• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada nerdeyse 3 yil gecmis aradan vayy be 6 yildir ugrasirim ya vok üzüldüm coook :(

Doğru olabilir 4 yum gelişmişti benim 2si 20 ve 18mm olduğunda yapıldı iğne. Hatta kızlar ikiz bile olabilir dedi ama ben sonrasında şöyle bir senaryo geliştirdim. O 18 ve 20lik değil sonradan gelen çatladı :)) Amaan ne kadar hesap yaparsak yapalım Allah ne yazdıysa o oluyor. İnşallah duyarım bu hafta sonu kuzum hala adapte olamadım.
Adapte ol nolur benim gibi yapma tadini çıkar ben hergun aglamistim simdi ustunden 2 yil gecti halen usg goruntulerine bakar aglarim. Mutlu ol ki mutluluk gelsin arkasından dua ediyorum sana insaallah saglikla buyur kızın (kiz olduguna da inandirdim kendimi)

Ben bı defa 20lik almıştım 2-3 döngüde bitirdim sonra döngüler düzene girince ha bu ay hamileyim ha önümüzdeki ay derken almaya cesaret edemedim :)) 49 testin elinde patlar inşallah :KK70:
Ben de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.
Bu arada nerdeyse 3 yil gecmis aradan vayy be 6 yildir ugrasirim ya vok üzüldüm coook :KK43:
Canım inş olur yeniden en kısa zamanda.tekrar tüp bebek şansın yok mu?

missdincer missdincer CNm bu sabah sanırım Doğum yaptın.rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

Gebe listesi gittikçe azalıyor topik bir canlansa:-/
Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz sayın veson.ancak kozalaklarda iş yok,napalım?

Ben de 25 taneyi 2döngüde hallettim.yani çıkmıyorsa yok işte.ne uzattıysam.artık almıyorum.

Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz sayın veson.ancak kozalaklarda iş yok,napalım?
:KK70:Olmuyor ama böyle topik başı olarak kızıyorum ama bak:KK70:

veeee kocayi alt ettim ;)))

Hadi bak R Rzg14 başardı sende tuş et kozalağı :p

Bu yaz yaptiracaktik sebepsiz infertiliz biz amh degerim de iyi cikti doktor da histeroskopi laparoskopi yapalim falan dedi amannnn dedim vazgectim bende adet olursam ameliyat olcam sonrasinda olma sansi varmis

Back
X