ayrıca idrarda çift çizgi görüp kanda negatif çıkan arkadaşlarda oldu burda o yüzden garanti olması için ben direk kandan yanayım.Tercihim bu yönde yani .Yoksa aklıma idrarda çıkmayanlarda oluyormuş düşüncesi geliyor yine de umudu kesmiyor .Ama kan verince yokmuş diyorum .Canım anlamadığın şey herkesin senin gibi ovulasyon dan 1 hafta sonra çıkmıyor. Biz
Canım sen idrarda erken öğrendiğin için bu şekilde düşünüyorsun .Sen istisnai bir durum sun bence .Geneli konuşuyorsak idrar testi adet günü veya adete 3 kala sonuç veriyor .Kişi adete 1 hafta kan verip kesin sonucu görebilir .Ki bazen kan da bile çıkmayıp sonradan çıkabiliyor .Her zaman tabiki kan veremeyiz ama hamilelikte pıhtılaşma sorunu olanlar hemen öğrenmek için mecbur bu yolu kullanıyorlar
Sağol cnm sağlıkla büyüsünler de başka bişi istemem.seninde çarşamba günü 11.haftada olur inş gör bakMasallah siz bizi gecmissiniz canim. Saglikla büyüsün insallah ben en son 6+4te gittim bidaha gitmedim ona gore de 9+5 olduk tam suan. Aramizda 1 hafta olmus. Bakalim carsamba gidince belli olur ne durumdayiz
Canım anlamadığın şey herkesin senin gibi ovulasyon dan 1 hafta sonra çıkmıyor. Biz
.
Canım anlamadığın şey herkesin senin gibi ovulasyon dan 1 hafta sonra çıkmıyor. Biz
Canım sen idrarda erken öğrendiğin için bu şekilde düşünüyorsun .Sen istisnai bir durum sun bence .Geneli konuşuyorsak idrar testi adet günü veya adete 3 kala sonuç veriyor .Kişi adete 1 hafta kan verip kesin sonucu görebilir .Ki bazen kan da bile çıkmayıp sonradan çıkabiliyor .Her zaman tabiki kan veremeyiz ama hamilelikte pıhtılaşma sorunu olanlar hemen öğrenmek için mecbur bu yolu kullanıyorlar
sen nasılsın tatlım ? oturdum sabaha kadar uyumka mumkun degil halaNasilsiniz kizlar?
Heyecanliyim 12 de randevum var.. yavrum iyidir insAllahNasilsiniz kizlar?
Kanda kesin sonucu görebilir dememdeki sebep eğer ovulasyon tarihini bilirse geçerli ki arkadaş ovulasyon tarihini biliyor .Kan da çıkmayıp sonradan çıkanlar geç döllenme olanlar .idrar testınde hiç çıkmamayabilr demedın mı sen. ben idrarda ne zaman cıkacagı konusunu tartısmıyorum zaten . beklenen bat tarıghınden 1 hafta öncede cıkar bat gectıkten 1 hafta sonrada cıkar herkes degısır ben zaten bunu söyluyorum.
ben erken öğrndım dıye böyle düşünmüyorum tam 2 yıldır gunde en az 5 saatımı bu konuya ayırdım ben .sorabılırısn topıcte ki kızlara . neden böyle düşündüğümü nasıl bilebilirisin ki sen ! kesin kati konuşmanı doğru bulmadığımı söyluyorum. yonlendırıyorsun insanları . tam olarak söyle diyorsun.
" kzlar idrarda genel olarak çıkmaz boşuna evde test yapmayın evde test yaparak öğrenmek nadir bir durumdur gidin kan verin " demedin mi ! ben yanlış mı anladım !
sor bakalım burada ki diğer kızlara hepsi mümkünse önce idrarda görmeye çalış der . pıhtılaşma sorunu olan erken öğrenmek mecburıyetınde olan tabı beklememelı bu özel bir durum . tabı ki sorunu olan biri hamıleıkten şüphesı varsa b-hcg idrara gec karıstıgı ıcın erken önlem almayı tercıh edebılır .
kızlar gidin yapın kesin çıkar.... gibi söylemlere gitmişsin tuhaf olan bu. yoksa fikrin neyse ne kadar uc olursa olsun söyleyeceksın zaten herkes her şey söylüyor.
sor bakalım bu topicte kac kişi idrarda görmüş hamılleıgını . ben vereyım cevabnı hemen hemen herkes
gaıba sen şunu demek istedın " hamılelıgı erken öğrenmek ıstıyorsanız kan da erken çıkar idrara gec gecer " eger sylemek ıstedıgın buysa evet bu dogru ama bunu herkes bılır zaten. kana b-hcg daha erken gecer daha sonra ıdrara gecer. bu genel gecer bir bilgi zaten ama sen kesin kan da çıkar 1 hafta önce demişsin. hayır canım 1 hafta önce kan da da cıkmayabilir. @Ecrin ensar bebek_elif mesela 4 gün önce kan verdi ve kan da çıkmadı. yanı 1 hafta önce kesin kesin kan da görürüsünüz demek doğru değil. bunların hepsi birer ihtimal. herkes başka. sen her ay adete 1 hafta kana gıder kan verırsın o senin bılecegın iş ama vermeye çalıştıgın kati bilgi doğru değil
benim doktoruma bır kız gelmıstı ovulasyondan 3 gun gecmıs doktora ısrar edıyor illa kan verıcem hamıle mıyım ve bu kişi 30 yaşın ustunde bırı . doktor bu mumkun degıl dedıkce ısrar edıyor. sonunda hüngür hüngür agladı doktor gıt adet gunu gel dıyor o illa bakın dıye aglıyor
hanı önlem dıyorsun ya önlem dedıgın ne pıhtılaşma ıcın yapılan tek şey coraspirin vermek onuda bütün hamıleler doktor versın vermesın biliyor kullanıyor zaten pıhtılaşma sorunu oldugunu bılen ovulasyondan sonra başlıyor coraspirine başka önlem yok ki
yazdıgınını tekrar tekrar okudum hem 1 hafta önce KESIN kan da cıkar yazmıssın hem de cıkmayadabılır yazmıssın.. hangısını dediğini anlamadım
gereksiz bir polemik oldu gercektende. tamam doğru söyluyorsun ben buna takılmadım ki. sen adetten 1 hafta önce kan verırsen kesın cıkacagına ınanmıssın ve gidin kızlar dıyorsun. kanda da cıkmayabılır niye kesin diyorsun buna sen de ben de bılemeyız. ben kesin demene takıldım gercekten de. niye takıldım onu da anlamadım ama kana gecmişse hcg zaten fazla sürmez 2 güne idrarada gecıyor .Canım yazdıklarımı baştan sona sanırım yanlış anladın .Idrar da asla çıkmaz diye bir şey demedim .Hatta idrarda adet günü veya adete 3 gün kala çıkabilir dedim .Kan idrara göre daha net sonuç verdiği için öyle yazdım .İdrar da gebeliği öğrenmek daha geç olduğu için söyledim .Evet bu benim fikrim ve hala öyle düşünüyorum .Ben zaman açısından konuşuyorum tabiki arkadaşın çünkü adetin e henüz varmış. Emin olmak istiyorsan kan yaptır dedim .Herkes görüşünü söylüyor bu yönlendirme olmuyor .Ben yazınca mı yönlendirme oldu anlamadım ?
Idrara ERKEN çıkmayabiliyor dedim .Idrar da asla çıkmaz demedim .Yazdıklarımı tekrar okudum senin yanlış anladığını düşünüyorumKanda kesin sonucu görebilir dememdeki sebep eğer ovulasyon tarihini bilirse geçerli ki arkadaş ovulasyon tarihini biliyor .Kan da çıkmayıp sonradan çıkanlar geç döllenme olanlar .
aaaaa ... desene guzel gun. hadı bakalım . ayy sen bugun belkı de cinsiyetı öğrenecektınnn ayyy ayyy ne heyecanlı gun gercekten deHeyecanliyim 12 de randevum var.. yavrum iyidir insAllahsiz nasılsınız bıdıklaa:)
Idrara ERKEN çıkmayabiliyor dedim .Idrar da asla çıkmaz demedim .Yazdıklarımı tekrar okudum senin yanlış anladığını düşünüyorum
sen nasılsın tatlım ? oturdum sabaha kadar uyumka mumkun degil hala
Heyecanliyim 12 de randevum var.. yavrum iyidir insAllahsiz nasılsınız bıdıklaa:)
Gerçekten gereksiz bir polemik oldu canım .Kapatalım konuyu .Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Belki hamilelikte daha duygusal oluyor insan o yüzden dikkat etmiş olabilirsin .gereksiz bir polemik oldu gercektende. tamam doğru söyluyorsun ben buna takılmadım ki. sen adetten 1 hafta önce kan verırsen kesın cıkacagına ınanmıssın ve gidin kızlar dıyorsun. kanda da cıkmayabılır niye kesin diyorsun buna sen de ben de bılemeyız. ben kesin demene takıldım gercekten de. niye takıldım onu da anlamadım ama kana gecmişse hcg zaten fazla sürmez 2 güne idrarada gecıyor .
bir de canım ne yanı 3 günde bekleyelım ya bu duruma getırısek bebek olayını zaten işin içinden çıkılmıyor sonunda delirecek duruma gelıyoruz. 2 yıldır nerdeyse burada bırbırımızı takıp eıdyoruz kzlarla ne kadar sıkı takıp edersek o kadar gec gelıyor bebekler stress altnda vucut sanki iptal oluyor. idrarda görmeden kan verınce ne kadar üzücü oluyor haftalarca kendımıze gelemıyoruz burada hepimiz deneyımledık bunu. hepimiz bu duruma en az 2 kere düştük . öyle oluyorsun ki bu defa değil gidip kan vermeyı adet zamanı gecınce bıle cesaret edemez oluyoruz. bazı kızlar var burada nerdeyse gunu gecınce bıle testı mestı bıraktı zaten belli adet gelmezse görürüz durumuna geldi. bunlardan biri de benım. ben normalde 7. gun test yapmam ki ben direk anladım ve o gun yılbaşıydı 2017 gırıyorduk . kan verıpte o hastaneden boş dönmek gerçeten yıpratıcı bu yuzden bu kadar takıldım buna
yanı ben ovulasyon tarıhımı bılıyorsam ve ovulasyondan 7 gun sonra kan verırsem KESİN kan da çıkar mı diyorsun ısrarla . şimdi doğru anladım mı ?Kanda kesin sonucu görebilir dememdeki sebep eğer ovulasyon tarihini bilirse geçerli ki arkadaş ovulasyon tarihini biliyor .Kan da çıkmayıp sonradan çıkanlar geç döllenme olanlar .
Kız yat uyu dinlen ben seni etiketlerim geldiğinde okursun.. kıyamam yaa.. ben de hep acıkıyorum aciktigimda basim agriyor, bunu fark ettim ve genelde ikindi sonrasi basliyor ytsiya kadar. Yemek yiyebiliyor musun artik?? Sen gecen gittiginde soylemedi mi cinsiyeti? Eylul annelerindeki hatunlar ogrenmis hep bizimle beraber dogurcak olanlar :) cogunun kizi olcakmis.. acaba bizim neyimiz olcak sagliklisindan sihaatlisundenaaaaa ... desene guzel gun. hadı bakalım . ayy sen bugun belkı de cinsiyetı öğrenecektınnn ayyy ayyy ne heyecanlı gun gercekten de
anneyle bebegıne maasallah o zaman. hadı sneı beklıyorum o zman uyumuyorum. butun gece oturdum . berbat gecelerden bırını daha gecırdım ama sneı bekleyecegım uyumayacagım bak haberın olsun
Iyiyim tatlim ne olsun. Dun kaynimin yemin toreni oldu 2 gun bizde kalacak misafirim var yani.
Neden uyuyamadin bulanti mi yoksa hala?
Hadi bakalim guzel haberle gel kuzum.
Biz de cok sukur iyiyiz halen enfeksiyonu gecirmis degiliz.
Benim de 15 martta randevum var 30.haftaya girmis olucaz Allah'in izniyle.
Oglum artik futbol ve boks karisimi bir mac yapiyor iceride
Cok hareketli teyzesi.
Yaaaa yerimm.. benimde seyirmelerim basladi.. aciktim zannediyorum yalniz, bagirsaklarim gurulduyo zannediyordum 2/3 gundur yeni anlam yukledim.. cok heyecanli yaa... saglikli olsunlardaaaaIyiyim tatlim ne olsun. Dun kaynimin yemin toreni oldu 2 gun bizde kalacak misafirim var yani.
Neden uyuyamadin bulanti mi yoksa hala?
Hadi bakalim guzel haberle gel kuzum.
Biz de cok sukur iyiyiz halen enfeksiyonu gecirmis degiliz.
Benim de 15 martta randevum var 30.haftaya girmis olucaz Allah'in izniyle.
Oglum artik futbol ve boks karisimi bir mac yapiyor iceride
Cok hareketli teyzesi.
ben gecen 2 li taramaya gittim ve kesinlikle sorma dediler bana soramadım tabı. 2 li taramaya devlete gıttım o yuzden.Kız yat uyu dinlen ben seni etiketlerim geldiğinde okursun.. kıyamam yaa.. ben de hep acıkıyorum aciktigimda basim agriyor, bunu fark ettim ve genelde ikindi sonrasi basliyor ytsiya kadar. Yemek yiyebiliyor musun artik?? Sen gecen gittiginde soylemedi mi cinsiyeti? Eylul annelerindeki hatunlar ogrenmis hep bizimle beraber dogurcak olanlar :) cogunun kizi olcakmis.. acaba bizim neyimiz olcak sagliklisindan sihaatlisunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?