idrar testınde hiç çıkmamayabilr demedın mı sen. ben idrarda ne zaman cıkacagı konusunu tartısmıyorum zaten . beklenen bat tarıghınden 1 hafta öncede cıkar bat gectıkten 1 hafta sonrada cıkar herkes degısır ben zaten bunu söyluyorum.
ben erken öğrndım dıye böyle düşünmüyorum tam 2 yıldır gunde en az 5 saatımı bu konuya ayırdım ben .sorabılırısn topıcte ki kızlara . neden böyle düşündüğümü nasıl bilebilirisin ki sen ! kesin kati konuşmanı doğru bulmadığımı söyluyorum. yonlendırıyorsun insanları . tam olarak söyle diyorsun.
" kzlar idrarda genel olarak çıkmaz boşuna evde test yapmayın evde test yaparak öğrenmek nadir bir durumdur gidin kan verin " demedin mi ! ben yanlış mı anladım !
sor bakalım burada ki diğer kızlara hepsi mümkünse önce idrarda görmeye çalış der . pıhtılaşma sorunu olan erken öğrenmek mecburıyetınde olan tabı beklememelı bu özel bir durum . tabı ki sorunu olan biri hamıleıkten şüphesı varsa b-hcg idrara gec karıstıgı ıcın erken önlem almayı tercıh edebılır .
kızlar gidin yapın kesin çıkar.... gibi söylemlere gitmişsin tuhaf olan bu. yoksa fikrin neyse ne kadar uc olursa olsun söyleyeceksın zaten herkes her şey söylüyor.
sor bakalım bu topicte kac kişi idrarda görmüş hamılleıgını . ben vereyım cevabnı hemen hemen herkes
gaıba sen şunu demek istedın " hamılelıgı erken öğrenmek ıstıyorsanız kan da erken çıkar idrara gec gecer " eger sylemek ıstedıgın buysa evet bu dogru ama bunu herkes bılır zaten. kana b-hcg daha erken gecer daha sonra ıdrara gecer. bu genel gecer bir bilgi zaten ama sen kesin kan da çıkar 1 hafta önce demişsin. hayır canım 1 hafta önce kan da da cıkmayabilir.
@Ecrin ensar bebek_elif mesela 4 gün önce kan verdi ve kan da çıkmadı. yanı 1 hafta önce kesin kesin kan da görürüsünüz demek doğru değil. bunların hepsi birer ihtimal. herkes başka. sen her ay adete 1 hafta kana gıder kan verırsın o senin bılecegın iş ama vermeye çalıştıgın kati bilgi doğru değil
benim doktoruma bır kız gelmıstı ovulasyondan 3 gun gecmıs doktora ısrar edıyor illa kan verıcem hamıle mıyım ve bu kişi 30 yaşın ustunde bırı . doktor bu mumkun degıl dedıkce ısrar edıyor. sonunda hüngür hüngür agladı doktor gıt adet gunu gel dıyor o illa bakın dıye aglıyor
hanı önlem dıyorsun ya önlem dedıgın ne pıhtılaşma ıcın yapılan tek şey coraspirin vermek onuda bütün hamıleler doktor versın vermesın biliyor kullanıyor zaten pıhtılaşma sorunu oldugunu bılen ovulasyondan sonra başlıyor coraspirine başka önlem yok ki
yazdıgınını tekrar tekrar okudum hem 1 hafta önce KESIN kan da cıkar yazmıssın hem de cıkmayadabılır yazmıssın.. hangısını dediğini anlamadım