• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende medication kısmında hcg gözüküyor mu

:skandal: vip de mi oldu acaba sadece nereye gitti bu hcg :olamaz:

Screenshot_2017-10-12-01-35-14.webp

Hcg trigger işaretleyince tabloda h çıkmıyor
acaba onu da mi vip e aldi ki? bilemedim canim. yoksa hcg trigger var ff de...
bazen guncelleme yapiyor ya o zamanlar sistemi degisebiliyor...

Mesela dusuk tehlikesi falan olursa Allah korusun ama önceden basima gelince herseyden korkar oldum o yuzden hep tup bebekleri yazın yaptirdim ben
40güne kadar normal rapor hakkın var.dr sana kaç gün verirse,toplamda 40 ı aşmadığı sürece sorun olmaz.heyet raporu ise sınırsız alınabilir,ancak heyet için çok sağlam problemler ya da çok sağlam tanıdık lazım.ohal de de zaten çok zor.düşük yapan bi insan 3 güne toparlar,fazla rapora gerek yok

40güne kadar normal rapor hakkın var.dr sana kaç gün verirse,toplamda 40 ı aşmadığı sürece sorun olmaz.heyet raporu ise sınırsız alınabilir,ancak heyet için çok sağlam problemler ya da çok sağlam tanıdık lazım.ohal de de zaten çok zor.düşük yapan bi insan 3 güne toparlar,fazla rapora gerek yok
Ameliyat sonrası 10 güne kadar veririm dedi bizim bi arkadaş o öğretmen degil de o 20 gun aldı cok yoruluyorum okulum uzak 1 saat gidip 1 saat geliyorum laparoskopi sonrasi yatıp dinleneyim :)

Veson Veson buldum simdi bilgisayardan girdim Data Entry Form: Long || Short die bir yer var güne tıklayınca acılan ekranın altında long yapınca geliyor hcg ama diğer türlü görünmüyor
Adsız.webp

Adsız.webp

Ameliyat sonrası 10 güne kadar veririm dedi bizim bi arkadaş o öğretmen degil de o 20 gun aldı cok yoruluyorum okulum uzak 1 saat gidip 1 saat geliyorum laparoskopi sonrasi yatıp dinleneyim :)
10günden sonrası heyet raporuna girer canım.tek dr veremez.ayarlarsan alırsın

Bulduğuna sevindim:) sen de rzg gibi farklı kullanıyorsun sanırım ben de buldum hcg yi ama bir kez tabloda gösterdim nasıl yaptım şimdi bulamıyorum:) neyse sen halletmişsin sorun yok:)
hcg yi eklemek gerekiyor ff. bende de suan meds te hcg yok. demin bir yerlere girdim ff de, orada hcg yi secip tabloya tanimlamam gerekiyor. o zaman cikiyor ;)

Bulduğuna sevindim:) sen de rzg gibi farklı kullanıyorsun sanırım ben de buldum hcg yi ama bir kez tabloda gösterdim nasıl yaptım şimdi bulamıyorum:) neyse sen halletmişsin sorun yok:)
gece baya denedim telefondan olmayınca sabah pc den denedim çözüldü saolasın canım :)

hcg yi eklemek gerekiyor ff. bende de suan meds te hcg yok. demin bir yerlere girdim ff de, orada hcg yi secip tabloya tanimlamam gerekiyor. o zaman cikiyor :KK66:
Evet bir kez ekledim sonra nasıl ekledim tekrar başaramadım neyse biri hcg girmek isterse sizden yardım alır:))

Evet bir kez ekledim sonra nasıl ekledim tekrar başaramadım neyse biri hcg girmek isterse sizden yardım alır:))
o zamana hatirlarsam ;)

giris sayfasini aciyoruz.
long/short tan birini secmek yeterli. customize form. diye birsey var long/short yaninda. onu seciyoruz. gelen sayfada default ve add kismi var. add i acip oradan hcg seciyoruz. finished diyoruz. sonra normal ff grafigimizi aciyoruz, tabbed diye birseydi sanirim yine short/long yaninda var. onu da secince ff her zamanki kullanim haline geliyor. ama artik meds de hcg cikiyor ;)

Screenshot_2017-10-12-08-37-20.webp
Screenshot_2017-10-12-08-37-27.webp
Screenshot_2017-10-12-08-37-33.webp
Screenshot_2017-10-12-08-38-23.webp

Back
X