• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok sevinerek verdigim sevincim bu gursagimda kaldi. degerim düşüşe geçmiş 243ten 85 e:KK43: o kadar uzuldum ki. aglamaktan gözlerim şişti. kimyasal gebelik dedi doktor. üzüntüden bayilmisim. var mı bunu yasayan

geçmiş olsun canım çok üzüldüm :( Allah'ım sağlıklısını nasip etsin en yakın zamanda inşallah..

Dünya bana kustuu sanki. heryerim yas içinde. nasıl atlaticam bunu. çok istemistim bebegimi. :KK43:
deme öyle Rabbim sağlıklısını versin tez vakitte bizim bile riskimiz geçmiş diil canım 12. haftaya kadar doğal seleksiyon diye bi durum var sağlıksız gebelikler kendiliğinden sonlanıyo biz üzülüyoruz ama aslında bu bi nimet bence biraz duygusal değilde gerçekçi bak nolur bliyorum sevincin yarım kaldı ama sonuna kadar musmutlu yaşayacağın bi gebeliğin olur inşallah

Doktordan ciktim kizlar her sey yolunda.
Bebis 1305 gram olmus :)

Ayy masallah annesinin kuzusuna. Insallah saglikla devam edersin canim.

Kızlar çok sevinerek verdigim sevincim bu gursagimda kaldi. degerim düşüşe geçmiş 243ten 85 e:KK43: o kadar uzuldum ki. aglamaktan gözlerim şişti. kimyasal gebelik dedi doktor. üzüntüden bayilmisim. var mı bunu yasayan
Yasini tut canim. Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Insallah tez zamanda tekrar saglikla gebe kalirsin. Belki ki sagliksiz bir gebelikmis. Ne yapalim, kendimizi bununla teselli ediyoruz.

Kızlar ateş ölçme yöntemini ne ile nasıl yapıyosunuz. Bana da öğretin nolur.... :dua::dua:

Canim ben de yasadim kimyasal üzül tabi ama kendini de çok yipratma. Önüne bak saglikli bir gebelik olsa zaten bisey olmazdi. Rabbim boyle nasip etmis. Insallah tez zmaanda saglikli hamilelik nasip etsin rabbim

benimki de eczanede satılan 5 tl liklerden :) ilk sayfada açıklamalı anlatım var orayı okuyup anlamadıklarını danışabilirsin :)

Teşekkür ederim sonradan gördüm ilk sayfayı. Bahsedilen uygulamayı telefonuma indirdim fakat derece olarak Fahrenheit ve Celcius u baz almış. Santigrat derece yok. O kısmını nasıl yapıyosunuz?? :KK43:

Belden uyuşunca ha sezaryen ha normal doğum sen beline o iğneyi yaptıktan sonra gerisini hissetmiyorsun ki.sen bence araştır bilmediğin için bu şekilde konuşuyorsun.hiçbirşey hissetmeyeceksin Felç gibi Allah korusun ama normal doğum olacak:)

Tabi hissetmiycem ama sonrasinda muayenesi belki pansumani olacak dikisi olacak ben bunlari istemiyorum iste

Ha sen genel anestezi istiyorsun o zaman başka

Yok epidural istiyorum :)

Ayy masallah annesinin kuzusuna. Insallah saglikla devam edersin canim.

Yasini tut canim. Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Insallah tez zamanda tekrar saglikla gebe kalirsin. Belki ki sagliksiz bir gebelikmis. Ne yapalim, kendimizi bununla teselli ediyoruz.

Amin kuzum darisi tum isteyenlere insallah.

benim bir arkadaşımın genel anestezi ile yaptığı doğumda yanında kalmıştım bekarken, 2 gün çocuğun yüzüne bakmadı kız, dr.lar anestezi sonrası anne bebek arasında acıyla uyanmanın getirmiş olduğu kopukluk olabileceğini söyledi. 2 gün sonra Allah'ın hikmeti, artık nasıl görmesini istediyse bebeğin üzerinden fare atladığını görüyor arkadaş hastanede de öyle aldı kucağına çocuğu.. Gerçekte böyle bişey olması imkansız kaç kişiydik oda da biz görmedik o öyle gördü heralde.. Bunu yaşadıktan sonra ne olursa olsun normal doğum yaparım dedim ama zaman geldiğinde dr çatın dar vakum kullanmak zorunda kalabiliriz diyince epidural sezeryana razı oldum. Çok da isabetli bir karar vermişim hiç pişman olmadım.
yalnız kızlar aklınızda bulunsun epiduralinde 2 çeşit ilacı var birinin yan etkisi baş ağrısı, mutlaka dr.unuza sorun.. X xDerinMavix

Allah'in hikmeti iste.
Genel anestezi istemiyorum ben zaten.
Belden olan da bi spinal bi de epidural var. Eger ilacta sizinti olursa bas agrisi yapiyormus.
Zor gercekten cocuk sahibi olmak. Allah hepimize kolaylik versin.

Tabi hissetmiycem ama sonrasinda muayenesi belki pansumani olacak dikisi olacak ben bunlari istemiyorum iste

Yok epidural istiyorum :)

Amin kuzum darisi tum isteyenlere insallah.
Kız sen yine de araştır o zaman pansuman ne ki ?? Dikişi de araştır kendi eriyen dikişler oluyor belki onlar kullanılıyordur.epidural olduktan sonra karnını niye kestiresin?

geçen eşime ondan bahsediyodum pıhtılaşma diye bişey var bebeği kaybetmeden bakmıyolar insanları üzdükten sonra sebebini arıyolar diye hayırlısı olsun canım nasılsın biraz toparladın mı
Sağol cnm ALlah razı olsun.birden umre telaşına girişinde hediyelikler eşyalar falan derken çok düşünmeye fırsatım olmuyor melegimi.dusunmek de istemiyorum açıkçası ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Manisa'da özel hastaneler bile bakmıyor pıhtılaşma testini sadece cbü yapıyor.onlarda bir düşükle bu testi yapmak istemiyormuş niyeyse.2 ay sonra çıkacakmış sonuclar.Sen neler yapiosun.

Back
X