- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
Dr.dan el cevap: duzensizlik olur. Ben de o zaman bekleyeyim dedim. Twsekkur ettim. Ustume bir huysiluzluk coktu valla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr.dan el cevap: duzensizlik olur. Ben de o zaman bekleyeyim dedim. Twsekkur ettim. Ustume bir huysiluzluk coktu valla.
Yaptiriyorum canim normal ilerliyordu en son.. gun gun farkediyor ama doktora gittigim gunlerde kendimi iyi hissediyorum :)tansiyon takibi yaptın mı bnm nprmalde 12 8 11e 7 fln oluo gebelikten beri 10a 6 nın üstüne çıkmadı
Rabbimin izniyle atlaticaz veren o alan o. bize bişey demek düşmez elbet. betanin sifirlanmasi lazım o zmanCanım şuan yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Üzülme demeyeceğim elbette. Üzülmez mi insan.Belki bir süre daha etkisi devam edecek. Herşey şu misafir olduğumuz dünyada biz insanlar için. Benim de atlatmam zor olmuştu. Allah sabır ve güç versin sana. En kısa zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Benim kanamamı doktor adet başlangıcı saymıştı ama bir sonraki regl geç gelebilir demişti,öylede oldu. 40 gün sonra geldi. Bir de beta hcg nin sıfırlanıp sıfırlanmadığını kontrol etti. Ara ara beta hcg baktırmıştım.
Aynen... ben nelere endiseleniyorum... adam ufle gecsin de diyebilirdidemek ki bütün doktorla aynı
Evet cnm bir tansiyona baktır bakalım belki yükselmiştir.benim de bugün başım ağrıyor biraz artık çok can sıkıcı sen ilaç da içemiyorsun.
Degisen hormonlardan hep cnm. Bende de olmustu. Dr bana oyle dedi. Ama yine de sen tansiyon konusunu incele. O da onemli
Sagol cnm. Insallah kolayca tasinirsin. Ben esime hafif masaj yaptirip kan dolasimini hizlandiriyordum o rahatlatiyordu. Tavsiye ederim. Boyle uzmeden sıkmadan... aadece kan dolasimi artsin bas boyin bolgende.Aynen kızlar hormonlardan da olabilir.. ama bu ara cok yoğunlaştı.. boynumdan omuzlarimdan başlıyor kafami koparıp atasim geliyor.. bi de hep ayni saat araliginda yogunlasiyor.. ev iş yatak üçlüsüne iyice bağladım umarim fazla uzun sürmez haftaya taşınmaya başlayacağım nasip olursa..... hep dualarimdasiniz kızlar sizleri unuttum sanmayın![]()
Canim hemen hemen hepimiz yaşadık senj cok iyi anliyoruz... ben de kimyasaldan sonra 2x adet gordum suan hamileyim. Rabbim ol der ve olur.. düşüğün arkasından gebelik çabuk gelirmiş.. üzme kendini.. her 3 kadından 1 i düşük yapıyormuş doktorlar çok normal buluyor... Rabbim sağlıklı olanini nasip etsin insAllah. Saglikli olsaydi düşmezdi zaten öyle dusun.. her şer sandigimizda bir hayir vardir yer gök duâ ile:)Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin insAllah. . elim hep karnimda aglamktan helak oldum. gercekten bi bosluktayim. kananam artmaya basladikca uzuntum daha çok artmaya basladi. icimde bi umut tekrar yuklesilir diye. her lavaboya gidisimde tukeniyrum. ben şimdi bugünü ilk adet gunumu sayilacm ne yapcam simdi![]()
Valla canim adam masaj yaparken ona geçiyor agri:/ kiz nazar mi oldum yoksaSagol cnm. Insallah kolayca tasinirsin. Ben esime hafif masaj yaptirip kan dolasimini hizlandiriyordum o rahatlatiyordu. Tavsiye ederim. Boyle uzmeden sıkmadan... aadece kan dolasimi artsin bas boyin bolgende.
Afrikadan kurbaga mi ithal edelim simdiAlin size bomba gebelik testi yontemi: eskiden kadinlarin gebe olup olmadigimi ogrenmek icin afrika kurbagasina kadinin idrati zerk ediliyormus. Kurbaga 24 saat icinde yumurtlarsa o is tamam diyprlarmis![]()
Ay inanmiyoruummmm!Valla canim adam masaj yaparken ona geçiyor agri:/ kiz nazar mi oldum yoksa![]()
Ay dogum yaparken de karnımı mı tuttursamAy inanmiyoruummmm!
E, sen dogumnsancisi cekerken napcak?
Sen kendine oku guzel guzel
Yayalim mi?Afrikadan kurbaga mi ithal edelim simdisesli güldüm.. çamaşır suyu testinden idrar bekletme testinden parmak testinden sonra bunu da denemek gerek
(;
![]()
Aynen onu dedimAy dogum yaparken de karnımı mı tuttursamona geçer mi dersin?
![]()
Kiz kurbaganin neresine enjekte ediliyormuşYayalim mi?
Diyelim ki ovulasyondam sonra ucuncu gun anlasiliyor diyelim. Bir de her kurbaga olir diyelim. Valla memlelette kurbaga kalmaz![]()
Her sabah sürünerek kalkıyorum zaten aslında takılmadım bilinç altı rüyalarım hep hastanelerdeAy alemsin. KV'de sesli sesli guldum vallahi. Yorgun uyanirsin kuzum. Sal biraz kendini. Niye bu kadar cok takildin sen?
Başta ben de hırsız kovaliyodum falan şimdi hastaneden çıkamıyorum :)ay ne güldüm ya deli kız meraktan ben sanki hiç doğurmıcam karnım çıkana kdr inanamıcam heralde varlığına hiç bebekle alakalı şeyler görmüyorum hırsızlar zombiler süper kahramanlar uçmalı kaçmaljçı şeyler biuyanıyorum daha çok yorulmuşum
Amin canım çok iyi anlıyorum seniRabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin insAllah. . elim hep karnimda aglamktan helak oldum. gercekten bi bosluktayim. kananam artmaya basladikca uzuntum daha çok artmaya basladi. icimde bi umut tekrar yuklesilir diye. her lavaboya gidisimde tukeniyrum. ben şimdi bugünü ilk adet gunumu sayilacm ne yapcam simdi![]()
Canim sen de bendensin. Bizi hamilelik cok şükür zorlamadi. Bulanti falan az ölçüde oldu sanırım biz hamile oldugumuzu idrak edemedik daha. Ben de oyleyim. Hatta ben yabanci dizi hastasiyim. Aksiyonlu diziler izeyince gece ruyamda onu goruyorum cinayetler kovalamaca falan diyorum bebis nerdesin gel artik ruyalarima. Onun da zamani gelecek sanki.ay ne güldüm ya deli kız meraktan ben sanki hiç doğurmıcam karnım çıkana kdr inanamıcam heralde varlığına hiç bebekle alakalı şeyler görmüyorum hırsızlar zombiler süper kahramanlar uçmalı kaçmaljçı şeyler biuyanıyorum daha çok yorulmuşum