Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

kırmızıları görenlere topiğimizin hediyesi 1 tane çikolata:) ihtiyaci olduğuiçin:)

baska zaman istesen vermem klava: kilo kontrolü var çünkü:))))))))

çikolata sevmiyorsun vayyyyyyyyyyy ilginç sevmeyen nadirdiı ya o bakalımdan :)

hım düşüneyim o zman ? sevdiğin seyleri söle bakım hayır demıyecegın seyleri?

kabak tatlısı hım olur tabi..biraz zahmetli ama.) sana deger cnm... aksam yemegınden sonra kargo getirecektir.)

hatun..nevetna..loveli... yok mu artıran kiloya veda etmek isteyen ? unuttugum arkadaaslar varsa k.bakmayın:)

Selam pembecim, valla ne bileyim ben çok acıkıyorum ya saat 12 yi zor bekliyorum kahvaltı yaptığım halde, öğleden sonra ve akşam öğünlerim de ayrı, yatarken ayrı bu aralar günde kaç öğün yediğimi bile bilmiyorum ki, nasıl vereceğim ben ya....

ne demk sen ıste tatlım

Ay ne bileyim nevetnacım, valla otomatiğe bağladım bu ay inat ettim her gün yapıcam dedim bu kadar erken şaşırttığı için acaba yanlışlık mı oldu diye hem bir de merak ediyorum acaba böyle erken olduğunda sonlara doğru bir daha yumurtlama olacak mı diye de merak etmiyor değilim, ateşim de neden böyle bilmiyorum, bugün tablomu koymadım çok meşgul etmeyeyim diye ama bugün de 36.9 çıktı valla....
tutmamıştır o tutmamıştır beni böyle heyecanlandırıp bırakıyor işte her ay:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…