• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen yine de araştır o zaman pansuman ne ki ?? Dikişi de araştır kendi eriyen dikişler oluyor belki onlar kullanılıyordur.epidural olduktan sonra karnını niye kestiresin?

Burda epidural normal dogum yapiliyor mu bilmiyorum malum hastane secenegimiz yok.
Normal dogumun hicbir sekli benlik degil bakalim artik hayirlisi.

Kızlar nasılsınız? Var mi guzel haberler? Ben 2 haftadir baş ağrısıyla savaşıyorum... :( tansiyondan mi diye dusunmeye başladım.. var mi bi öneriniz?

Teşekkür ederim sonradan gördüm ilk sayfayı. Bahsedilen uygulamayı telefonuma indirdim fakat derece olarak Fahrenheit ve Celcius u baz almış. Santigrat derece yok. O kısmını nasıl yapıyosunuz?? :KK43:
santigrat dediğin celcius ztn canım türkiyenin genel olarka kulandığı da celcius normal derece yani :)

Sağol cnm ALlah razı olsun.birden umre telaşına girişinde hediyelikler eşyalar falan derken çok düşünmeye fırsatım olmuyor melegimi.dusunmek de istemiyorum açıkçası ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Manisa'da özel hastaneler bile bakmıyor pıhtılaşma testini sadece cbü yapıyor.onlarda bir düşükle bu testi yapmak istemiyormuş niyeyse.2 ay sonra çıkacakmış sonuclar.Sen neler yapiosun.
eh bende bi telaş bi korku bekliyorum ümre sana iyi gelicek inşallah bütün yaralarını iyileştirip hafifleyip gel balım Rabbimde tez vakitte sağlıkla nasip etsn

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Birbirini tanımayan, fakat birbirine yardımcı olmaya çalışan, bu kadar güzel kalpli insanların bir arada olduğu sayfanıza katılmak için üye olmaya karar verdim. Hepinizi tanıyor gibiyim. Ailemden biri oldunuz.
Yaklaşık 15 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte bir hamilelik yaşadım. Fakat kalp atışı alınamadığı ve gelişim durduğu için kürtaj oldum. Yapılan genetik sonucunda kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı.
1 yıldır ovulasyon testi yapıyorum. Testle beraber 3 aydır da ateş ölçüyorum. Sayenizde ff yi öğrendim:KK200: Ateş ölçtüğüm ilk ay kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay da yumurta takibi yaptırdım. Sol tarafta 1 dominat yumurtam vardı. 15. Gün 24 mm idi. Doktor kendiliğinden çatlar dedi. Ateş ve ovulasyon testine göre yumurtam çatlamıştı. 21. Gün progestoron sonucumda 16 çıktı. Buna göre de çatlamam olmuş görünüyor. Fakat ultrasonda yumurtamın çatlamadığı 25 mm kiste dönüştüğü söylendi. Bi dahaki ay doktor kendisi çatlatacak. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Allah hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin. Bebek isteyen herkese de en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. Şimdiden herşey için teşekkür ederim.

Kızlar nasılsınız? Var mi guzel haberler? Ben 2 haftadir baş ağrısıyla savaşıyorum... :KK43: tansiyondan mi diye dusunmeye başladım.. var mi bi öneriniz?
tansiyon takibi yaptın mı bnm nprmalde 12 8 11e 7 fln oluo gebelikten beri 10a 6 nın üstüne çıkmadı

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Birbirini tanımayan, fakat birbirine yardımcı olmaya çalışan, bu kadar güzel kalpli insanların bir arada olduğu sayfanıza katılmak için üye olmaya karar verdim. Hepinizi tanıyor gibiyim. Ailemden biri oldunuz.
Yaklaşık 15 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte bir hamilelik yaşadım. Fakat kalp atışı alınamadığı ve gelişim durduğu için kürtaj oldum. Yapılan genetik sonucunda kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı.
1 yıldır ovulasyon testi yapıyorum. Testle beraber 3 aydır da ateş ölçüyorum. Sayenizde ff yi öğrendim:KK200: Ateş ölçtüğüm ilk ay kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay da yumurta takibi yaptırdım. Sol tarafta 1 dominat yumurtam vardı. 15. Gün 24 mm idi. Doktor kendiliğinden çatlar dedi. Ateş ve ovulasyon testine göre yumurtam çatlamıştı. 21. Gün progestoron sonucumda 16 çıktı. Buna göre de çatlamam olmuş görünüyor. Fakat ultrasonda yumurtamın çatlamadığı 25 mm kiste dönüştüğü söylendi. Bi dahaki ay doktor kendisi çatlatacak. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Allah hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin. Bebek isteyen herkese de en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. Şimdiden herşey için teşekkür ederim.
burası bizim için bebek yapma topiği diil dertleşme alanı oldu adeta hepimiz birbirimizi dertlerimizi bilir olduk birbirimize içten dualar ediyoruz ortam çok sıcak canın sıkılınca buyur gel bekleriz bebeişinde hayırlısıyla sağlıkla gelsn tez vakitte inşallah :)

eh bende bi telaş bi korku bekliyorum ümre sana iyi gelicek inşallah bütün yaralarını iyileştirip hafifleyip gel balım Rabbimde tez vakitte sağlıkla nasip etsn
İnş sağ salim alırsınız kucağınıza canım.
İnş iyi gelir , bir gün inş sağ salim benimde çocuğum olur.

burası bizim için bebek yapma topiği diil dertleşme alanı oldu adeta hepimiz birbirimizi dertlerimizi bilir olduk birbirimize içten dualar ediyoruz ortam çok sıcak canın sıkılınca buyur gel bekleriz bebeişinde hayırlısıyla sağlıkla gelsn tez vakitte inşallah :)
Çok teşekkür ederim.. Linkimi atayım, bende ekleneyim listenize.

sen bi doktora gözük bence de canım en azından bi problem yoksa tarlusal fln verir belki rahatlarsın kist oldu desem bnde olduğunda leke ve gecikme yapmıştı ama senin yumoşlar toplandı anlayamadm ondan
Aaa mantikli. Bu ay yumos olmamistir di mi?! Ates zaten onu soyluypr ama ben normal regl olacak saninca bir de annem rahattsizlaninca hic bunu akil edemedim :/

A
Aaa mantikli. Bu ay yumos olmamistir di mi?! Ates zaten onu soyluypr ama ben normal regl olacak saninca bir de annem rahattsizlaninca hic bunu akil edemedim :/
ateşe göre olmadı gibi cnm göğüsler nasıl hala sökülme yok mu?

Kızlar nasılsınız? Var mi guzel haberler? Ben 2 haftadir baş ağrısıyla savaşıyorum... :KK43: tansiyondan mi diye dusunmeye başladım.. var mi bi öneriniz?
Evet cnm bir tansiyona baktır bakalım belki yükselmiştir.benim de bugün başım ağrıyor biraz artık çok can sıkıcı sen ilaç da içemiyorsun.

Degisen hormonlardan hep cnm. Bende de olmustu. Dr bana oyle dedi. Ama yine de sen tansiyon konusunu incele. O da onemli

A

ateşe göre olmadı gibi cnm göğüsler nasıl hala sökülme yok mu?
Yok ya veson. Dun koca gun bir ped anca. Oyle dolu dolu degil. Sanki adetin son gunu gibiydi ve yine kirmizi degildi. Bugun yine gunluk ped ve o da dolu dolu degil. Gogusler fena ki ne fena...Dokunamiyorum. Bas kismi naail aciyor. Parmakla her tarafi yokluyorum ve her yeri aciyor.

Back
X