• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şuan yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Üzülme demeyeceğim elbette. Üzülmez mi insan.:KK43: Belki bir süre daha etkisi devam edecek. Herşey şu misafir olduğumuz dünyada biz insanlar için. Benim de atlatmam zor olmuştu. Allah sabır ve güç versin sana. En kısa zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Benim kanamamı doktor adet başlangıcı saymıştı ama bir sonraki regl geç gelebilir demişti,öylede oldu. 40 gün sonra geldi. Bir de beta hcg nin sıfırlanıp sıfırlanmadığını kontrol etti. Ara ara beta hcg baktırmıştım.
Rabbimin izniyle atlaticaz veren o alan o. bize bişey demek düşmez elbet. betanin sifirlanmasi lazım o zman
yükselmesini degilde azalisini takip etmek nasipmis:(

Evet cnm bir tansiyona baktır bakalım belki yükselmiştir.benim de bugün başım ağrıyor biraz artık çok can sıkıcı sen ilaç da içemiyorsun.
Degisen hormonlardan hep cnm. Bende de olmustu. Dr bana oyle dedi. Ama yine de sen tansiyon konusunu incele. O da onemli

Aynen kızlar hormonlardan da olabilir.. ama bu ara cok yoğunlaştı.. boynumdan omuzlarimdan başlıyor kafami koparıp atasim geliyor.. bi de hep ayni saat araliginda yogunlasiyor.. ev iş yatak üçlüsüne iyice bağladım umarim fazla uzun sürmez haftaya taşınmaya başlayacağım nasip olursa..... hep dualarimdasiniz kızlar sizleri unuttum sanmayın :KK200:

Alin size bomba gebelik testi yontemi: eskiden kadinlarin gebe olup olmadigimi ogrenmek icin afrika kurbagasina kadinin idrati zerk ediliyormus. Kurbaga 24 saat icinde yumurtlarsa o is tamam diyprlarmis :D

Aynen kızlar hormonlardan da olabilir.. ama bu ara cok yoğunlaştı.. boynumdan omuzlarimdan başlıyor kafami koparıp atasim geliyor.. bi de hep ayni saat araliginda yogunlasiyor.. ev iş yatak üçlüsüne iyice bağladım umarim fazla uzun sürmez haftaya taşınmaya başlayacağım nasip olursa..... hep dualarimdasiniz kızlar sizleri unuttum sanmayın :KK200:
Sagol cnm. Insallah kolayca tasinirsin. Ben esime hafif masaj yaptirip kan dolasimini hizlandiriyordum o rahatlatiyordu. Tavsiye ederim. Boyle uzmeden sıkmadan... aadece kan dolasimi artsin bas boyin bolgende.

Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin insAllah. . elim hep karnimda aglamktan helak oldum. gercekten bi bosluktayim. kananam artmaya basladikca uzuntum daha çok artmaya basladi. icimde bi umut tekrar yuklesilir diye. her lavaboya gidisimde tukeniyrum. ben şimdi bugünü ilk adet gunumu sayilacm ne yapcam simdi:KK43:
Canim hemen hemen hepimiz yaşadık senj cok iyi anliyoruz... ben de kimyasaldan sonra 2x adet gordum suan hamileyim. Rabbim ol der ve olur.. düşüğün arkasından gebelik çabuk gelirmiş.. üzme kendini.. her 3 kadından 1 i düşük yapıyormuş doktorlar çok normal buluyor... Rabbim sağlıklı olanini nasip etsin insAllah. Saglikli olsaydi düşmezdi zaten öyle dusun.. her şer sandigimizda bir hayir vardir yer gök duâ ile:)

Sagol cnm. Insallah kolayca tasinirsin. Ben esime hafif masaj yaptirip kan dolasimini hizlandiriyordum o rahatlatiyordu. Tavsiye ederim. Boyle uzmeden sıkmadan... aadece kan dolasimi artsin bas boyin bolgende.
Valla canim adam masaj yaparken ona geçiyor agri:/ kiz nazar mi oldum yoksa (:

Alin size bomba gebelik testi yontemi: eskiden kadinlarin gebe olup olmadigimi ogrenmek icin afrika kurbagasina kadinin idrati zerk ediliyormus. Kurbaga 24 saat icinde yumurtlarsa o is tamam diyprlarmis :KK70:
Afrikadan kurbaga mi ithal edelim simdi :D sesli güldüm.. çamaşır suyu testinden idrar bekletme testinden parmak testinden sonra bunu da denemek gerek (:(;(:

Afrikadan kurbaga mi ithal edelim simdi :KK70: sesli güldüm.. çamaşır suyu testinden idrar bekletme testinden parmak testinden sonra bunu da denemek gerek :-)(;:-)
Yayalim mi?
Diyelim ki ovulasyondam sonra ucuncu gun anlasiliyor diyelim. Bir de her kurbaga olir diyelim. Valla memlelette kurbaga kalmaz :D

Ay alemsin. KV'de sesli sesli guldum vallahi. Yorgun uyanirsin kuzum. Sal biraz kendini. Niye bu kadar cok takildin sen?
Her sabah sürünerek kalkıyorum zaten aslında takılmadım bilinç altı rüyalarım hep hastanelerde

:KK70: ay ne güldüm ya deli kız meraktan ben sanki hiç doğurmıcam karnım çıkana kdr inanamıcam heralde varlığına hiç bebekle alakalı şeyler görmüyorum hırsızlar zombiler süper kahramanlar uçmalı kaçmaljçı şeyler biuyanıyorum daha çok yorulmuşum
Başta ben de hırsız kovaliyodum falan şimdi hastaneden çıkamıyorum :)

Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin insAllah. . elim hep karnimda aglamktan helak oldum. gercekten bi bosluktayim. kananam artmaya basladikca uzuntum daha çok artmaya basladi. icimde bi umut tekrar yuklesilir diye. her lavaboya gidisimde tukeniyrum. ben şimdi bugünü ilk adet gunumu sayilacm ne yapcam simdi:KK43:
Amin canım çok iyi anlıyorum seni :( bi sefer biraz farklı olabilir benim lekelenme sürmüştü epey süre ama öyle kabul et kanama başlamış madem yeni umutların olsun inşallah hakkında hayırlısı böyleymiş vücudun sağlıksız gebeligi hemen sonlandırdı bu açıdan düşük sistem iyi çalışıyor de başka türlü düşünmek üzer daha fazla

:KK70: ay ne güldüm ya deli kız meraktan ben sanki hiç doğurmıcam karnım çıkana kdr inanamıcam heralde varlığına hiç bebekle alakalı şeyler görmüyorum hırsızlar zombiler süper kahramanlar uçmalı kaçmaljçı şeyler biuyanıyorum daha çok yorulmuşum
Canim sen de bendensin. Bizi hamilelik cok şükür zorlamadi. Bulanti falan az ölçüde oldu sanırım biz hamile oldugumuzu idrak edemedik daha. Ben de oyleyim. Hatta ben yabanci dizi hastasiyim. Aksiyonlu diziler izeyince gece ruyamda onu goruyorum cinayetler kovalamaca falan diyorum bebis nerdesin gel artik ruyalarima. Onun da zamani gelecek sanki.
Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu benim de 2 yumurta olmustu. Biri ile hamis kaldim digeri 7.9 cm kist oldu. Bence de catlamis biri. Umarim doktoruna da sana da supriz olur bebisin. Hosgeldin bu arada

Back
X