Günayddddın kızzzlar! Şimdi çıkıp son tiroit testimi yaptırmaya gidicem, dua edin, sonuçlar cumaya, eğer iyi çıkarsa bebeğe izin gelecek yupppppiiiiiii!!!!! O zaman benden bütün topppiiiğe sanal çay :)
Pelly bence o kadar fark etmez ölçme şeklin, 3 saat uyumuşsun, yani ateşin kendiğinden yükselmiş, inşallah böyle devam eder, süper alkisalkisalkis
Resimmis başka bi arkadaşın dediği gibi bence de sen daha yumurtlamadın, böyle silik devam edip 1-2 gün daha koyulaşacak, gün aşırı fikfiklere başlayın valla. Hadi kolay gelsin :)
Kızzlar, hadi bugün neşelenelim. Bakın Allah'tan herşeyin hayırlısı. Her gün bin türlü haber duyuyoruz. Dün bi maganda kursunu 3 yaşındaki bi kızı öldürdü, kaçırılanlar, anneannesini kesen torunlar. Birşeyi çok çok çok isterseniz Allah verir, ama hayırlı olmayabilir. Hep hayırlısını, vaktinde zamanında istemeliyiz. Ben bu haberlere bakıp böyle olacaksa hiç olmasın diyorum. Allah sadece size tez elde hamilelik değil, sağlıkla kucağınıza almak ve beraber hayırlı, uzun ömürler nasip etsin. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Hadi bakalım güzel haberler verin :)))))