ben de iyiiy canım hamdolsn.. sana cevap yazmıştım 1-2 sayfa öncesine. adet olmanı bekliyordun zaten inş tatil bebişi olu bu ay diye. inş zihnini dinlendirmene yardımcı olacaktır bu tatil
herkes yemek telasinda sanirim..
Pembecim evet dogru yazmissin listeyi. heheh:)
Bugun artik basladim rejime ve spora bakalim ne kaar devam edecek.
benim tarih: 8 Subat Kilo:58 Istenen kilo:53
Lovelim senin de yeni tarihin 12 subatmis, insallah sevgili gunu hediyesi verirsin bu ay.
Ama kadar verdim bu ay cok kasmayacagim, hatta 8 subat tarihini unutmaya calisacagim..hehe.. kafa rahat beden rahat:)
benim de ne zaman usumelerim artsa olurum hasta.
gerci bazi insanlar ateslenecegine cok usuyorlarmis hamile olunca.
bir belirtiden biri de oymus..
gerci her insan farkli, ben usuyorum ve adet oluyuorum
Allah Allah üşümeyi ilk defa duyuyorum. Çünkü adete 1 gün kalaya kadar falan ateş yüksek seyrediyor ya aslında üşüme olmamalı. Ama işte herkes farklı. Sanırım en ciddi belirti normalden çok önce göğüslerin hassaslaşması. Bir de hamile kalanların ateşi her zamankinden yüksek çıkıyor. Yani normalde adet öncesi 36.7 ise hamile kalınca 37 gibi çıkıyor.
Ne guzel kendini biliyorsun. ben anca daha yeni anliyorum. Hatta anlamiyorum bile.
Benim eskiden cok yogun olurdu gunlerim, 4 gun filan surerdi.
simdi 3 gun suruyor ve cok de yogun degil.
Ya diyorum acaba hep oylemiydi de ben mi hatirlamiyorum, ama garip yani..
insanin yasi ilerledikce azaliyor mu acaba, yani menopoza girilince bitiyor da, ama boyle durup dururken.
ben bu ay acayip usudum de, sirtlarim vs, dedim lk defa boyle belirtim oldu. bir arastirdim hem ingilizce hem turkce siteyi.. ben onlarin yalancisiyim, bazi bayanlar boyle acayip usuyormus, hava soguk olusundan degil ama.. Bu arada usuyunce ve terleyince, zaten atesin fazla oldugu icin atesi dusurmek icin terliyorsun..
Iglinc di mi?
ben artik ogrendim ama kendimi ben usuyunce, terliyorum gece ve sabaha hasta oluyorum:)
Sabırsızcım senin daha yeni di mi ateş ölçme? Benim 4. ayım bu. Artık ezberledim kendimi, çok şükür. Bi de şu FF sitesinde 4 ayın ateşini karşılaştırabiliyorsun. Çok ilginç bir mekanizma vücudumuz. Mesela benim 13. gün ateş düşüyor. 12-13. günlerde göğüs sızlamaya başlıyor ve sivilce çıkıyor. ınş bunların olmadığı bir ay gelir o ay da hamile olduğumuzu öğreniriz.