Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

evet benim daha yeni ates olcmem, bu 2. ayim.
Ilk 2 ay oyle takildim bir foruma vs girip okumamistim, sonra burayi gorunce basladim ates olcmeye. Ondan ben kendimi pek bilmiyorum. Hani diyordun ya bazi insanlar bilmeden kaliyorlar hamile diye, iste onlardan biriydim ben. Gerci artik degilim pek cok seyi biliyorum:)))

Sana birsey soracagim: Ya bu ingilizce sitelerde diyor ki basal termometre ile olcun, o daha hassas. 0.1 derecelik hassasmis. sen neyle olcuyorsun, normal termometre ile mi?

slm kızlar bende 3 gündür ateş olçüyorum ama adet günüme 5 gün ver ilk 2 güm 36,6 ölçtüm bu günde 36,7 ölçtüm tabiki bundan birşey belli olmaz sanırım inş. unutmadan devam ederim

Canım ben Om ile başlayan markanın dijital termometresiyle ölçüyorum. O çok hassas olanlardan burada bulamadım. Ama gerek de yok bence. Hani belki ateşi düz zeyreden, az oynayan biriysen olabilir. Ama bence gerek yok. Ona bakarsan en düzgün ölçüm vajinadan yapılan ama kim uğraşacak PP

Aslında bunları bilmeden hamile kalanlara gıpta ediyorum, inan kafaları daha rahat. Eşim yanımda olsa ölçmem demiştim ya. Ama kendini bilmek de güzel. Kullanmıyorsan FFyi tavsiye ederim.

dogru diyorsun kendini bilmek guzel, ondan ben de bu ay su atesi guzel kaydecegim cunku gecen ay biraz kaynadi onemli gunlerde. sonra da kafama gore takilacagim..
FF i kullanmaya basladim, bu ay duzenli girecegim atesimi:)

O zaman digital ben de kullanayim, o kadar kasamayacagim..

Merhaba Zeynep. Hoşgeldin. Arada bize ateşini yazarsan motivasyon olur. ıyi şanslar. ınş ateş ölçtüğün son ay olur.

Merhaba Zeynep. Hoşgeldin. Arada bize ateşini yazarsan motivasyon olur. İyi şanslar. İnş ateş ölçtüğün son ay olur.

inş. canım 2 aydır çok kaptırmıştım kendimi artık siteye girmeyi bile yasakladım kendime ama yine düramadım şimdide ateş ölçmeyi buldum :Saruboceq:inş. yine sonu hüsran olmaz canım ALLAH tüm isteyenlere hayırlısıyla kısa zamanda versin meleklerini

yaa uzun uzun yazdim gitti yazdiklarim

Zeynepcim, ne kadar titreme,usume dogrudur gebelik belirtisidir bilmem ama ates cikinca vucut atesi dusurmek icin mekanizmasi calisir, yani usuruz ve titresiz.. Yani yine atesimiz yuksektir aslinda.

Ruya icinde bazen insanin icine doguyor ya, benikm bir arkadasimin annesine dogmustu mesela, riyasinda gormus:)
Umarim en kisa zamanda olur.

slm kıssllaaarrr... ben de ateşçilerdenim , daha doğrusu bir ayı geçkin süredir düzenli ölçüyorum... ve de ben de 60 tan 54 e düşmeye çalışıyorum... 63 te başladım rejime, şimdi 60' ım. belli bir süre vermedim kendime ama yavaş ve istikrarlı vermeye çalışıyorum, ani kilo kaybı ani kilo alışını da tetiklio çünkü...

hadi beni de ekleyin listeye, ok?
ateş tablomu da en kısa zamanda eklerim...
bir de, bir haftadır bebiş belirtisi die adet belirtisi yaşamışım yine oofff offfff
bugün :tomato:
ama üzülmeyeceğim söz verdim kendime, inş 30 gün sonra yani sewgililer gününde adet olmam da eşime çift çizgili idrar test kitimi hediye ederim:roflol:

nevetna tarıh:8 şubat kilo:60 istenen:55

sabırsız80 :8şubat kilo:58 istenen:53

pembe :16ocak kg:50 istenen:45

loveli :12 şubat kg:60 istenen:?

tuba373:? kg:55 istenen:50

maybebaby kg:60 istenen:54

ya sıte yıne tıkandı yazıyor musunuz bılmıyorum ama ben sadece kendı yazdıklarımı goruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ilk bebişimde bende rüyamda görmüştüm canım üşüyordum sabah saatlerinde anne ğşüyorum dedi kundakta bebşim kaltım eşime ben hamileyim dedim ama 9 hafta sürdü kalbi atmadı bebişimim şimdi bebiş görmüyorum ama hep ilgili rüyalar görüyorum dünde hamilelik tasti yapıyorlardı bana hamileymişim ben inanmıyorum her ay yapıyorum sonuç yok bakmaya bile gerek yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…