Canım sabırsızlanıyorsan ovulasyon dan 8 veya 9 gün sonra kan ver çıkıyor varsa .Idrar a çok güvenme derim .Beklemek istemiyorsan kan ver .Idrar da negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var. Kan vernik yanıltmaz varsa çıkar hemen zatenYani? Sonuç ne ne zaman gidim teste?
Bende onun için direk kan baktırırım dedim çünkü idrar da çıkmaz varsa ben pek dikkat etmem kendime ondan garanti olsun diye varsa var yoksa yok ısı tabloda buCanım sabırsızlanıyorsan ovulasyon dan 8 veya 9 gün sonra kan ver çıkıyor varsa .Idrar a çok güvenme derim .Beklemek istemiyorsan kan ver .Idrar da negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var. Kan vernik yanıltmaz varsa çıkar hemen zaten
Linkini bize yolla cnm ilk sayfada nasıl yollayacağın yazıyor ovulasyon testi yapıyor musun?İnşallah cümlemize tüm isteyenlere. Ben bu ff programını yükledim. Sanırım herkesin kendine has oluyormuş ateş yükselme ya da alçalması. Önereceğiniz herhangi birşey var mı bunun dışında?
varYok canım ya. Kıza akşam biraz balık yedirdik omu dokundu ne oldu. Yavrum kustu acayip. Şimdi ferahladı yeni daldı. Başınıza bekliyorum..
Canım bünyeden bünyeye değişiyor idrarda gebelik kiminin değeri 15 ken bile çıkıyor kiminin ki 47 olsa bile çıkmıyor .Ben o yüzden kan a garanti bakıyorum .idrarda çıkınca zaten yüzde 99 kanda da çıkıyor ama idrarda çıkmayınca kesin gebelik yok diyemiyoruz. Sen de emin olmak istiyorsun bence 2 gün sonra kan ver .Yarın versen bile olur aslında ama pazartesi bence direk kan verBende onun için direk kan baktırırım dedim çünkü idrar da çıkmaz varsa ben pek dikkat etmem kendime ondan garanti olsun diye varsa var yoksa yok ısı tabloda bu
Sağol canım kusunca rahatladı uyudu..Helva varsa helva yedir balığın zehrini alıyormuş eğer balıktansa işe yarar belki
var
Kızlar bu konuda en tecrübeli arkadaşiiz ama sanırım o da gebelik testi olarak çok Güvenilir olmadığını söyleyecektir.ovulasyonu ama parmak yöntemi ile yakalamanız mümkün bunun için düzenli hergün yapmanız gerek
Adetim biter bitmez başlayacağım. Tamam linkini yollarım.Linkini bize yolla cnm ilk sayfada nasıl yollayacağın yazıyor ovulasyon testi yapıyor musun?
Yanlış mı hesapladimöyle mi oluyo takvimin 10. hafta diyo yanlış mı o 10 nisana 5 hafta var
Cnm benim son ultrasona gore5 dk sonra 10+5 olucakMasallah canim ne guzel mis kokuyodur yavrun suan. Sen bu gazla ikinciyi yapacaksın gibi geldi hadi bakalim.
Pozitif canim çalışmalar başlasın.
Ben 20 mayis gibi 20 hafta olcak diye hesapladim ama. Bilmiyorum ki kacinci haftada oluyor.
Canim benim mayis oluyor sen beni solladin mi kiz o zaman suan benim son ultrasona gore 9+4deyim. Senin kac
Masallah siz bizi gecmissiniz canim. Saglikla büyüsün insallah ben en son 6+4te gittim bidaha gitmedim ona gore de 9+5 olduk tam suan. Aramizda 1 hafta olmus. Bakalim carsamba gidince belli olur ne durumdayizCnm benim son ultrasona gore5 dk sonra 10+5 olucakevet cnm 10 Nisan'da 16. Haftanın falan olur yanlış hesap yapmışım.
hayırkısı olsun :)Canım bu parmak olayını araştırdım yaptım hemenrahim ağzım yumuşacıık tabi daha 1 hafta var adetime belli olmaz
Gözün Aydın:)Ateş düştü kaçırmadımbu ov. Testi geç saatte yapınca doğru sonuç vermiyor galiba ben yine 2 3 arası yapmaya devam edeyim
Nesli ilişkiyi doğru güne mi girmişsin cnm? Ateş düştü kaçırmadım demişsin ama ateşin yüksek olduğu dünde gördüm işareti...Ateş düştü kaçırmadımbu ov. Testi geç saatte yapınca doğru sonuç vermiyor galiba ben yine 2 3 arası yapmaya devam edeyim
idrarda cıkmama durumu cok cok ekstra bır durum geneli çıkar tabııı ki . idrar testıne tabıı kı kesın guvenılemez ama her ay dırek kan veremeyız ki bu çok zor olur her acıdan . belki 100 kişiden 1 kişinin cımıyor dıye en garantı kan demeyı dogru bulmuyorum. bir kac defa dırek kan vermeye gıden bırı demek ıstedıgımı anlayacaktır. kan da cıkmayan bırı ısen bunu bılıyorsan ya da ben boyle tercıh ederm dersen kımse bır sey dıyemez tabı o ayrı mesele ama bir istisnadır idrarda cıkmaması. doğru olan genelden yola cıkmaktır ıstısnalardan degıl ama tercıh başka meseledır herkes ıstedıgını yaparCanım idrarda herkesin erken çıkmayabiliyor bizim gelin hamile idrarda çıkmadı .Kanda değeri 47 çıkmış tı .bünyeden bünyeye fark ediyor idrarda hemen çıkanda var çıkmayanda. En garantisi kan vermek o yüzden
teşekkür ederım ısteyen herkesın darısı başına.Anladım cnm çok teşekkür ederim alakana Rabbim sağlıklı doğum hayırlı evlat versin inş.
Masallah siz bizi gecmissiniz canim. Saglikla büyüsün insallah ben en son 6+4te gittim bidaha gitmedim ona gore de 9+5 olduk tam suan. Aramizda 1 hafta olmus. Bakalim carsamba gidince belli olur ne durumdayiz
Canım anlamadığın şey herkesin senin gibi ovulasyon dan 1 hafta sonra çıkmıyor. Bizidrarda cıkmama durumu cok cok ekstra bır durum geneli çıkar tabııı ki . idrar testıne tabıı kı kesın guvenılemez ama her ay dırek kan veremeyız ki bu çok zor olur her acıdan . belki 100 kişiden 1 kişinin cımıyor dıye en garantı kan demeyı dogru bulmuyorum. bir kac defa dırek kan vermeye gıden bırı demek ıstedıgımı anlayacaktır. kan da cıkmayan bırı ısen bunu bılıyorsan ya da ben boyle tercıh ederm dersen kımse bır sey dıyemez tabı o ayrı mesele ama bir istisnadır idrarda cıkmaması. doğru olan genelden yola cıkmaktır ıstısnalardan degıl ama tercıh başka meseledır herkes ıstedıgını yapar
Canım sen idrarda erken öğrendiğin için bu şekilde düşünüyorsun .Sen istisnai bir durum sun bence .Geneli konuşuyorsak idrar testi adet günü veya adete 3 kala sonuç veriyor .Kişi adete 1 hafta kan verip kesin sonucu görebilir .Ki bazen kan da bile çıkmayıp sonradan çıkabiliyor .Her zaman tabiki kan veremeyiz ama hamilelikte pıhtılaşma sorunu olanlar hemen öğrenmek için mecbur bu yolu kullanıyorlaridrarda cıkmama durumu cok cok ekstra bır durum geneli çıkar tabııı ki . idrar testıne tabıı kı kesın guvenılemez ama her ay dırek kan veremeyız ki bu çok zor olur her acıdan . belki 100 kişiden 1 kişinin cımıyor dıye en garantı kan demeyı dogru bulmuyorum. bir kac defa dırek kan vermeye gıden bırı demek ıstedıgımı anlayacaktır. kan da cıkmayan bırı ısen bunu bılıyorsan ya da ben boyle tercıh ederm dersen kımse bır sey dıyemez tabı o ayrı mesele ama bir istisnadır idrarda cıkmaması. doğru olan genelden yola cıkmaktır ıstısnalardan degıl ama tercıh başka meseledır herkes ıstedıgını yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?