- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Insaaallah canım bal damliyor agzindanDpo lar aynı başlamış hadi sonu yeşillensin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaaallah canım bal damliyor agzindanDpo lar aynı başlamış hadi sonu yeşillensin inşallah![]()
İyi düşünelim iyi olsun canım herşey. Kendini sıkma hiç. Biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor unutma inşallah sağlıkla devam etsin dua edelim kuzum... Rabbim kimseye acı yaşatmasın inşallah..Allah razı olsun kuzumm Mayıs annelerinde benimle aynı şeyi yaşayan bir arkadaş bugün duydu kalp atışını inşallah bende Ctesi rahatlarım. İnan hamileliğe adapte olamadım zaten hiç bir belirtim yok sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yemeklerden sonra gaz doluyor midem. tansiyonum 9-5 civarlarında yukarı çıkmıyor ama rahatsız da etmiyor.
Kurbanlık koyun gibi bekliyorum şimdilik![]()
sCtesi bıraktım canım hem kadın doğumcu hem z. kamildeki dr. kalp atışı olmadan önermiyorum dedi. Lekelenme vs. de olmayınca bıraktım bende.
Bence çatlamamıştır bazen bir anda koyulaşaniliyor biliyorsun.testleri çok karşılaştırma pozitif değilse negatif de geç.bir silindi bir koyulaştı çok kafanı takmaEki Görüntüle 2044266 Bu ay opk testleri kafami allak bullak etti. Catladiktan sonra siliklesen cizgi morumsu olirdu ben de. Koyulasmadan oncede pembe olurdu silik cizgi...
Suan cizgi yine siliklesti ve morumsu. Benim donguler 24-25 gune indi. 9-11-12-13-14te yaptigim testler hep silik. Sadece 10.gun yapmadim. Acaba o gun mu catladi diyorum... Kafam karisti iyice...
Eki Görüntüle 2044266 Bu ay opk testleri kafami allak bullak etti. Catladiktan sonra siliklesen cizgi morumsu olirdu ben de. Koyulasmadan oncede pembe olurdu silik cizgi...
Suan cizgi yine siliklesti ve morumsu. Benim donguler 24-25 gune indi. 9-11-12-13-14te yaptigim testler hep silik. Sadece 10.gun yapmadim. Acaba o gun mu catladi diyorum... Kafam karisti iyice...
cibi35 canim benim bebegim 7+2 de atmisti kalbi. Geriden geliyordu sende bi dahaki kontrolde duyarsin insaallah

progestanı bırakmana rağmen kanama ya da lekelenme yaşamıyorsan bu iyiye işaret:))
Benim tup bebekti 1 hafta geriden geliyordu. Gec yerlesmisBen gününü saatini biliyorum nasıl geç döllenme olabilir diye düşünürken aşılama yada tüp de bile 1 hafta oynayabiliyormuş çok şaşırdım. İnşallah öyledir canımm
Canımsınn![]()
Benim tup bebekti 1 hafta geriden geliyordu. Gec yerlesmis

Hadi inşAllah leylacim bomba gibi geliyoruz inşAllahBenim öyle bir şansım yok...eşim hala inat ediyorneyse bende bu ay keyfime bakayım..düzenli beslenip uykumu alıyorum ohhh sefam olsun..öbür ay bomba gibi geliyorum inşallah....
![]()
Benim bu aydan umudum yok ama nasip Allahdan canim@Khaleesi21 veTgbptn bu ay sizden güzel haber gelsin öbür ayda benden inşallah kızlar...
![]()
Bence çatlamamıştır bazen bir anda koyulaşaniliyor biliyorsun.testleri çok karşılaştırma pozitif değilse negatif de geç.bir silindi bir koyulaştı çok kafanı takma
İnsallah dediginiz gibidir kizlar :)Bence daha çatlamamış canım ama lh sinyal vermeye başlamış. OPK da usta olmuştum son zamanlarda bu koyulaşmadan önceki dalgalanma![]()
Valla umut olmayınca takibi bırakıyorum ama çalışmaları sıkı tutuyorum :))) Dİye girdim değerlerini ayın 9una çekti çizgiyi ama bilemedim güvensem mi güvenmesem mi?Kız ne düzgün bir ateş tablon var ne de ovu testlerin düzenli yapılmamış.çalışma var mı bari belki çatlattın yumurtayı sonunda
Ateş tablon mu var foto yollasanaValla umut olmayınca takibi bırakıyorum ama çalışmaları sıkı tutuyorum :))) Dİye girdim değerlerini ayın 9una çekti çizgiyi ama bilemedim güvensem mi güvenmesem mi?
Akinti girdim ama emin değilim o akintidan affedersin ilişki sonrası içerden gelen bi sıvı da olabilir bugünde oldu ama ilişkiden kaynaklı mi nasıl bilemedim
Ateş değerleri net bir yorum yapmak için yetersiz CNm.sanırım bugünü deneme amaçlı girdin çizgiyi çekti .çizgi doğru yerde olabilir sma bından sonraki ateş değerleri bunu gösterir
Yolladım canım üstte bakAteş tablon mu var foto yollasana
Ben De ilişki sonrası akıntı ile ovu akıntısını hep karıştırıtımAkinti girdim ama emin değilim o akintidan affedersin ilişki sonrası içerden gelen bi sıvı da olabilir bugünde oldu ama ilişkiden kaynaklı mi nasıl bilemedim![]()