün bir bugün iki daha çok var bunu söyleyebilmek için, ama ben bu ay kaptırmayacağım kendimi ilk gün çok kaptırdım heyecanlandım ama ayaklarım yere basıyor dünden beri, bakalım ya nasip vakti geldiyse olur belki.... Allah hayırlısı ne ise onu versin hepimize......

ATEŞıME ıSE BıR ŞEY DıYEMıYORUM..... ıLGıNNNNNNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

AYŞECıM, seni kızlarla konuşurken gıyabında tebrik etmiştim, ama hiç karşılıklı denk gelemedik senle,
Canım çok çok sevindim, tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, bize de çok dua et bacım.....

nevetnacım, çok mu üşüdün sen tatlım, baktırdın mı kombiye ne olmuş, herhalde evde değilsin soğuk diye hıı?

Güzelim ben lojman gibi bi yerdeyim. Haber verdim ama daha gelip bakmadılar. Dün gece soğuktan mıdır bilmem başım çatladı ağrıdan, vurdum kafayı yattım. Bakalım inş tamir olur.

Galiba hepimizin 3-4 kilo fazlası var. O da kışın normal. Ben sağlıklı yiyorum 2 gündür. Umarım gene sapıtıp pizza ısmarlamam. Kan üzümü yiyorum arada acıkırsam bi de her gün kuru incir yiyorum.

Hatuncuum, bu ay biraz fazla ov testi harcayacaksın, istersen testi gün aşırı yap. Ama sanırım erkenden yumurtladın sen, yani ateşe bak. ınşallah tutmuştur.

selam kızlar adet oldum yeni tarih 12 şubat

tatlım ben de senin yolunda gbıyım.. üşümelerim arttı...

ben de bir kaç güne verirrim regl günümü..:)

hayırlı zamanda gelsin bebiş zaten..

şu aralar akraba cevremizde yeni dogacak olan bebek sayısı( görümcem 10 gün sonra dogum yapcak, kardeşim5 ay sonra dogum yapacak)
fazla o yuzden bızımkı en hayırlı zamannda gelsin...:ecrin_bebek:

hatun..nevetna..loveli... yok mu artıran kiloya veda etmek isteyen ? unuttugum arkadaaslar varsa k.bakmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…