• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Illa pozitif olan gun yum okacak degil canim. O yuzden 19.gunden suphelendim. Ovulasyon olmadan ates tablosu boyle olmaz. Ovu da pozitif cikmaz pco yoksa. Pozitif testinin fotosu varsa atsana
Pko yok. Genelde foto çeker ve saklardım. Ama bu sefer çekmedim. Ama t ile c aynı koyuluktaydı hatta t c den bi tık koyu. Genelde de benim öyle olur. Sonra silikleşir.

Dr.unun ppzitif testonden ve ates tablondan haberi var mi?
Evet doktorun haberi var. Hatta 15. Günden 21. Güne kadar ateş ölç dedi. Ben de zaten ölçüyorum dedim:) ovu testini de söyledim. Doktor ateşin çok yükselmemiş dedi. Ona göre ateşe göre çatlama olmamış. Ama doktor yaklaşık 1 derece yükselmesini bekliyor:) ovu ve progestorona göre çatlamış olmalıydı dedi. Bi dahakine kendimiz çatlatırız dedi. İğne yapacal

Evet canım yarıyı devirince başlıyor rüyalar bi kere de şey gördüm meraktan erken doğurmuşum o kadar küçük halsiz ki sırf meraktan erkenden doğdu şimdi geri de koyulmaz ki nasıl yasicak diyorum :) Allah yardım etsin hepimize inşallah bi avazda dogsunlar
:D ay ne güldüm ya deli kız meraktan ben sanki hiç doğurmıcam karnım çıkana kdr inanamıcam heralde varlığına hiç bebekle alakalı şeyler görmüyorum hırsızlar zombiler süper kahramanlar uçmalı kaçmaljçı şeyler biuyanıyorum daha çok yorulmuşum

acaba 2. bi yumurta mı büyüyp kist oldu kaçıncı gün kist gözükmüş
5. Gün 2 tane biri 11mm diğeri 12mm. 10. Dominat bi tane var dedi ve 18 mm olmuştu. 15. Gün 24 mm oldu. 21. Gün progestoron 16 çıktı. Ben sol tarafta sancımın uzun zamandır devam ettiğini söyledim. Doktor baktı,25 mm folikül kisti var dedi. Yumurtan çatlamamış dedi.

Evet doktorun haberi var. Hatta 15. Günden 21. Güne kadar ateş ölç dedi. Ben de zaten ölçüyorum dedim:) ovu testini de söyledim. Doktor ateşin çok yükselmemiş dedi. Ona göre ateşe göre çatlama olmamış. Ama doktor yaklaşık 1 derece yükselmesini bekliyor:) ovu ve progestorona göre çatlamış olmalıydı dedi. Bi dahakine kendimiz çatlatırız dedi. İğne yapacal
Bence çatlamış Ateş'in yanıldığı olmadı.tablon net umarım hamile kalırsın Dr U da şaşırtırsın.

5. Gün 2 tane biri 11mm diğeri 12mm. 10. Dominat bi tane var dedi ve 18 mm olmuştu. 15. Gün 24 mm oldu. 21. Gün progestoron 16 çıktı. Ben sol tarafta sancımın uzun zamandır devam ettiğini söyledim. Doktor baktı,25 mm folikül kisti var dedi. Yumurtan çatlamamış dedi.
bence de biri çatlamış başka bi yumurta kist olmuştur canım

Progesteron a ne demeli peki?? 5 üstüne Çatladı diyor Dr lar .benim bu ay 6 çıktı ben Ne yapayım o zaman:KK70:

Bu arada ben sağda da ağrı hissediyordum doktor baktı sağda var ama küçük dedi. Her ay bir tanesi dominat olur ve çatlar dedi.

Ne deyim ben mesajda tup dr.una:
"Hocam tup denemesinden sonra normal adet oldum ama bu reglin 16, 17, 18.gunleri lekelenme, 19.gunu ise lekeden daha hallice bir akinti geldi ama normal regl kirmizisi formunda degildi. Simdi lekelenme olarak gelmeye devam ediyor. Goguste yogun agri hassasiyeti var. Her zamanki dongu vaktini bekleyeyim mi? Yoksa bir sıkınti olabilir mi?"

BOYLE MI DIYIM BEN MESAJDAAA :/

ztn 15. gün 24 mm olan yumurta naısl 21. gün 25mm olur ki ztn günde 1 veya 2 mm büyüyo Veson Veson öyle diil mi

Ne deyim ben mesajda tup dr.una:
"Hocam tup denemesinden sonra normal adet oldum ama bu reglin 16, 17, 18.gunleri lekelenme, 19.gunu ise lekeden daha hallice bir akinti geldi ama normal regl kirmizisi formunda degildi. Simdi lekelenme olarak gelmeye devam ediyor. Goguste yogun agri hassasiyeti var. Her zamanki dongu vaktini bekleyeyim mi? Yoksa bir sıkınti olabilir mi?"

BOYLE MI DIYIM BEN MESAJDAAA :/
bnm arkadaşın kardeşi kadın doğum uzmanı tlfn edip böyle böyle oldu napalım diyoz olur öyle arada diyo :D o geldi aklıma şimdi sen doktorunu daha iyi tanırsın ama durum buysa böyle sorcaksın mecbur

bnm arkadaşın kardeşi kadın doğum uzmanı tlfn edip böyle böyle oldu napalım diyoz olur öyle arada diyo :KK70: o geldi aklıma şimdi sen doktorunu daha iyi tanırsın ama durum buysa böyle sorcaksın mecbur
Vallahi aynen boyle yazdim gitti. Bakalim ne diyecek...
Simdi devlet hastamesi randevusu da alirdim ama tup denemesi sonrasi olup bitecekler hakkinda fikirleri olmayabilir dedim.

Çok geçmiş olsun canım insan bi süre boşluk yaşıyor noldugunu anlamaya çalışıyor pes etme sakın ben kimyasal yaşadım bi defa adet gördüm ikinciye yine hamileyim çok şükür Allah nasip etmişse olur canım sağlıklı olsun yeter ki
Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin insAllah. . elim hep karnimda aglamktan helak oldum. gercekten bi bosluktayim. kananam artmaya basladikca uzuntum daha çok artmaya basladi. icimde bi umut tekrar yuklesilir diye. her lavaboya gidisimde tukeniyrum. ben şimdi bugünü ilk adet gunumu sayilacm ne yapcam simdi:(

Rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin insAllah. . elim hep karnimda aglamktan helak oldum. gercekten bi bosluktayim. kananam artmaya basladikca uzuntum daha çok artmaya basladi. icimde bi umut tekrar yuklesilir diye. her lavaboya gidisimde tukeniyrum. ben şimdi bugünü ilk adet gunumu sayilacm ne yapcam simdi:KK43:
Canım şuan yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Üzülme demeyeceğim elbette. Üzülmez mi insan.:( Belki bir süre daha etkisi devam edecek. Herşey şu misafir olduğumuz dünyada biz insanlar için. Benim de atlatmam zor olmuştu. Allah sabır ve güç versin sana. En kısa zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Benim kanamamı doktor adet başlangıcı saymıştı ama bir sonraki regl geç gelebilir demişti,öylede oldu. 40 gün sonra geldi. Bir de beta hcg nin sıfırlanıp sıfırlanmadığını kontrol etti. Ara ara beta hcg baktırmıştım.

Back
X