- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
Negatif olduğuna göre yakındır cnm :-(İnsallah regl gelmez ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif olduğuna göre yakındır cnm :-(İnsallah regl gelmez ..
Belli mi olur az da olsa hep Ümit vardır11.gunu akşamından sonra dönmez ki cnm![]()
dün gündüzden uyardım bak bu günü boş geçmeyelim diye.
baktım adam 11de koltukta uyumaya başladı akşam.
gitti yattı sonra.
o an var ya yataktan aşağı atasım geliyor.
ulan 5 dakika yahu, taş mı taşıyorlar?
ama yokkk pehhh![]()
Kismet cnmNegatif olduğuna göre yakındır cnm :-(
...
Benimi de "ııı mumkun degil, cıks" dedi ve konuyu kapatti.
Kismet cnm

Biz de genc sayiliriz. 83 luyuz canim :)içi geçmiş bunların
üstelik benimki daha 86 doğumlu.
gencecik adam.
Biz de genc sayiliriz. 83 luyuz canim :)
İste kendi kendime catliyorum ben de yum.la![]()
Valla bende dun teklif ettim reddetti. Bi daha teklif etmemdün gündüzden uyardım bak bu günü boş geçmeyelim diye.
baktım adam 11de koltukta uyumaya başladı akşam.
gitti yattı sonra.
o an var ya yataktan aşağı atasım geliyor.
ulan 5 dakika yahu, taş mı taşıyorlar?
ama yokkk pehhh![]()
ben tam bedeviyim.
kocam üşengeç.
benim desen sucuk gibi şiş bir tüp var içimde.
o yüzden benim yumurtam tamamen talihsiz![]()
Dogum sonrasi kadinlarin ocgu kuruluk problemi yasiyor ben de su yara olayindan sonra ogrenmistim. O yuzden gerekirse jel vs kullan lutfen ki surtunmeden dolayi yara olmasin...Valla bende dun teklif ettim reddetti. Bi daha teklif etmemzaten dogum sonrasi kiz gibi canim yaniyor....:'(
Valla bende dun teklif ettim reddetti. Bi daha teklif etmemzaten dogum sonrasi kiz gibi canim yaniyor....:'(
İnşallah canım inşallah olucak bende inanıyorum ama şimdilik böyle iki kişilik evcilige devam .8403BHC kız daha dur bakalim.. senin efsane hamile kalışların var.. yakındır tekrari Allahin izniyle saglicakla
Ama uzulme lutfen. Guluyorduk simdi... Uzuldum bak
Dogum sonrasi kadinlarin ocgu kuruluk problemi yasiyor ben de su yara olayindan sonra ogrenmistim. O yuzden gerekirse jel vs kullan lutfen ki surtunmeden dolayi yara olmasin...

Amin insallah...yok yok merak etme.
ameliyat olayım benim de bir umudum olur inşallah.![]()
BirAsilAnnesi yalnız değilsin canim bizde öyleyiz ayda 2 bilemedin 3
Bi defasında doktorum esinin de psikolojisi bozulmuş olamaz mi? Demisti belki psikolojileri bozuluyorgerçekten çocuk sahibi olmak istiyorlarsa bize bunu neden yapıyorlar bilmiyorum.
bir gün ara vererek yapmak çok mu zor bir erkek için?
çocuk için şansı artırmak için bu kadarına değmez mi?
ben iki tüpümde kötüyken şansımı hala zorluyorum.
bence haksızlık bu.
Hahaha benmkide psikolojik etkilenmisti cok ustune gitmistim galiba adam tahrik olmuyodu bileBiz bitik durumdayiz canim hele esim isyanda...
Benim muhtemelen bugun yum. Artik oldugu kadar :)
Bi defasında doktorum esinin de psikolojisi bozulmuş olamaz mi? Demisti belki psikolojileri bozuluyor
Ayy valla oyle yapayım canimdan can gitti ağlayacaktımAma uzulme lutfen. Guluyorduk simdi... Uzuldum bak
Dogum sonrasi kadinlarin ocgu kuruluk problemi yasiyor ben de su yara olayindan sonra ogrenmistim. O yuzden gerekirse jel vs kullan lutfen ki surtunmeden dolayi yara olmasin...
Hahahahahah delii.. benimki sezeryan olunca adam rahatbenimki doğum yapsam ne yapacak bilmiyorum?
onun tuhaf bir huyu var.
desen ki şeyimde sivilce çıkmış 15 gün yanına yaklaşmaz.
bir de oradan çocuk çıktığını düşün vebalı gibi daha da uzak durur.
bacı gardaş olacağız herhalde![]()