- 16 Ekim 2015

- 3.243

- 3.978

- 83

- 36

ayy canım benim içime korku girerse testi yapamam gibiBen yarın ki testi 4 gözle bekliyorumm içim pır pır![]()
 napcam bilmiyorumAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım benim içime korku girerse testi yapamam gibiBen yarın ki testi 4 gözle bekliyorumm içim pır pır![]()
 napcam bilmiyorumayy canım benim içime korku girerse testi yapamam gibinapcam bilmiyorum
![]()
Yarin ola hayrola diyorum :)ayy canım benim içime korku girerse testi yapamam gibinapcam bilmiyorum
![]()
inş cnm inş ateşi ölçerken okadar korkarak ölçüyorum kiHiç kasma kendini yarın ki ateşe göre karar ver tatlımm hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
okadarcık yorum olmaz hıhYarin ola hayrola diyorum :)
Yok ben artik temkinliyim :)okadarcık yorum olmaz hıh![]()
canın sağolsun tatlımYok ben artik temkinliyim :)
Ben de yarını bekleyenlerdenimcanın sağolsun tatlım![]()
ben şaştım kaldım size bişi demiyosunuz, kocam pazartesi yap diyor o da beni iyice çatlatcakBen de yarını bekleyenlerdenim![]()
işte işte seni bekliyordum.kızlar beni umutlandırmak istemiyor sonra üzülmim diye. oh oh ışık gören birini buldum çok mutlu oldum
canim bu konu 3 sene once de vardi. saglik bakanligi o zaman aciklama yapmisti. boyle bir detayi atlamayiz, bu asilsiz haber demisti. ben yine kullanirim.Kızlar Dr bana folik asidi bırakıp elevit kullan demişti ama malum gerek kalmamıştı. Eşim multivitamin kullanmam için eczaneden almak istemiş ama eczacı artık satmiyoruz içinde domuz jelatini bulunuyor demiş. Kullanan varsa bilgisi olsun.
canim bu konu 3 sene once de vardi. saglik bakanligi o zaman aciklama yapmisti. boyle bir detayi atlamayiz, bu asilsiz haber demisti. ben yine kullanirim.
Canım evet öyle bir söylenti var ben araştırdım doğruluk payı yüksek onun için yerine Decavit kullanıyorumKızlar Dr bana folik asidi bırakıp elevit kullan demişti ama malum gerek kalmamıştı. Eşim multivitamin kullanmam için eczaneden almak istemiş ama eczacı artık satmiyoruz içinde domuz jelatini bulunuyor demiş. Kullanan varsa bilgisi olsun.
daha gecen ay eczaneden aldim ben canim.Ben yeni öğrendim eczacı satmiyoruz diyince doğru olduğunu düşündüm araştırmam lazım o halde
zaten senin hamile kalmada sıkıntın yok diye biliyorum ilişki zamanları da çok iyi ateş de yüksek düşmemiş, ben olsam mutlak yapardım testi yarın sabahı bekleyebilirsen zaten dpo12 oluyor varsa da yoksa da çıkar inşallah vardırişte işte seni bekliyordum.kızlar beni umutlandırmak istemiyor sonra üzülmim diye. oh oh ışık gören birini buldum çok mutlu oldum![]()
inşallah vardır cnm ama nedense ben hiç umutlanmıyorumzaten senin hamile kalmada sıkıntın yok diye biliyorum ilişki zamanları da çok iyi ateş de yüksek düşmemiş, ben olsam mutlak yapardım testi yarın sabahı bekleyebilirsen zaten dpo12 oluyor varsa da yoksa da çıkar inşallah vardır![]()
Ben olduğunu düşünüyorum :) ama daha önemlisi inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahinşallah vardır cnm ama nedense ben hiç umutlanmıyorum![]()