Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Oooo tabii muhabbete dalip gece geç yatıyosunuz sonra gelemiyosunuz. Hanımlar 8 saat uykunuzu sakın aksatmayın. bebişler için :)) Hem de kilo vermek için uyku çok önemli. Ben iki gündür abur cubur yemiyorum böyle içim temizlenmiş gibi hissediyorum. Hadi inş bozmam bunu.

Size bu ayın ilk ateş tablosunu koyayım. Şu an anlamı yok ama. En üstteki bu ay. Alttakiler geçen aylar. Çizgilerin birleştiği tarih ovulasyon

2a3bac Ovulation Charts

Beklenmeyen adet tarihi...

Tuba373...........15/ocak (dinleniyor)
hilalbebik..........15/ocak
pembe50... ......16 ocak
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor)
zeyneparzu........18/ocak
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak
miray15………...1/şubat(?)
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat
şekerkız67........? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi yazın ekleyelim...

canlarım arada bi el atın yahu:) canım çıktı listeyi tekrar bulana kadar geçmişte kalmış...

Son düzenleme:
pelly den hiç haber yok uzun zamandır??????

navetnam nasılsın çalışmalara başladın mı

hoşbulduk canım 4 gündür ateş ölçüyorum geç başladım ama devam edicem inş. ayın 12 ve 13 nde 36,6 ayın 14 de 36,7 ve bugün 36,6 idi tabi öncesi yok birde hergün aynı saat aynı dakkada mı olacak 5-10 dak fark ettiririmi

canım sabah 5-10 dakika farketmez diye biliyorum ancak, hergün aynı saatlerde olması gerekiyor. 7 ile 8 arası çok sağlıklı sonuç çıkıyormuş.. ve de yatağından hç kalkmadan fazla hareket etmeden... (dereceni yastığın altında bulundurursan çok daha kolay olur)

arkadaşlar daha tecrübeliler navetna gelsin detaylı anlatır inş..

bende 7 gibi ölçüyorum ya 10 kala yada ya 5 geçe canım ölçümlerimin adete yakın düşmesimi gerekiyor benimki daha oynamadı tabiki ne kadar sağlıklı bu yöntem bilmiyorum

düşmemesi gerekiyor. hamilelikte ateş artıyormuş.. tabi burda düşük ateşle hamiş arkadaşları da gördük

kızlar merhaba.

ben bu ay arkadaşımın desteğiyle ilk defa ateş ölçüyorum. adetimin 5. günü başladım. genelde 16. günümde yumurtladığımı biliyorum. siz de bir yorum yapabilir misiniz. şimdiki durum bu. çok teşekkürler.

2c0a7d Ovulation Charts

Elover merhaba canım. Daha yumurtlama olmamış ama akıntın var çok yakında olacak. Çalışmalara hız verin. Bugün bile olmuş olabilir. Bazılarında yumurtlama günü ateş ekstra düşüyor ama bazılarında düşmüyor. Yani düşüş bekleme. Bu aralar her gün ilişki olsun. Rast gele!

Tubacım canım yoruldun ya bi dahaki hafta listeyi ben güncellerim. Böyle imece usülü yaparız. Bizim topiğe de bu yakışır. E senin günün gelmiş. Ne var ne yok? Benim daha 6. günüm. Beklemedeyim daha.

Zeynepcim, önemli olan aynı saatte en az 3 saatlik uyku sonrası ölçmek. Ama 5-10 dk farketmez. Zaten mühim olan genel trend, günlük oynamalar önemli değil. Senin ateşin hakkında asıl gelecek ay fikrimiz olacak. Daha çok bilgi istersen sayfa 1829a bişeyler yazmıştım. Ben saat kuruyorum her sabah 6da ölçüyorum. benşm ve Lovelinin mesela adetten 1-2 gün önce ateşimiz düşüyor. Normalde 36.6-36.7 iken 27. gün 36.3e düşüyor. Ama bazılarının tam adet günü düşüyor. Hayalkırıklığı yani. ınş hiç düşmediği günler de gelir.

nevetna ilgin için teşekkür ederim canım. tahminimce yumurtlamadım ben de hissediyorum. yarın olabilir diye düşünmüştüm, bakalım hayırlısı :)

kızlar ya soktan kurtulamadım hala

sızı ve yanmam var dedım ılışkı sırasında doktora ...

bana idrar testı verr sanıyrdum

yat muayıne edıyım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…