Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 13.30 da kan vereceğim. Çarşamba akşamı peçeteye silince birkaç damla pembe akıntı gördüm. Sonra gelmedi. Dün de herhangi bir kanama olmayınca bekledim. Bugün 13.30 randevum var. Kan da vereceğim. 1-1,5 saatte çıkar sonuçları. Çıkar çıkmaz yazarım
Güzel haberlerle gel inşallah canım. Dualarım seninle ablacım..

Güzel haberlerle gel inşallah canım. Dualarım seninle ablacım..
İnsallah guzel sonla tamamlanir tedavin canim.

Ben cep app kullanmadigim icin sizlerle farkli oluyor. Tugba bulmustu o zaman catlatma ignesini.
Benimki de, gunu sec, gelen sayfada short/long var birine tikla, tapped kismi olacak ona da tiklayinca costumize var o gelecek, ona tikla, orada add kismindan hcg yi sec, sonra save data yap, sonra eklenebiliyor.

Ben cep app kullanmadigim icin sizlerle farkli oluyor. Tugba bulmustu o zaman catlatma ignesini.
Benimki de, gunu sec, gelen sayfada short/long var birine tikla, tapped kismi olacak ona da tiklayinca costumize var o gelecek, ona tikla, orada add kismindan hcg yi sec, sonra save data yap, sonra eklenebiliyor.
O da pc den girip bulmuştu

Sık idrara cikma da bir belirti.. bende olmustu ve dedigin gibi cok sulu sari akintilarin olmustu.. neden hamile olmayasin ki??
Umutlanıp da üzülmek istemiyorum belirti için erkendir diye düşündüm dpo7 sonuçta. Neyse az kaldı bakalım Rabbim hayırlısıyla versin inşallah bekliyorum :kahve:

Sağol gülüm amin inşallah.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.. Normalde diğer günlerin hepsinde çıkıyor bir tek iğneyi yaptığımız günde yok.. Not düştüm canım sağolasın..

Veson Veson merhaba, bu ay ısı yöntemine geç başladım ama benim yumurta hala çatlamamış gözüküyo SAT 25.gün geldi dengem şaştı yumurtlama hiç bu kadar uzun sürmezdi, dün gece çok fazla kasıklarda baskı, sancı hissettim mideme bile çıktı rahatsızlığı dedim kesin çatlıyo sabah ısımdan belli olur dedi m ama yine düşük çıktı, bir de birşey sormak istiyorun günaşırı ilişki olduğu için yarın ilişki günü ama yarın sabah ısım yüksek çıkarsa yani yumurta bugün çatlarsa yarın ki ilişkiyle geçmi kalmış oluruz

Veson Veson merhaba, bu ay ısı yöntemine geç başladım ama benim yumurta hala çatlamamış gözüküyo SAT 25.gün geldi dengem şaştı yumurtlama hiç bu kadar uzun sürmezdi, dün gece çok fazla kasıklarda baskı, sancı hissettim mideme bile çıktı rahatsızlığı dedim kesin çatlıyo sabah ısımdan belli olur dedi m ama yine düşük çıktı, bir de birşey sormak istiyorun günaşırı ilişki olduğu için yarın ilişki günü ama yarın sabah ısım yüksek çıkarsa yani yumurta bugün çatlarsa yarın ki ilişkiyle geçmi kalmış oluruz
Bugünü vaktinde ölçmedin mi?içi boş gösteriyor tablo.geçenlerde R Rzg14 paylaşmıştı en çok hamile kalma olasılığı bir gün önceki ilişki ile oluyor ovudan bir gün sonra ise oranda ciddi bir düşüş oluyor ama imkansiz değil tabi.hala duruyorsa o yazı atar mısın tekrar cutem.

Bugünü vaktinde ölçmedin mi?içi boş gösteriyor tablo.geçenlerde R Rzg14 paylaşmıştı en çok hamile kalma olasılığı bir gün önceki ilişki ile oluyor ovudan bir gün sonra ise oranda ciddi bir düşüş oluyor ama imkansiz değil tabi.hala duruyorsa o yazı atar mısın tekrar cutem.
Bazı geceler sık tuvalete kalktığım için mecbur erken ölçtüm 6.30da wc'ye gitmek için uyandım o yüzden farklı saatte ölçmek zorunda kaldım en az 3 saatlik uyku olması gerekiyo diye yazıyo ya o yüzden sabahları hava aydınlandıktan sonra uykum bölük pörçük oluyo mecbur ilk uyandığım saatte ölçmek zorunda kalıyorum

Back
X