Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hayırlı zamanda geleceğine inan... insan böyle düşününce az etkılenıyoopuyorumnanaktan

kızalar bende 59 olmuştum 55 benim idaalim evlenirken 55 dim eşim zayıfsın diyordu şimdide evlendiğimizde ne güzel çıtırdın diyorkaydirigubbakcemile3ben anlamıyorum bu erkkeleri

cnm ben de gecen ay gıtmıstım bana da vermıstı bugun bıttı

yarın gıdıp alcam

gıtmısken kan da vereyım bakalım ne var ne yok

--------------------------------------------------------------------------------

nevetna tarıh:8 şubat kilo:60 istenen:55

sabırsız80 :8şubat kilo:58 istenen:53

pembe :16ocak kg:50 istenen:45

loveli :12 şubat kg:60 istenen:?

tuba373:? kg:55 istenen:50

maybebaby kg:60 istenen:54

nevetna tarıh:8 şubat kilo:60 istenen:55

sabırsız80 :8şubat kilo:58 istenen:53

pembe :16ocak kg:50 istenen:45

loveli :12 şubat kg:60 istenen:?

tuba373:? kg:55 istenen:50

maybebaby kg:60 istenen:54

zeynpparzu kg:59 istenen:55

Maybe hoşgeldin. Rast gele :))

Zeynep folik asitin de içinde olduğu karışık bir hamilelik öncesi hapı içiyorum. Doktoruma danıştım ama. Bu arada geçmiş olsun, inş bebeğin kardeşini gönderir tez zamanda.

Vajinadan da ölçülebilir biz dil altından ölçüyoruz. Hamile olsak da olmasak da adete kadar ateş yüksek seyreder projesteron yüzünden. Beklenen adet gelmezse ve o tarihte ateş düşmezse hamilelik belirtisi olur.

selam kızlar pembe bırakma canım zararı yok ne zaman hamiş kalacağın belli olmaz devam et

ateş adet gününde belli olur kimisinde mesela adet olmama yakın düşer ben anlarım nevetnada öyle ama kimisi adet günü düşer bekleyeceğiz pembem

kızlar çok alemsiniz ben vajinadan ölçüm yapmıyorummmmmopuyorumnanaktankızlar yarın misafirim var mutfaktaydım yemek hazırlıyorum gelip gidiyorum burayada

sağol canım allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…