Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sessiz takipçinizim. Birbirini tanımayan, fakat birbirine yardımcı olmaya çalışan, bu kadar güzel kalpli insanların bir arada olduğu sayfanıza katılmak için üye olmaya karar verdim. Hepinizi tanıyor gibiyim. Ailemden biri oldunuz.
Yaklaşık 15 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte bir hamilelik yaşadım. Fakat kalp atışı alınamadığı ve gelişim durduğu için kürtaj oldum. Yapılan genetik sonucunda kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı.
1 yıldır ovulasyon testi yapıyorum. Testle beraber 3 aydır da ateş ölçüyorum. Sayenizde ff yi öğrendim

Ateş ölçtüğüm ilk ay kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay da yumurta takibi yaptırdım. Sol tarafta 1 dominat yumurtam vardı. 15. Gün 24 mm idi. Doktor kendiliğinden çatlar dedi. Ateş ve ovulasyon testine göre yumurtam çatlamıştı. 21. Gün progestoron sonucumda 16 çıktı. Buna göre de çatlamam olmuş görünüyor. Fakat ultrasonda yumurtamın çatlamadığı 25 mm kiste dönüştüğü söylendi. Bi dahaki ay doktor kendisi çatlatacak. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Allah hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin. Bebek isteyen herkese de en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. Şimdiden herşey için teşekkür ederim.