Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zamana hatirlarsam :KK66:

giris sayfasini aciyoruz.
long/short tan birini secmek yeterli. customize form. diye birsey var long/short yaninda. onu seciyoruz. gelen sayfada default ve add kismi var. add i acip oradan hcg seciyoruz. finished diyoruz. sonra normal ff grafigimizi aciyoruz, tabbed diye birseydi sanirim yine short/long yaninda var. onu da secince ff her zamanki kullanim haline geliyor. ama artik meds de hcg cikiyor :KK66:

Eki Görüntüle 2054519 Eki Görüntüle 2054520 Eki Görüntüle 2054521 Eki Görüntüle 2054522
LeYLa_21 LeYLa_21 ben bilmiyorum ama kızlar bu yolla yapmıştı

İnşallah.:KK200: Ama kendimi kaptırmak istemiyorum. Korkuyorum. Dün akşam birkaç damla pembe akıntı oldu. Bu beni biraz tedirgin etti. Bi tarafımda iyi düşünüyor. " Bunca yaşadığım acılardan sonra Rabbim bana en sağlıklısını en güzelini nasip edecek" diyorum. Hakkımızda hayırlısı :dua:
İnsAllah canimmmm bugunku mesajini daha okumadim heyecanla okuyacagim simdi insAllah

Günaydın kızlar ben iki gündür çok sık idrara çıkıyorum afedersiniz iltihaplanma mı oldu diye düşündüm sarımtırak akıntı oluyo arada. ateş ondan yüksek çıkıyor olabilir mi hamileliğe yoramıyorum hiç umudum yok bu ay :63:
Sık idrara cikma da bir belirti.. bende olmustu ve dedigin gibi cok sulu sari akintilarin olmustu.. neden hamile olmayasin ki??

Abla tedavin hayırlı olsun bence bu süreçte ateş ölçme boşuna stres yapar .Tamamen ateşi aklından çıkar derim ben .Opu ne zaman kaç yumurta görünüyor ?
Sağol canım amin inşallah. Bu gece çatlama iğnesini yaptık.. Cumartesi saat 11:00 gibi opu yapılacak.en son ki kontrolde 10-12 yumurta vardı. Doktorum gayet iyi dedi.. Dualarınızı bekliyorum gülüm.. İğnelerden kevgire döndü heryerim.. Inşlh Bu kadar uğraşımız sonuç verir.. Çok yorgunum valla.. Umarım sende bebişte iyisinizdir canım..
LeYLa_21 LeYLa_21 ben bilmiyorum ama kızlar bu yolla yapmıştı
Baktım da bulamadım canım ya..aşılama yaptığım ayki tabloda çıkıyor Bu aykinde yok.. Neyse boşver önemli değil..

Sağol canım amin inşallah. Bu gece çatlama iğnesini yaptık.. Cumartesi saat 11:00 gibi opu yapılacak.en son ki kontrolde 10-12 yumurta vardı. Doktorum gayet iyi dedi.. Dualarınızı bekliyorum gülüm.. İğnelerden kevgire döndü heryerim.. Inşlh Bu kadar uğraşımız sonuç verir.. Çok yorgunum valla.. Umarım sende bebişte iyisinizdir canım..

Baktım da bulamadım canım ya..aşılama yaptığım ayki tabloda çıkıyor Bu aykinde yok.. Neyse boşver önemli değil..
Ablacım Rabbim hayirlarla, saglicakla kavustursun bebisine insAllah.. bu ay tüp deneyen cok insan taniyorum. Hepinizin kucagini doldursun Allah insAllah. Dpo kısmını takip etme istersen, stress yapmadan duâyla bekleyelim:)

Slm kızlar ateş ölçme yöntemi ne zaman ve nasıl kullanilıyor? Benm femara ve ovitrelle igne sonrası 3.günüm bgn vücut ısım günlerdir aşırı yüksek ve mide bulantısi oluyor arada ne zaman geçer bu yasayan var mı ? daha evvel klomen ovitrelle kullandığimda tek yumurtam büyümüştü ama olmamıştı bu ay çift miş ondan olabilir mi ?

Ablacım Rabbim hayirlarla, saglicakla kavustursun bebisine insAllah.. bu ay tüp deneyen cok insan taniyorum. Hepinizin kucagini doldursun Allah insAllah. Dpo kısmını takip etme istersen, stress yapmadan duâyla bekleyelim:)
Amin canım sağolasın. Hayırlısıyla nasip olur inşlh kuzum.dualarınızı eksik etmeyin gülüm..

Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu canim son durum nedir? Kan vermeyi dusunmuyor musun?
İnsAllah canimmmm bugunku mesajini daha okumadim heyecanla okuyacagim simdi insAllah
Bugün 13.30 da kan vereceğim. Çarşamba akşamı peçeteye silince birkaç damla pembe akıntı gördüm. Sonra gelmedi. Dün de herhangi bir kanama olmayınca bekledim. Bugün 13.30 randevum var. Kan da vereceğim. 1-1,5 saatte çıkar sonuçları. Çıkar çıkmaz yazarım

Çok şükür iyiyiz abla tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim bu defa nasip edecek inşallah yumurta sayın maşallah çok güzel hepsi döllenip kaliteli olur inşallah

Slm kızlar ateş ölçme yöntemi ne zaman ve nasıl kullanilıyor? Benm femara ve ovitrelle igne sonrası 3.günüm bgn vücut ısım günlerdir aşırı yüksek ve mide bulantısi oluyor arada ne zaman geçer bu yasayan var mı ? daha evvel klomen ovitrelle kullandığimda tek yumurtam büyümüştü ama olmamıştı bu ay çift miş ondan olabilir mi ?
İlk sayfada Ateş ölçmenin tüm ayrıntıları yazıyor.okursan anlarsın.çift yumurta mide bulantısı yapsa Leyla 12 yumurtayla mide bulantısından hastanelik olurdu:KK53:

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın ablam. Güzel haberlerinin en kısa zamanda geleceğine inanıyorum. Gönlünde eğer ikiz varsa rabbim sağlıklı ikizler versin:dua:. İçime biran öyle doğdu:KK15:

Bugün 13.30 da kan vereceğim. Çarşamba akşamı peçeteye silince birkaç damla pembe akıntı gördüm. Sonra gelmedi. Dün de herhangi bir kanama olmayınca bekledim. Bugün 13.30 randevum var. Kan da vereceğim. 1-1,5 saatte çıkar sonuçları. Çıkar çıkmaz yazarım
Canım güzel haberler ile gel inşallah

Evet ben de bulamadım pc den girersen ancak bu yoldan bulabilirsin.neyse sen not kısmına not al artık

İlaçların etkisidir belki.bazı bünyeler hassa oluyor.ilaç kullanmadığı halde ovu zamanı mide bulantısı yaşayanlar bile oluyor.tedavinin sonu güzel olsun inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın ablam. Güzel haberlerinin en kısa zamanda geleceğine inanıyorum. Gönlünde eğer ikiz varsa rabbim sağlıklı ikizler versin:dua:. İçime biran öyle doğdu:KK15:
güzel haberlerle gel inşallah

Çok şükür iyiyiz abla tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim bu defa nasip edecek inşallah yumurta sayın maşallah çok güzel hepsi döllenip kaliteli olur inşallah
Amin gülüm insAllah.. Allah razı olsun kuzum...
İlk sayfada Ateş ölçmenin tüm ayrıntıları yazıyor.okursan anlarsın.çift yumurta mide bulantısı yapsa Leyla 12 yumurtayla mide bulantısından hastanelik olurdu:KK53:
:-)
Amin gülüm hayırlısı inşallah. Çift embriyo konacak. Rabbim sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurmayı da nasip etsin inşallah... Bol dua edelim birbirimize canlar..
Evet ben de bulamadım pc den girersen ancak bu yoldan bulabilirsin.neyse sen not kısmına not al artık
Sadece çatlama iğnesini yaptığım günde çıkmıyor. Diğer günlerin hepsinin mecidations kısmında çıkıyor. Şaka gibi :-) not almıştım akşam zaten canım..sağolasın tuğbişim..

Back
X