Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

offffff bu gune kadar hıç muayıne olmamısım 1..

pat dıye beklemıyrdum

elınde spekulum mudur nedır?

soktayken o aletı hıssttm ve kendımı cok kastım hemsıre de nefes ver yoksa acır dedı

doktora bı sey dıyemıyrm yanı orada bayılacaktım

yanı bıraz telkın ederek ve tahmın ederek gıtsem hc bı sey olmayacaktır emınım ama oldum oldum dırıldım

navetna canım vallahi hiçbişey hissetmiyorum ya bazen oldu gibi geliyır bazen her an regl olacakmışım gibi...
kafayı bozmadan aklıman çıkarmaya çalışıyorum

belki daha önce okumuştun ama tekrar yazayım ben bu ay yumurtlama takipi yaptırmayı düşünüyorum ilaçlı yada ilaçsız ... tabi bu benim kararım, dr a gidiceğim bakalım ne önerecek... inş kist mist çıkmazda bu ay ovulasyon takipi yaptırırım ne var ne yok anlarız umarım.. niye kist dedim biliyor musun ? son 2-3 aydır sol tarafımda hafif bi şişlik hissediyorum sanki 2 ay önce gittiğimde bişey görmemişlerdi ama korktum işte bileyim hiç kistim olmamıştı varsa bi sorun yapar mı bilmiyorum endişeliyim

Allah dan hastane karsımız.. yoksa bır de yalnız gıttım esım ıste...

yenı gectı tıtremem..

kan testı 2.30 da alcam

bırazdan hebatıtı vurunmaya gıtcem saglık ocagın a

donuste alırım

evet canım bilirim onun ilk acısını:) bende de acı tecrübesi var:)

canım benim eeeeeee dr ne dedi bebiş e hazırlıklıymış mı rahmin eee adet dönemindesin vardır belki bişey

smear test sonucunu 15 gun sonra alırsın dedı

cok yaram varmıs kadın smear test sonucundan sonra yaralarını yaktır dedı

ya cnm sıkıldı

benım gbı olananınız var mı hıc?

6 aylık evlıyım

normalde 1 yıldan once bu test yapılmıyormus..

yaralarıma ve akıntıma baktı uuuuuuuu dedı

15 gun sonra ben memlekette olcam sonucu nasıl alcam memlekette bı daha mı yaptrsam

ozelde falan hemen sonuc cıkar mı

gecen ay bebek ıstıyrm yapılması gereklı her testı yaptırmak ıstıyrm dedım sonucta hebetıt vurun dedı

gecen ay 15nde vurundum bu 2.sı bu gun yıne vuruncam 3.nde hazıran ayında vuruncam

çok geçmişolsun pembeciğim... ben de b hcg istedi sanmıştım.. gebelikle ilgili bişey demedi mi sorun vs var yada yok diye?

evet canım bilirim onun ilk acısını:) bende de acı tecrübesi var:)

canım benim eeeeeee dr ne dedi bebiş e hazırlıklıymış mı rahmin eee adet dönemindesin vardır belki bişey

kan testı yapıldı 2.30 da alcam folık asıt yazdırdım oyle ama cnm sıkıldı yaralara

dr gecen cok ıyıydı bu gun yorgunum cabuk yat falan dedı allak bullak oldum

soracagm varsa da sapıttım

test sonucunu alırken ne sorayım ya öffffffff 2 aydır ıstyrz nıye olmuyo mu deyım ne deyım kafam bı tuhaf oldu gercekten

korkma canım biraz acır diyorlar yara yaktırma ama bünyeye göre değişiyor.. çok geçmiş olsun..a.s.. ya anlamadım hamilelik testinden mi bahsediyorsun kan test dediğin o mu?

çok geçmişolsun pembeciğim... ben de b hcg istedi sanmıştım.. gebelikle ilgili bişey demedi mi sorun vs var yada yok diye?

sagol tatlım ya hakkını helal et basını agrıttım

yanı ebnden daha tecrubenız var

annem de memlekette arayıp onu telaşlandırmak ıstemedm ortada daha bı yara durumu var sonuc 15 gun sonra..

o yuzden sızın basınızı agrtyrm affedn

korkma canım biraz acır diyorlar yara yaktırma ama bünyeye göre değişiyor.. çok geçmiş olsun..a.s.. ya anlamadım hamilelik testinden mi bahsediyorsun kan test dediğin o mu?

ben yarın adet olcam hamılelık olbılır test yaptırmak ıstyrm dedım tamam gıt kan ver dedı

sonucta hamılelık kan testı ıle bellı olmuyor mu?ayrı bır test mı yapılması gerekıyor tubısım

valla bu gun pek aklım yerımde degıl

pembe sen daha 2 aydır mı istiyorsun? kızma ama neden bu kadar karamsarsın ve b kadar kafana takıyorsun dr.lar 1 senelik süre veriyor eşlere hatta 2 seneye kadar da bekletebiliyorlar.. bu ne sabırsızlık güzelim bak ben 2,5 yıldır bekliyorum sorun olmadığı halde..

hakikaten üzülüyorum pembeciğim senin gibi olanlara:) canım benim 2 aydır neyin mücadelesini veriyorsun bitanem..... eğer buraya takılmak istiyorsan hoş sohbetizdir kabul ediyoruz ama kendini boşuna yıpratma canım..

ne olur söylediklerimi yanlış anlama bitanem... kırılma ne olur ama çok kızıyorum 5-6 ay olmadı diye üzülenlere hele de yaşın gençseklava:a.s.:)

ınsallah acımaz cnm tatlı mı nedır?

amın ınsallah bı sey cıkmaz

bu yaradan mı cocuk olmuyo deyım doktor a baska ne desem

geçmiş olsun pembecim. olmazsa memleketinde bir dr a daha gidersin. o da bir bakar belki yaralar o kadar da kötü durumda değildir. sen hazırlıksız gittiğin için şok oldun tabi. bir de salim kafayla git bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…